Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen aan SportCity. Staat uw vraag er niet bij? Neem direct contact op met ons Servicekantoor, wij helpen u graag!

Kan ik mijn lidmaatschap tijdelijk bevriezen?

Het is mogelijk om op medische gronden of in geval van zwangerschap uw abonnement te bevriezen voor een periode van minimaal 1 en maximaal 6 periodes (1 periode is 4 weken). Uw lidmaatschapsgeld wordt gedurende de bevriesperiode geïncasseerd door SportCity. Na de bevriesperiode worden deze periodes niet in rekening gebracht. Indien uw abonnement nog een minimale looptijd heeft, wordt de minimale looptijd verlengd met het aantal verrekende perioden. Neem contact op met de club waar u sport om dit te regelen.

Wat is de duur van een lidmaatschap bij SportCity?

U kunt kiezen voor een lidmaatschap met een looptijd van 1 of 2 jaar. Ook hebben wij een lidmaatschap dat per periode (4 weken) opzegbaar is. Hoe langer het lidmaatschap duurt, hoe goedkoper het is.

Hoe betaal ik mijn lidmaatschap?

U voldoet uw lidmaatschap per periode (4 weken) vooruit via automatische incasso.

Wat is een Personal Fitplan?

Een Personal Fitplan is een beweegplan wat afgesteld is op uw persoonlijke doelen. U wordt geadviseerd welke trainingsactiviteiten u kunt doen om uw persoonlijke doel te behalen. Het Personal Fitplan zit bij het lidmaatschap inbegrepen, dus kost niets extra's. Wij beloven binnen 8 weken resultaat.

Meer informatie

Ik wil mijn lidmaatschap beëindigen. Hoe doe ik dat?

Het opzeggen van uw lidmaatschap kan zowel schriftelijk als online. Houdt u rekening met een opzegtermijn van een maand, u dient de looptijd van uw lidmaatschap vol te maken. Opzeggen kan ook binnen 28 dagen indien de geboden accommodatie/apparatuur niet aan de wensen voldoet, wel dient men dan minimaal vijf keer zijn geweest. Eerste periode en administratiekosten worden niet gerestitueerd.

Schriftelijk:
Stuur uw opzegbrief met persoonlijke info (naam, adres, geboortedatum en eventueel SportCity-pasnummer) en reden van opzeggen naar Postbus 78, 2350 AB Leiderdorp of lever deze in aan de balie van uw SportCity-vestiging.

Online:
Wij bieden tevens de mogelijkheid om gemakkelijk via onze website op te zeggen. Klik hier om dit opzegformulier online in te vullen en te verzenden naar onze ledenadministratie

Staat uw vraag er niet bij?

Onze medewerkers zijn telefonisch en/of per mail bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30-17.30 uur op het telefoonnummer: 0900-7767837 (de kosten hiervoor bedragen uw gebruikelijke belkosten) en/of via ons contactformulier.