Sport 4 weken gratis

De zomer is in zicht! Loopt u straks zelfverzekerd over het strand? Bereid u nu voor, dan is die zomer straks een stuk leuker. De voorbereiding hoeft niet ten koste te gaan van hetgeen dat het mooie weer u brengt. Wij bieden genoeg mogelijkheden om in de ochtend en zelfs buiten te sporten. Dat betekent genieten van het weer en de zomerse activiteiten in de avond én op een sportieve manier werken aan een uw doelstelling. Dat doel behaalt u makkelijker met ons all inclusive concept, er is altijd wel een geschikte faciliteit aanwezig. Denk bijvoorbeeld aan fitness, groepslessen en persoonlijke begeleiding. Begin de dag, goed!

- Sport 4 weken gratis, dit bespaart u € 35,-
- Gratis inschrijven
- Incl. Get Started Program

Ik wil lid worden

Goed om te weten:
Wij bieden u vier weken tevredenheidsgarantie

* Deze aanbieding is geldig op City Lifestyle en geldig t/m 30 juni 2018.

All inclusive sporten bij SportCity

Al onze medewerkers doen er alles aan om het u naar de zin te maken, of u nu druk aan het sporten bent óf ontspant in ons mooie City Café. SportCity is de enige all inclusive sportclub waar uw resultaat centraal staat. We vinden het belangrijk dat u uw doel behaalt, maar de weg daarnaartoe is minstens net zo belangrijk. Daarom helpen wij u graag! Dat uit zich in ons aanbod op het gebied van abonnementen en faciliteiten.

*Let op! Bij SportCity Amsterdam Weteringdwarsstraat betaalt u een supplement.

Get Started

Get Started Program

De zomer komt eraan; de dagen worden langer, waardoor bij velen het energielevel stijgt. Versterk die energie door te bewegen. Met het "Get Started Program" bouwt u onder professionele begeleiding een sportritme op dat u ook daadwerkelijk vasthoudt. U doorloopt stappen die variëren tussen zelfstandig sporten en contactmomenten met een sportinstructeur om uw voortgang te bespreken. Zo bieden wij begeleiding waar nodig en heeft u een extra reden om daadwerkelijk te komen sporten, maar went u zich tegelijkertijd een zelfstandig sportritme aan.

Succes verzekerd, niet alleen nu, maar ook in de toekomst! Alles voor een goed begin van een nieuw seizoen en van een nieuwe leefstijl! #voeljegoed

Meer informatie

8,1

93% van de 2085 beoordelingen beveelt SportCity aan

Onafhankelijk onderzoeksbureau Klantenvertellen.nl heeft op basis van de beoordeling en ervaring van onze leden een gemiddeld cijfer berekend.