4 weken gratis sporten

- Sport 4 weken gratis, dit bespaart je € 35,-
- Gratis inschrijven
- Incl. Get Started Program

Ik wil lid worden

​Het is zomer! Heel veel mensen starten juist met sporten tijdens de zomer. ‘Is dat niet te warm?’, ‘Houd ik het sporten wel vol?’ en ‘Ik ga op vakantie, is een sportschool dan niet zonde van mijn geld?' vraag je je misschien af. Wij kunnen je wat betreft deze vragen nu al geruststellen! Met ons persoonlijke begeleidingsprogramma Get Started, ligt het behalen van jouw sportdoel binnen handbereik. En dat ook nog eens in een koele, energieke sportschool met ruime openingstijden.

Wij bieden genoeg mogelijkheden om vroeg in de ochtend en zelfs buiten te sporten. Dat betekent genieten van het weer en de zomerse activiteiten in de avond én op een sportieve manier werken aan jouw doelstelling. Dat doel behaal je makkelijker met ons all inclusive concept, er is altijd wel een geschikte faciliteit aanwezig. Denk bijvoorbeeld aan fitness, groepslessen en persoonlijke begeleiding. Begin deze dag, goed!

Heb je een zomervakantie geboekt? Wat een goed vooruitzicht! Dankzij korting op onze abonnementen betaal je niet te veel. En u hoeft niet bang te zijn dat u het sporten niet volhoudt. Geef je vakantie door aan de medewerkers en zij geven je een reminder zodra je weer terug bent. Je mag jouw abonnement tijdelijk overdragen deze zomer, maak een ander blij met een periode sporten bij SportCity! Voor het tijdelijk overdragen van je abonnement, kijk je hier.

Goed om te weten:
Wij bieden je vier weken tevredenheidsgarantie

* Deze aanbieding is geldig op City Lifestyle en geldig t/m 31 augustus 2018.

All inclusive sporten bij SportCity

Al onze medewerkers doen er alles aan om het je naar de zin te maken, of je nu druk aan het sporten bent óf ontspant in ons mooie City Café. SportCity is de enige all inclusive sportclub waar jouw resultaat centraal staat. We vinden het belangrijk dat je jouw doel behaalt, maar de weg daarnaartoe is minstens net zo belangrijk. Daarom helpen wij je graag! Dat uit zich in ons aanbod op het gebied van abonnementen en faciliteiten.

*Let op! Bij SportCity Amsterdam Weteringdwarsstraat betaal je een supplement.

Get Started

Get Started Program

Het is zomer; de dagen zijn langer, waardoor bij velen het energielevel stijgt. Versterk die energie door te bewegen. Met het 'Get Started Program' bouw je onder professionele begeleiding een sportritme op dat je ook daadwerkelijk vasthoudt. Je doorloopt stappen die variëren tussen zelfstandig sporten en contactmomenten met een sportinstructeur om jouw voortgang te bespreken. Zo bieden wij begeleiding waar nodig en heb je een extra reden om daadwerkelijk te komen sporten, maar wen je jezelf tegelijkertijd een zelfstandig sportritme aan.

Succes verzekerd, niet alleen nu, maar ook in de toekomst! Alles voor een goed begin van een nieuw seizoen en van een nieuwe leefstijl! #voeljegoed

Meer informatie

8,1

93% van de 2118 beoordelingen beveelt SportCity aan

Onafhankelijk onderzoeksbureau Klantenvertellen.nl heeft op basis van de beoordeling en ervaring van onze leden een gemiddeld cijfer berekend.