Vraag een dagpas aan

Kom een keertje proefsporten

Proefsporten

Proefsporten: de perfecte manier om te kijken of SportCity bij jou past

Proefsporten bij SportCity betekent alles ervaren wat de club te bieden heeft. Relaxen in het City Café, sporten in een groepsles of sporten in de gym, het kan allemaal. Ook mag je gebruik maken van de wellness faciliteiten. 

Hoe werkt proefsporten?

  • Met proefsporten kun je langskomen bij een SportCity bij jou in de buurt om kennis te maken, het is de ideale manier om te kijken of SportCity bij jou past!

  • Je kunt eenmalig van de gelegenheid gebruik maken om gratis te proefsporten, zorg dus dat je het maximale haalt uit jouw proefsportdag.

  • Een paar tips voor een geslaagde proefsportdag: 1. Bekijk van tevoren het lesrooster van jouw club, je mag ook mee doen met de groepslessen namelijk. Het aanbod van groepslessen verschilt per club. Wil je weten welke groepslessen er op jouw club worden aangeboden? Ga via het cluboverzicht naar jouw clubpagina voor meer informatie. 2. Neem je sportspullen mee en eventueel je bikini of zwembroek als je de wellness faciliteiten in wilt 3. Geniet!

  • Het is jouw dag! Jij bepaalt wat er gebeurt en de medewerkers in de club staan voor je klaar. Als je vragen hebt, stel ze gerust.

SportCity-app

Download in de App StoreOntdek het op Google Play

Reserveer je clubbezoek, plan een groepstraining, bouw je persoonlijke trainingsschema en nog veel meer met de SportCity App. Download de App via de bovenstaande knop voor iOS of Android.

SportCity app