Start vandaag met sporten

We helpen je op weg met professionele begeleiding

Bij SportCity maken we fitness gemakkelijk zodat je snel succes ervaart, plezier beleeft en op een gezonde manier je grenzen verlegt. Met ons gevarieerde programma zorgen we ervoor dat je komt sporten en blijft sporten en er niet verloren bijloopt tussen de fitnessapparaten. We vinden het belangrijk je de juiste balans tussen inspanning en ontspanning te bieden.

SportCity staat garant voor betaalbare fitness met de zekerheid van professionele begeleiding. 

Laatste weekend van onze tijdelijke aanbieding*:

 • Gratis sporten tot oktober*
  Kies je voor ons City Fit 1 jaar, 2 jaar of Student abonnement dan sport je tot oktober gratis. De gratis periode sporten valt binnen de looptijd van je abonnement en krijg je dus ook echt gratis.
 • Geen inschrijfgeld
  Normaal gesproken is het inschrijfgeld € 39,50. Nu betaal je tijdelijk geen inschrijfgeld en bespaar je €39,50. 
 • Krijg een sporttas cadeauSportCity rugtas
  Zo kun je direct beginnen met sporten.
   

Ik wil lid worden

Goed om te weten:
Wij bieden je vier weken tevredenheidsgarantie

* Deze aanbieding is geldig op City Fit 1 jaar, 2 jaar en Student. Bij al onze andere abonnementen betaal je ook geen inschrijfgeld en krijg je een sporttas cadeau. Bekijk hier al onze abonnementen, er is altijd een abonnement dat bij je past. 

Get Started

Get Started Program

Wij helpen je op weg met een vliegende start

Met het 'Get Started Program' bouw je onder professionele begeleiding een sportritme op dat je ook écht vasthoudt. Je gaat zelfstandig aan de slag met sporten, maar je hebt ook contactmomenten met een sportinstructeur om jouw voortgang te bespreken. Zo bieden wij begeleiding waar nodig, heb je een extra reden om daadwerkelijk te komen sporten, maar wen je jezelf tegelijkertijd een zelfstandig sportritme aan.

Succes verzekerd, niet alleen nu, maar ook in de toekomst! Alles voor een goed begin van een nieuw seizoen en van een nieuwe leefstijl! #voeljegoed

Meer informatie

Een SportCity club in de buurt

We maken het je graag gemakkelijk. Met het lidmaatschapspasje ben je welkom bij elke SportCity-club in Nederland. We hebben inmiddels 21 clubs en daardoor is er dus vaak een vestiging van SportCity bij je in de buurt.

Ons begeleidingsprogramma Get Started zit bij je lidmaatschap inbegrepen. Daarnaast mag je natuurlijk onbeperkt gebruikmaken van al onze faciliteiten zoals fitness, groepsfitness, squash, sauna, zonnecabines en kinderopvang.

Bekijk de club bij jou in de buurt

SportCity

De alles-in-één-sportbestemming

We maken fitness graag gemakkelijk zodat je snel succes ervaart, plezier beleeft en op een gezonde manier je grenzen verlegt. Je kiest bij SportCity voor een betaalbare manier van fitness met de zekerheid van professionele begeleiding

Met je SportCity abonnement kun je onbeperkt sporten waar, wanneer en met wie je maar wilt. Je traint op de nieuwste apparatuur van TechnoGym en je prestaties worden opgeslagen in de My Wellness Cloud terwijl je Netflix kijkt. De live groepslessen zijn voor ieder sportief niveau. Daarnaast behoort ons aanbod Body & Mind groepslessen tot de grootste van Nederland.

Het is niet voor niets dat ruim 93% van onze leden ons aanbeveelt bij vrienden en kennissen.

We helpen je op weg, zodat je komt sporten én blijft sporten

 

SportCity past in je weekschema

 

Inspanning én ontspanning

​Na het sporten ben je van harte welkom om onder het genot van een lekkere kop koffie of thee te ontspannen in ons City Café. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, dus ook na het sporten praten wij graag met je na over jouw persoonlijke doelen. De perfecte combinatie tussen inspanning en ontspanning vind je bij SportCity.

8,1

93% van de 2445 beoordelingen beveelt SportCity aan

Onafhankelijk onderzoeksbureau Klantenvertellen.nl heeft op basis van de beoordeling en ervaring van onze leden een gemiddeld cijfer berekend.