Samen sterk en gezond!

Woensdagavond (6 mei) werd bekend dat alle sportscholen in Nederland dicht moeten blijven. Jouw favoriete sportclub is daarom in ieder geval nog een tijdje gesloten. Minister Wouter Koolmees riep op om je muziekschool, je hulp in de huishouding én jouw sportclub te blijven steunen. We zouden je daarvoor heel dankbaar zijn.

Door elkaar te helpen, komen we sterk en gezond door de crisis. Natuurlijk zouden we het geweldig vinden als je jouw club blijft ondersteunen met je abonnementsgeld vanaf sluiting.

Help je club!

Volg jouw favoriete les vanuit je woonkamer

We hebben heugelijk nieuws! SportCity biedt nu tijdelijk gratis virtuele lessen aan via de app en de 'Mijn Profiel-omgeving'. Deze virtuele lessen zijn geschikt voor elk niveau; jong of oud, beginner of gevorderd en ideaal om vanuit de woonkamer te volgen. Vanaf nu kun jij geheel gratis en op ieder gewenst moment jouw favoriete groepsles kiezen en deze volgen.

Doe mee met onze virtuele lessen

Alles omtrent het Coronavirus

Beste Leden,

We hadden jullie beloofd om met duidelijkheid te komen wat er met het abonnement gebeurt nu onze clubs tijdelijk gesloten zijn. Tot we open gaan, stoppen we de incassering van het abonnementsgeld. We beginnen pas met incasseren als we weer open zijn. Zolang onze clubs gesloten zijn, pauzeren we de contracten van alle leden. De einddatum van het abonnement wordt hierdoor met eenzelfde periode opgeschoven.

Lees verder

De alles-in-één sportbestemming

Inspanning en ontspanning onder één dak

We maken het onze leden graag gemakkelijk en brengen inspanning en ontspanning bij elkaar. Hierdoor beleef je plezier en verleg je op een gezonde manier je grenzen en ervaar je snel succes. Door ons gevarieerde aanbod en professionele begeleiding kom je sporten en blijf je sporten.

Direct lid worden    Of vraag onze dagpas aan

We helpen je op weg met persoonlijke begeleiding

Bij SportCity zetten wij ons 100% in om je te helpen bij het behalen van je persoonlijke doelstellingen. Het begint allemaal bij het opbouwen van een sportritme en dat ook daadwerkelijk behouden. Daar helpen wij je graag mee aan de hand van professionele begeleiding in het Get Started Program

Het grootste yoga-aanbod van Nederland

Toe aan een balans tussen je lichaam en geest? Doe eens mee met een van onze vele yogalessen. Kies voor een krachtige en dynamische yogales, of focus je op de beheersing van je lichaam om te onthaasten. Bij SportCity vind je altijd de yogales die bij jou past.

Doe mee aan onze live groepslessen

Sport je graag in groepsverband, waarin je uitgedaagd wordt door een instructeur? Tijdens onze live groepslessen hoef je niet meer na te denken, je gaat op in de groep en in het ritme. Doordat je opgezweept wordt, doe je net even dat stapje extra. Onze live groepslessen zijn inclusief bij elk abonnement.

Bekijk het groepslesrooster per club

Luxe clubs met uitstekende wellness

Na een zware work-out of school/werkweek ben je wel toe aan wat ontspanning. Bij onze clubs kun je genieten van een welverdiend saunabezoek. Kom tot rust in onze uitstekende wellnessfaciliteiten. Zo combineer je inspanning met ontspanning op dezelfde locatie, wel zo makkelijk.

High-tech fitness

Onze alles-in-éénsportbestemming is voorzien van ARTIS-fitnessapparatuur van Technogym. De apparatuur geeft fitness een hele nieuwe impuls. De cloud onthoudt alle sportresultaten, zodat je je eigen records verbreekt en jezelf blijft uitdagen. Het touchscreen en de internetverbinding op elk apparaat zorgen ervoor dat het mogelijk is om tijdens het sporten televisie te kijken en social media te gebruiken. Dit alles zorgt voor een optimale, persoonlijke sportervaring.

Waar kun je als lid nog meer op rekenen bij SportCity

We maken fitness graag gemakkelijk zodat je snel succes ervaart, plezier beleeft en op een gezonde manier je grenzen verlegt. Je kiest bij SportCity voor een betaalbare manier van fitness met de zekerheid van professionele begeleiding. 

High-tech cardio- en krachtapparatuur Houd je prestaties bij in de cloud
Professionele, persoonlijke begeleiding Het grootste yoga-aanbod van Nederland
Live groepslessen mét instructeur Extra ruime openingstijden
Buikspierplezier City Café
Squash Kinderopvang
Gratis Wifi, kluisjes en douches Heren en dameskleedkamers


Bekijk de club bij jou in de buurt welke faciliteiten er aanwezig zijn bij jouw club. 

Lid worden    Of vraag een dagpas aan

Kies je City Fit abonnement

Met City Fit kun je onbeperkt sporten waar, wanneer en met wie je maar wilt. We bieden de ideale combinatie tussen inspanning en ontspanning, met de zekerheid van professionele begeleiding.

2 jaar

39 99

per 4 weken

1 jaar

47 99

per 4 weken

4 weken

54 99

per 4 weken

Student

39 99

per 4 weken

8,1

93% van de 2445 beoordelingen beveelt SportCity aan

Onafhankelijk onderzoeksbureau Klantenvertellen.nl heeft op basis van de beoordeling en ervaring van onze leden een gemiddeld cijfer berekend.