Sport de eerste 8 weken gratis

Als je vandaag begint met sporten

Bij SportCity maken we fitness gemakkelijk zodat je snel succes ervaart, plezier beleeft en op een gezonde manier je grenzen verlegt. Met ons gevarieerde programma zorgen we ervoor dat je komt sporten en blijft sporten en er niet verloren bij loopt tussen de fitnessapparaten. We vinden het belangrijk je de juiste balans tussen inspanning en ontspanning te bieden.

SportCity staat garant voor betaalbare fitness met de zekerheid van professionele begeleiding. 

Nu tijdelijk € 79,- voordeel*

 • De eerste 8 weken gratis*
  Kies je voor ons City Lifestyle abonnement dan sport je de eerste 8 weken gratis. De gratis weken sporten vallen binnen de looptijd van je abonnement en krijg je dus ook echt gratis. 
 • Vrijblijvend deelname aan het SportCity Get Started Program
  Ons unieke begeleidingsprogramma dat ervoor zorgt dat je snel de weg leert kennen in de club en per direct aan de gang gaat.

Ik wil lid worden

Goed om te weten:
Wij bieden je vier weken tevredenheidsgarantie

* Deze aanbieding is geldig op City Lifestyle. Bekijk hier al onze abonnementen, er is altijd een abonnement dat bij je past. 

Neem in februari gratis een vriend(in) meeGratis samen sporten in februari

Samen sporten is gezelliger, maar ook effectiever!
Weet je al dat wanneer je samen sport, je uithoudingsvermogen beter is? Dat niet alleen, het is natuurlijk ook een stuk gezelliger. Breng daarom in februari zo vaak als dat je wilt je geliefde, beste vriend(in) en/of familielid mee naar je SportCity club. 

Nodig hem/haar uit via een leuk gepersonaliseerd, digitaal kaartje en kom gezellig samen sporten. Op woensdag met je partner, op vrijdag met je beste vriend en op zondag met je moeder sporten? Dat is in februari mogelijk, helemaal gratis! Check hier wat de actie inhoudt

Uitnodigen

"Sport houdt mij creatief en scherp"

Bart Peute, oprichter van Your Ticket Provider

Bart timmert aan de weg als ondernemer. Hij startte enkele jaren geleden Your Ticket Provider met alle risico’s van dien en werkt sindsdien keihard om zijn bedrijf te laten groeien én zijn mensen aan het werk te houden. Hij vindt dat ondernemen topsport is: “Je moet continu alle ballen hoog houden. Sport houdt me creatief en scherp, ik kan alle obstakels weer aan”.

Steeds meer mensen ontdekken dat een druk bestaan beter vol te houden is als je regelmatig een bezoek aan de sportschool in je planning opneemt.

Bekijk hier het hele verhaal van Bart

Een SportCity club in de buurt

We maken het je graag gemakkelijk. Met het lidmaatschapspasje ben je welkom bij elke SportCity-club in Nederland. We hebben inmiddels 21 clubs en daardoor is er dus vaak een vestiging van SportCity bij je in de buurt. Ons begeleidingsprogramma Get Started zit bij je lidmaatschap inbegrepen. Daarnaast mag je natuurlijk onbeperkt gebruikmaken van al onze faciliteiten zoals fitness, groepslfitness, squash, sauna, zonnecabines en kinderopvang.

Bekijk de club bij jou in de buurt

De alles-in-één-bestemming

Onze leden geven aan dat zij zo tevredenheid zijn over SportCity omdat ze gemak ervaren door persoonlijke aandacht, het totaalaanbod en onze professionele begeleiding. Ook goede faciliteiten, mede sporters en het lokale karakter van de clubs wordt vaak genoemd in ons ledentevredenheidsonderzoek.

We doen er bij SportCity alles aan om het je naar de zin te maken, of je je nu inspant tijdens fitness of juist ontspant in de wellness. Alle faciliteiten zijn inbegrepen in je abonnement en kunnen per club verschillen:

 • Onbeperkt fitness
 • Ruim aanbod in live groepslessen (o.a. Les Mills/Zumba/SH'BAM)
 • 7 dagen per week geopend met ruime openingstijden
 • Sporten in alle vestigingen*
 • Grootste Body & Mind-aanbod van Nederland
 • Neem gratis deel aan het Get Started Program
 • Elk uur 10 minuten buikspierplezier
 • Korte work-outs in groepsverband
 • Squash
 • Kinderopvang
 • Wellness
 • 4 weken proberen zonder verdere verplichting

* Bij SportCity Amsterdam Weteringdwarsstraat betaal je een supplement.

Get Started

Get Started Program

Wij helpen je op weg met een vliegende start

Met het 'Get Started Program' bouw je onder professionele begeleiding een sportritme op dat je ook écht vasthoudt. Je gaat zelfstandig aan de slag met sporten, maar je hebt ook contactmomenten met een sportinstructeur om jouw voortgang te bespreken. Zo bieden wij begeleiding waar nodig, heb je een extra reden om daadwerkelijk te komen sporten, maar wen je jezelf tegelijkertijd een zelfstandig sportritme aan.

Succes verzekerd, niet alleen nu, maar ook in de toekomst! Alles voor een goed begin van een nieuw seizoen en van een nieuwe leefstijl! #voeljegoed

Meer informatie

8,1

93% van de 2340 beoordelingen beveelt SportCity aan

Onafhankelijk onderzoeksbureau Klantenvertellen.nl heeft op basis van de beoordeling en ervaring van onze leden een gemiddeld cijfer berekend.