Jacob Jan Adrichem

Jacob Jan Andrichem - Personal Trainer

Hi allemaal! Leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn profiel. Mijn doel is om mijn klanten te helpen met een gezondere levensstijl. Ik zie mezelf als hoogwaardig trainer en een bewogen coach. Ik ben zowel thuis op gebied van de eenvoudigere kracht- en cardiotoestellen, alsook op het gebied van de compound work-outs in het krachthonk. Je kunt dus alle kanten met me op, of je nu een startende sporter bent of al een tijd bezig. Mijn specialisme is om met de klant trainen  en te gaan naar een vernieuwing van levensstijl op het gebied van kracht, conditie, gewicht en voeding. Om maximaal resultaat te behalen werk ik met een stevige intake, effectieve trainingsschema’s, periodisering en een volgsysteem. Mijn trainingsaanpak is gefundeerd op wetenschappelijke bevindingen.

Van marketing manager naar personal trainer

Na drie jaar marketing manager te zijn geweest bij nationale en internationale A-merken was het tijd voor een omslag. De dagen vulden zich met 150 e-mails per dag en talloze uren in de vergaderzaal. Toen kwam het bewustzijn om dat niet nog 10 jaar te doen. Personal trainer worden lag voor de hand; ik ben een sportman in hart en nieren en krijg energie van het beter maken van mensen. Een-op-een personal training biedt ruimte voor sportieve en mentale support. Ik ga er daarom altijd voor om mensen te laten groeien. Ik geef ze meer power en meer zelfvertrouwen.

Lijkt dit je wat? Dan maak ik graag kennis met je om te kijken hoe we jouw doelen kunnen bereiken. Je kunt een afspraak met me maken bij SportCity Shape All In. Ik werk van maandag t/m zaterdag op de Club, het maken van een afspraak is gewenst.