Ondernemer Bart Peute: "Sporten is mijn uitlaatklep."

Geplaatst op: 
9 januari 2019

Bart Peute is een drukke ondernemer. Sporten is zijn uitlaatklep en hij vindt er daarom altijd tijd voor. Als de dag bijvoorbeeld heel hectisch begint zorgt hij er in de middag wél voor dat hij kan trainen. En dat doet hij niet voor niets. Door het sporten merkt hij dat hij creatiever en scherper is, dat helpt hem bij zijn dagelijkse werkzaamheden binnen zijn bedrijf ‘Your Ticket Provider’. Ben je benieuwd wat hij verder uit het sporten haalt en wat hij belangrijk vindt? Bekijk dan hier zijn video.

Gerelateerde berichten

Hoe leef je gezond?

Gezond leven, hoe doe je dat?

20 juni 2019 - Inspiratie

Hoe zorg je ervoor dat je iedere dag lekker in je vel zit? Hoe leef je een gezond leven? Het is goed om hier zo nu en dan bewust bij stil te staan en te reflecteren op hoe je leeft. Want wie wil nou niet gezond oud worden? Daarvoor zijn een paar ingrediënten onmisbaar. Die moeten mooi in balans zijn om een ideaal gezond ritme te hebben. In deze blog laten we je zien hoe je gezond kunt leven.

Lees verder

3 redenen waarom je nog niet afvalt

22 mei 2019 - Inspiratie

Heb jij al zomerkriebels? Het lekkere weer, die fijne vakantie, de lange dagen; we kijken ernaar uit! Maar zomerkriebels krijg je misschien ook op een minder fijne manier, omdat je weer in badkleding het strand op gaat. Wil je nog een kilo (of twee) kwijt, maar lukt het maar niet? Wij hebben 3 redenen waarom je nog niet afvalt voor je uitgeschreven.

Lees verder
5 fabels over afvallen

5 fabels over afvallen

1 mei 2019 - Inspiratie

Wil je met het oog op de zomer nog wat kilo’s afvallen? Laat je dan niet leiden door crashdiëten of goedbedoelde adviezen die gebaseerd zijn op fabels. We hebben vijf fabels over afvallen voor je op een rij gezet.

Lees verder