Personal Trainer - Sita Willemse

Sita Willemse - Personal Trainer

Hi allemaal, leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn profiel! In 1999 begon ik met werken als groepslesdocent in Amsterdam. Ik kreeg steeds meer interesse in het een-op-een begeleiden en in het coachen van mijn klanten. Sindsdien heb ik verschillende fitness- en personal training opleidingen voltooid. Daarna volgde opleidingen op het gebied van voeding en coaching. Ik blijf me breed ontwikkelen, zoals met de programma’s NL Actief- FitVak A & B, Start 2 Move-Vitaliteits coach, Start 2 Move- Eetverslaving en gedragsverandering, Start 2 Move- Bewegingsspecialist Obesitas en Diabetes en pilates trainer.  Ik ben nog steeds niet uitgeleerd en blijf mezelf actief ontwikkelen op het gebied van training, voeding en coaching. Ik ben dol op mijn werk, mensen laten shinen is mijn passie!

Toen ik begon met fitness ben ik echt in mijn kracht gaan staan, dit kun jij ook!

Als kind was ik onzeker en bang. Toen ik met fitnessen en het volgen van groepslessen begon, op de sportschool, ben ik echt in mijn kracht gaan staan. Het heeft mijn leven sindsdien enorm positief verrijkt. Ik ben van huis uit scenarioschrijver en ben destijds daarmee gestopt om in de fitness te gaan, uit passie voor het vak. Ik wil graag mensen helpen sterker, fitter en zelfverzekerder te worden. Ik wil mijn klanten geven wat trainen mij heeft gegeven. Ik weet mensen goed te enthousiasmeren, te motiveren en heb veel energie. Ik hou van mensen, heb empathie en geduld en vind het leuk om ze te ondersteunen en te supporten. Doordat ik zowel personal trainer ben,  gewichtsconsulent en coach, heb ik jou veel te bieden, ik bied  meer dan alleen trainen op de manier zoals je misschien gewend bent.

Lijkt dit je wat? Dan maak ik graag kennis met je om te kijken hoe we jouw doelen kunnen bereiken. Je kunt een afspraak met me maken bij SportCity Amsterdam Shape All In.