Ondernemer Bart Peute: "Sporten is mijn uitlaatklep."

Geplaatst op: 
9 januari 2019

Bart Peute is een drukke ondernemer. Sporten is zijn uitlaatklep en hij vindt er daarom altijd tijd voor. Als de dag bijvoorbeeld heel hectisch begint zorgt hij er in de middag wél voor dat hij kan trainen. En dat doet hij niet voor niets. Door het sporten merkt hij dat hij creatiever en scherper is, dat helpt hem bij zijn dagelijkse werkzaamheden binnen zijn bedrijf ‘Your Ticket Provider’. Ben je benieuwd wat hij verder uit het sporten haalt en wat hij belangrijk vindt? Bekijk dan hier zijn video.

Gerelateerde berichten

Gert Pruim

Ondernemer Gert Pruim vertelt hoe hij zijn baan, sporten en zijn gezinsleven combineert

6 december 2018 - Inspiratie

Gert Pruim is een doorgewinterde ondernemer. Hij is verantwoordelijk voor vier eigen bedrijven. Vroeger was 80 uur per week werken geen uitzondering voor hem. In deze periode kwam hij weinig aan sporten toe en dat merkte hij aan alles. Op een bepaald punt at hij alleen maar buiten de deur, had hij 20 kilo overgewicht en voelde hij zich verre van energiek. Gelukkig is zijn leven nu een stuk relaxter. Hij werkt 35 uur per week en maakt twee keer in de week tijd vrij om te sporten. In deze blog lees je het volledige interview met Gert Pruim, die uitlegt hoe hij zijn baan, sporten en zijn gezinsleven combineert.

Lees verder
Ondernemer Carolina sporten

Het sportritme van Carolina van Foodie-ness

21 november 2018 - Inspiratie

Carolina is ondernemer en eigenaar van het online-platform Foodie-ness. Met haar platform inspireert ze vrouwen op het gebied van verantwoorde voeding, sporten en lifestyle. Eigen baas zijn brengt de nodige druk met zich mee. Het ondernemen neemt natuurlijk veel tijd in beslag, maar mede hierdoor weet ze juist héél goed waar ze extra op moet letten om fit te blijven. Goede voeding en sporten zijn belangrijk om het beste uit haarzelf te halen. Mede dankzij haar sportritme houdt ze dit vol. Ben je benieuwd naar het verhaal van Carolina? Bekijk dan hieronder haar video. 

Lees verder
Afvallen: ook jij kunt het

Afvallen: ook jij kunt het

8 november 2018 - Inspiratie

Afvallen is iets van alle tijden. Bijna iedereen heeft hier op de een of andere manier ervaring mee en heeft er een mening over, maar toch lijkt het een ongrijpbaar onderwerp. De grote vraag blijft natuurlijk: hoe val je nou eigenlijk af en hoe kan je ervoor zorgen dat je uiteindelijk op gewicht blijft?

Lees verder