In 8 weken zomerfit

Wat uw vakantiebestemming en uw sportieve doel deze zomer ook zijn, wij helpen u hier persoonlijk bij! Met het ZomerFitplan van SportCity behaalt u binnen 8 weken uw doelstelling. #zomerfit

Inschrijven


Weekendactie: Word lid, sport gratis en betaal géén administratiekosten!
 

Actievoorwaarden:

- U ontvangt 8 weken gratis sporten wanneer u kiest voor het abonnement City Lifestyle;
- U ontvangt 4 weken gratis sporten wanneer u kiest voor het City Fit of City Student abonnement;
- Tijdelijke actie: in verband met het Hemelvaart-weekend betaalt u t/m a.s. zondag (28 mei) ook géén € 17,50 administratiekosten.

Wat wordt het deze zomer?

Waar zijn velen van ons deze maand mee bezig? Juist, een vakantiebestemming kiezen! Super leuk natuurlijk, maar soms is een beslissing nemen best lastig. En nu de zomer wel héél dichtbij komt, lijkt dat zomerlichaam verder weg dan ooit...maar het is zeker niet te laat! Al onze faciliteiten geven inspiratie voor een zomervakantie en helpen tegelijkertijd bij het behalen van een persoonlijk (sportief) doel. Wat uw vakantiebestemming en uw sportieve doel deze zomer ook zijn, wij helpen u hier persoonlijk bij! Met het ZomerFitplan behaalt u binnen 8 weken uw doelstelling. Dat is toch nog lekker op tijd voor de zomer. En dat is niet het enige. Schrijft u zich nu in, dan sport u die 8 weken ook nog eens gratis. Laat die zomer maar komen!