Sport 4 weken gratis

Als je nu een nieuwe start maakt

We hebben een prachtige zomer(vakantie) gehad met veel zonuren. Nu de dagen gevoelsmatig weer korter worden, is het tijd om ons van buiten naar binnen te verplaatsen. Op activiteit hoeven we tijdens de donkere dagen niet in te leveren. Nieuw seizoen, nieuwe kansen. Wil jij niet in een herfstdip terechtkomen? Blijf dan vooral veel bewegen. Wij helpen je maar al te graag bij het maken van een nieuwe start.

Als je nu inschrijft, dan profiteer je ook nog eens van een geweldige actie. 

Aanbieding:

  • Sport nu 4 weken gratis
  • Neem gratis deel aan ons Get Started Program: het begeleidingsprogramma om je een vliegende start te geven

Ik wil lid worden

Goed om te weten:
Wij bieden je vier weken tevredenheidsgarantie

* Deze aanbieding is geldig op City Lifestyle en geldig t/m 31 oktober 2018. Er is altijd een abonnement dat bij je past. 

Keertje proberen?

Kom je een keer langs? Met een gratis dagpas ontdek je ons all inclusive concept. Met één bezoek maak je kennis met alles wat SportCity te bieden heeft.

Vraag nu onze gratis dagpas aan

All inclusive sporten bij SportCity

Al onze medewerkers doen er alles aan om het je naar de zin te maken, of je nu druk aan het sporten bent óf ontspant in ons mooie City Café. SportCity is de enige all inclusive sportclub waar jouw resultaat centraal staat. We vinden het belangrijk dat je jouw doel behaalt, maar de weg daarnaartoe is minstens net zo belangrijk. Daarom helpen wij je graag! Dat uit zich in ons aanbod op het gebied van abonnementen en faciliteiten.

* Bij SportCity Amsterdam Weteringdwarsstraat betaal je een supplement.

Get Started

Get Started Program

Wij helpen je op weg met een goede start

Met het 'Get Started Program' bouw je onder professionele begeleiding een sportritme op dat je ook daadwerkelijk vasthoudt. Je doorloopt stappen die variëren tussen zelfstandig sporten en contactmomenten met een sportinstructeur om jouw voortgang te bespreken. Zo bieden wij begeleiding waar nodig en heb je een extra reden om daadwerkelijk te komen sporten, maar wen je jezelf tegelijkertijd een zelfstandig sportritme aan.

Succes verzekerd, niet alleen nu, maar ook in de toekomst! Alles voor een goed begin van een nieuw seizoen en van een nieuwe leefstijl! #voeljegoed

Meer informatie

8,1

93% van de 2184 beoordelingen beveelt SportCity aan

Onafhankelijk onderzoeksbureau Klantenvertellen.nl heeft op basis van de beoordeling en ervaring van onze leden een gemiddeld cijfer berekend.


Wil je direct lid worden?

Bekijk hieronder de verschillende abonnementen en schrijf je direct in!

Extra korting voor studenten en jeugd

Onder de 16 of student? Dan ontvang je extra korting op onze abonnementen.

  • City Student: Bij dit abonnement wordt om een kopie van de studentenpas gevraagd (MBO, HBO, WO).
  • City Jeugd: voor kinderen in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar die onder begeleiding van hun ouder willen sporten.