De alles-in-één sportbestemming

Inspanning en ontspanning onder één dak

We maken het onze leden graag gemakkelijk en brengen inspanning en ontspanning bij elkaar. Hierdoor beleef je plezier en verleg je op een gezonde manier je grenzen en ervaar je snel succes. Door ons gevarieerde aanbod en professionele begeleiding kom je sporten en blijf je sporten.

Direct lid worden   

High-tech fitness

Onze alles-in-éénsportbestemming is voorzien van ARTIS-fitnessapparatuur van Technogym. De apparatuur geeft fitness een hele nieuwe impuls. De cloud onthoudt alle sportresultaten, zodat je je eigen records verbreekt en jezelf blijft uitdagen. Het touchscreen en de internetverbinding op elk apparaat zorgen ervoor dat het mogelijk is om tijdens het sporten televisie te kijken en social media te gebruiken. Dit alles zorgt voor een optimale, persoonlijke sportervaring.

SportCity-app

Je sportieve lifestyle binnen handbereik. Ontdek in onze uitgebreide bibliotheek aan trainingen wat je leuk vindt en sport op jouw manier.

  • +280 trainingen die je thuis of buiten kunt doen en die aansluiten op jouw voorkeuren en fitnessniveau;
  • Video’s en begeleiding die je helpen bij het uitvoeren van elke oefening;
  • Een voortgang-sectie waarin je kunt bijhouden welke spiergroepen je traint en hoe vaak;
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan onze online groepslessen én online coaching sessies met het SportCity-team! 


Weten hoe je de app in jouw voordeel gebruikt? Check dan onze blog over de SportCity-app.

We helpen je op weg met persoonlijke begeleiding

Bij SportCity zetten wij ons 100% in om je te helpen bij het behalen van je persoonlijke doelstellingen. Het begint allemaal bij het opbouwen van een sportritme en dat ook daadwerkelijk behouden. Daar helpen wij je graag mee aan de hand van professionele begeleiding in het Get Started Program

Outdoor Small Group Training

Welke lessen wanneer en waar plaatsvinden, vind je in de SportCity-app. Je kunt daar ook direct een training boeken. Let goed op of het een online les of een Outdoor SGT betreft. Om aan alle richtlijnen te kunnen voldoen, is het nodig om je training vooraf te boeken.

Een kleine reminder: onderling houden we 1,5 meter afstand. We willen vragen om de door jou gebruikte materialen na afloop van de training weer schoon te maken. Wij zorgen voor spraytjes. Heb je klachten? Blijf thuis en doe bijvoorbeeld een workout uit onze app.

Online live groepslessen

We vinden het ontzettend belangrijk dat iedereen actief bezig blijft. Daarom gaan we door met het aanbieden van online ‘live’ groepslessen, die je via onze app kunt reserveren. Een sportieve manier om online van elkaar te leren en elkaar even te ontmoeten. Doe ook mee!

Het grootste yoga-aanbod van Nederland

Toe aan een balans tussen je lichaam en geest? Doe eens mee met een van onze vele yogalessen. Kies voor een krachtige en dynamische yogales, of focus je op de beheersing van je lichaam om te onthaasten. Bij SportCity vind je altijd de yogales die bij jou past.

Doe mee aan onze live groepslessen

Sport je graag in groepsverband, waarin je uitgedaagd wordt door een instructeur? Tijdens onze live groepslessen hoef je niet meer na te denken, je gaat op in de groep en in het ritme. Doordat je opgezweept wordt, doe je net even dat stapje extra. Onze live groepslessen zijn inclusief bij elk abonnement.

Bekijk het groepslesrooster per club

Luxe clubs met uitstekende wellness

Na een zware work-out of school/werkweek ben je wel toe aan wat ontspanning. Bij onze clubs kun je genieten van een welverdiend saunabezoek. Kom tot rust in onze uitstekende wellnessfaciliteiten. Zo combineer je inspanning met ontspanning op dezelfde locatie, wel zo makkelijk.

Waar kun je als lid nog meer op rekenen bij SportCity

We maken fitness graag gemakkelijk zodat je snel succes ervaart, plezier beleeft en op een gezonde manier je grenzen verlegt. Je kiest bij SportCity voor een betaalbare manier van fitness met de zekerheid van professionele begeleiding. 

High-tech cardio- en krachtapparatuur Houd je prestaties bij in de cloud
Professionele, persoonlijke begeleiding Het grootste yoga-aanbod van Nederland
Live groepslessen mét instructeur Extra ruime openingstijden
Buikspierplezier City Café
Squash Kinderopvang
Gratis Wifi, kluisjes en douches Heren en dameskleedkamers


Bekijk de club bij jou in de buurt welke faciliteiten er aanwezig zijn bij jouw club.

Lid worden