Fitness & Health Blog

Categorieën

3 tips om (weer) op gang te komen

25 februari 2020 -

Wij kennen het gevoel. Je hebt heerlijk genoten van je welverdiende wintersportvakantie. Met een lekkere Wienerschnitzel en voldoende alcoholische versnaperingen. Nu wil je weer je normale leefstijl oppakken, maar je hebt geen idee hoe dat je moet aanpakken. In deze blog 3 tips hoe jij weer helemaal op gang komt en zo weer snel je sportritme herpakt.

Lees verder

Hoe leef je gezond?

Gezond leven, hoe doe je dat?

20 juni 2019 -

Hoe zorg je ervoor dat je iedere dag lekker in je vel zit? Hoe leef je een gezond leven? Het is goed om hier zo nu en dan bewust bij stil te staan en te reflecteren op hoe je leeft. Want wie wil nou niet gezond oud worden? Daarvoor zijn een paar ingrediënten onmisbaar. Die moeten mooi in balans zijn om een ideaal gezond ritme te hebben. In deze blog laten we je zien hoe je gezond kunt leven.

Lees verder

3 redenen waarom je nog niet afvalt

22 mei 2019 -

Heb jij al zomerkriebels? Het lekkere weer, die fijne vakantie, de lange dagen; we kijken ernaar uit! Maar zomerkriebels krijg je misschien ook op een minder fijne manier, omdat je weer in badkleding het strand op gaat. Wil je nog een kilo (of twee) kwijt, maar lukt het maar niet? Wij hebben 3 redenen waarom je nog niet afvalt voor je uitgeschreven.

Lees verder

5 fabels over afvallen

5 fabels over afvallen

1 mei 2019 -

Wil je met het oog op de zomer nog wat kilo’s afvallen? Laat je dan niet leiden door crashdiëten of goedbedoelde adviezen die gebaseerd zijn op fabels. We hebben vijf fabels over afvallen voor je op een rij gezet.

Lees verder

Bart Peute

Ondernemer Bart Peute: "Sporten is mijn uitlaatklep."

9 januari 2019 -

Bart Peute is een drukke ondernemer. Sporten is zijn uitlaatklep en hij vindt er daarom altijd tijd voor. Als de dag bijvoorbeeld heel hectisch begint zorgt hij er in de middag wél voor dat hij kan trainen. En dat doet hij niet voor niets. Door het sporten merkt hij dat hij creatiever en scherper is, dat helpt hem bij zijn dagelijkse werkzaamheden binnen zijn bedrijf ‘Your Ticket Provider’. Ben je benieuwd wat hij verder uit het sporten haalt en wat hij belangrijk vindt? Bekijk dan hier zijn video.

Lees verder

Gert Pruim

Ondernemer Gert Pruim vertelt hoe hij zijn baan, sporten en zijn gezinsleven combineert

6 december 2018 -

Gert Pruim is een doorgewinterde ondernemer. Hij is verantwoordelijk voor vier eigen bedrijven. Vroeger was 80 uur per week werken geen uitzondering voor hem. In deze periode kwam hij weinig aan sporten toe en dat merkte hij aan alles. Op een bepaald punt at hij alleen maar buiten de deur, had hij 20 kilo overgewicht en voelde hij zich verre van energiek. Gelukkig is zijn leven nu een stuk relaxter. Hij werkt 35 uur per week en maakt twee keer in de week tijd vrij om te sporten. In deze blog lees je het volledige interview met Gert Pruim, die uitlegt hoe hij zijn baan, sporten en zijn gezinsleven combineert.

Lees verder

Ondernemer Carolina sporten

Het sportritme van Carolina van Foodie-ness

21 november 2018 -

Carolina is ondernemer en eigenaar van het online-platform Foodie-ness. Met haar platform inspireert ze vrouwen op het gebied van verantwoorde voeding, sporten en lifestyle. Eigen baas zijn brengt de nodige druk met zich mee. Het ondernemen neemt natuurlijk veel tijd in beslag, maar mede hierdoor weet ze juist héél goed waar ze extra op moet letten om fit te blijven. Goede voeding en sporten zijn belangrijk om het beste uit haarzelf te halen. Mede dankzij haar sportritme houdt ze dit vol. Ben je benieuwd naar het verhaal van Carolina? Bekijk dan hieronder haar video. 

Lees verder

Afvallen: ook jij kunt het

Afvallen: ook jij kunt het

8 november 2018 -

Afvallen is iets van alle tijden. Bijna iedereen heeft hier op de een of andere manier ervaring mee en heeft er een mening over, maar toch lijkt het een ongrijpbaar onderwerp. De grote vraag blijft natuurlijk: hoe val je nou eigenlijk af en hoe kan je ervoor zorgen dat je uiteindelijk op gewicht blijft?

Lees verder

Ik kom tot rust in de sportschool

27 september 2018 -

Door: Linda van Aken - Afgelopen weekend is de herfst begonnen. Niet alleen vanwege het weer, maar voor velen ook fysiek. Schrale lippen, verkoudheid, minder zin om activiteiten te ondernemen. Maar het is juist nu goed om te blijven bewegen en gezond te eten. Voor de zomer ben ik begonnen met sporten en heb het tijdens de zomer een klein beetje laten versloffen. Tijd om het ritme weer op te pakken!

Lees verder

Zo vind je je vakantiegevoel terug

5 september 2018 -

Met het weer van de afgelopen dagen lijkt de zomer nu toch écht voorbij. Als je met weemoed terugdenkt aan het lekkere weer wil je er natuurlijk alles aan doen om dat vakantiegevoel vast te houden. Binnen een mum van tijd is je agenda vaak weer vol. Gelukkig zijn er een aantal factoren die je kunnen helpen om je hoofd leeg te maken en het vakantiegevoel vast te houden.

Lees verder

Pagina's