Tijdelijke aanbieding

Sport 6 weken gratis, krijg een sporttas cadeau én betaal geen inschrijfgeldSportCity rugtas

Kies je voor ons City Fit 1 jaar, 2 jaar of Student abonnement dan sport je de eerste 6 weken gratis, betaal je geen inschrijfgeld (t.w.v. € 39,50) en krijg je ook nog eens een sporttas 

cadeau. De gratis periode sporten valt binnen de looptijd van je abonnement en krijg je dus ook echt gratis. Daarnaast heb je vier weken tevredenheidsgarantie

Bij SportCity helpen we je altijd op weg met ons Get Started Program. Aan de hand van een in-body
meting en persoonlijk trainingsschema maak je een vliegende start.
 

Ik wil lid worden    Of vraag een dagpas aan

Bekijk hier al onze abonnementen, er is altijd een abonnement dat bij je past. 

NO GOALS, NO GLORY

Bepaal je doel, deel het met ons en bereik het met onze professionele begeleiding

Weer helemaal bijgekomen na je vakantie? Heb je tijdens je rust nieuwe sportvoornemens bedacht? Dat is heel normaal, je hoofd is gereset.  Toch komt er vaak weinig van de uitvoering terecht, waardoor je niet lekker in je vel gaat zitten. Dat gaan we samen vermijden. Als jij nadenkt over je sportdoel en er met ons over praat, gaan wij aan de slag met een persoonlijk trainingsschema voor je. Met persoonlijke begeleiding en onze high-tech fitness bereik je zo je sportdoel. Doe je mee? No goals, no glory!

Win een limited #nogoalsnoglory shirt

Ga naar onze Facebook-pagina, deel je sportdoel onder de NO GOALS NO GLORY post en maak iedere dag kans op een limited #nogoalsnoglory shirt!

Shirt

We helpen je op weg met persoonlijke begeleiding

Zodat je komt sporten én blijft sporten

Bij SportCity zetten wij ons 100% in om je te helpen bij het behalen van je persoonlijke doelstellingen. Het begint allemaal bij het opbouwen van een sportritme en dat ook daadwerkelijk behouden. Daar helpen wij je graag mee aan de hand van professionele begeleiding in het Get Started Program

High-tech fitness

Onze alles-in-éénsportbestemming is voorzien van ARTIS-fitnessapparatuur van Technogym. De apparatuur geeft fitness een hele nieuwe impuls. De cloud onthoudt alle sportresultaten, zodat je je eigen records verbreekt en jezelf blijft uitdagen. Het touchscreen en de internetverbinding op elk apparaat zorgen ervoor dat het mogelijk is om tijdens het sporten televisie te kijken, social media te gebruiken en te trainen in virtuele 'outdoor' omgevingen; denk aan joggen door Central Park in New York of fietsen langs de Franse kust. Dit alles zorgt voor een optimale, persoonlijke sportervaring.  

apparatuur

Het grootste yoga-aanbod van Nederland

Toe aan een balans tussen je lichaam en geest? Doe eens mee met een van onze vele yogalessen. Kies voor een krachtige en dynamische yogales, of focus je op de beheersing van je lichaam om te onthaasten. Bij SportCity vind je altijd de yogales die bij jou past.

Luxe clubs met uitstekende wellness

Na een zware work-out of school/werkweek ben je wel toe aan wat ontspanning. Bij onze clubs kun je genieten van een welverdiend saunabezoek. Kom tot rust in onze uitstekende wellnessfaciliteiten. Zo combineer je inspanning met ontspanning op dezelfde locatie, wel zo makkelijk.

Sauna

Waar kun je als lid nog meer op rekenen bij SportCity

We maken fitness graag gemakkelijk zodat je snel succes ervaart, plezier beleeft en op een gezonde manier je grenzen verlegt. Je kiest bij SportCity voor een betaalbare manier van fitness met de zekerheid van professionele begeleiding. 

High-tech cardio- en krachtapparatuur Houd je prestaties bij in de cloud
Professionele, persoonlijke begeleiding Het grootste yoga-aanbod van Nederland
Live groepslessen mét instructeur Extra ruime openingstijden
Buikspierplezier City Café
Squash Kinderopvang
Gratis Wifi, kluisjes en douches Heren en dameskleedkamers


Bekijk de club bij jou in de buurt welke faciliteiten er aanwezig zijn bij jouw club. 

Lid worden    Of vraag een dagpas aan

8,1

93% van de 2445 beoordelingen beveelt SportCity aan

Onafhankelijk onderzoeksbureau Klantenvertellen.nl heeft op basis van de beoordeling en ervaring van onze leden een gemiddeld cijfer berekend.