3 tips om (weer) op gang te komen

Geplaatst op: 
25 februari 2020

Wij kennen het gevoel. Je hebt heerlijk genoten van je welverdiende wintersportvakantie met een lekkere Wienerschnitzel en voldoende alcoholische versnaperingen. Nu wil je weer je normale leefstijl oppakken, maar je hebt geen idee hoe dat je moet aanpakken. In deze blog geven wij 3 tips hoe jij weer helemaal op gang komt en zo weer snel je ritme herpakt.

 

Tip 1: Maak duidelijke afspraken

Je wilt weer in je ritme komen, maar door je vakantie ben je er helemaal uit. Het helpt al om duidelijke afspraken met jezelf te maken.

Spreek met jezelf af om op bepaalde dagen te trainen. Zo zorg je ervoor dat je een afspraak met jezelf inplant en hierdoor ben je vaker in de sportschool te vinden. Als je meer ondersteuning nodig hebt, kijk dan of het Get Started Program iets voor jou is. Je doorloopt een stappenplan om jouw sportritme op te bouwen en vast te houden. Zo kom je weer helemaal op gang en behaal je sneller je sportdoel(en)!

 

Tip 2: Samen sporten

Samen sporten is niet alleen gezelliger, maar hierdoor haal jij ook eerder je sportdoel(en). Dit komt omdat jij en je sportmaatje elkaar meer motiveren om te gaan sporten. Hierdoor maak je niet alleen een afspraak met jezelf, maar ook met je sportmaatje. Bij SportCity moedigen wij het dan ook zeker aan om iemand mee te nemen! Wil jij iemand meenemen om samen te sporten? Bekijk hier dan het Inspirator aanbod.

 

Tip 3: Juiste begeleiding

Je komt weer in de sportschool na je vakantie, maar door jouw "pauze" heb je geen idee meer waar en hoe je moet beginnen. Een personal coach kan je hier goed bij helpen. Een personal coach ondersteunt jou met de juiste oefeningen en hoe jij dit op een correcte manier uitvoert. Kijk maar eens wat er allemaal mogelijk is met Personal Coach.

 

Uiteraard hopen wij dat je genoten hebt van je vakantie, maar dat je ook de motivatie hebt gevonden om weer lekker aan de slag te gaan. Deze tips gaan jou zeker hierbij helpen.

 

Gerelateerde berichten

Hoe leef je gezond?

Gezond leven, hoe doe je dat?

20 juni 2019 - Inspiratie

Hoe zorg je ervoor dat je iedere dag lekker in je vel zit? Hoe leef je een gezond leven? Het is goed om hier zo nu en dan bewust bij stil te staan en te reflecteren op hoe je leeft. Want wie wil nou niet gezond oud worden? Daarvoor zijn een paar ingrediënten onmisbaar. Die moeten mooi in balans zijn om een ideaal gezond ritme te hebben. In deze blog laten we je zien hoe je gezond kunt leven.

Lees verder

3 redenen waarom je nog niet afvalt

22 mei 2019 - Inspiratie

Heb jij al zomerkriebels? Het lekkere weer, die fijne vakantie, de lange dagen; we kijken ernaar uit! Maar zomerkriebels krijg je misschien ook op een minder fijne manier, omdat je weer in badkleding het strand op gaat. Wil je nog een kilo (of twee) kwijt, maar lukt het maar niet? Wij hebben 3 redenen waarom je nog niet afvalt voor je uitgeschreven.

Lees verder
5 fabels over afvallen

5 fabels over afvallen

1 mei 2019 - Inspiratie

Wil je met het oog op de zomer nog wat kilo’s afvallen? Laat je dan niet leiden door crashdiëten of goedbedoelde adviezen die gebaseerd zijn op fabels. We hebben vijf fabels over afvallen voor je op een rij gezet.

Lees verder