Het fijne gevoel van thuiskomen

De zomer is nagenieten! Eenmaal thuis na de vakantie voelen we het bijna allemaal: wat is dat 'gevoel van thuiskomen' toch fijn! We zijn uitgerust en beginnen weer met een schone, vertrouwde lei. Voeg daar iets nieuws aan toe! Niet alleen om dat fijne gevoel vast te houden, maar ook om te blijven werken aan een gezonde leefstijl.

Aanbieding

City Lifestyle : sport 8 weken gratis én ontvang gratis een sportpakket
City Fit : sport 4 weken gratis én ontvang gratis een sportpakket


Inschrijven


Actievoorwaarden:

- Deze aanbieding is geldig t/m 30 september 2017;
- Wij vragen een eenmalige administratiebijdrage t.w.v. € 17,50;
- Het sportpakket bestaat uit een sporttas, sporthanddoek en bidon.

Houd die opgedane energie vast!

We kennen het gevoel bijna allemaal: het ‘gevoel van thuiskomen’ na vakantie. Dat gevoel is toch ook wel fijn!
We zijn uitgerust en beginnen weer met een schone, vertrouwde lei. We hebben weer zin om de dagelijkse, vertrouwde activiteiten op te pakken. En daar misschien wel iets nieuws aan toe te voegen? Met al die opgedane energie is dit ten slotte de periode om iets nieuws te ontdekken! Zonder het ‘gevoel van thuiskomen’ uit het oog te verliezen.

Sporten bij SportCity voelt als thuiskomen. De energie die u tijdens uw vakantie heeft opgedaan, houdt u vast door te fitnessen of een groepsles te volgen. Daarnaast werkt u door te ontspannen in de wellness en sfeervolle horeca ook aan een gezonde leefstijl. Met persoonlijke begeleiding helpen wij u bij het behalen van uw persoonlijke doelstelling. Kom het ervaren! Maak kennis met ons personeel, drink een kop koffie of thee en proef de sfeer. Uw wensen, onze faciliteiten: samen creëren we het thuisgevoel!