Veelgestelde vragen prijsindexatie en btw-verhoging

SportCity biedt al jaren een betaalbare manier van sport onder professionele begeleiding. Tegelijkertijd zien we dat kosten stijgen, het btw-tarief voor onze branche verhoogd is en alles steeds duurder wordt. Daarom passen ook wij nu ook onze prijzen aan.

Het btw-tarief stijgt van 6% naar 9% en het advies met betrekking tot de indexering is +2,8%. Wij hebben ervoor gekozen om niet de volledige verhoging (à 5,8%) in rekening te brengen bij onze leden, maar passen het huidige tarief per 1 januari 2019 aan met +3,9%. Voorbeeld: Wanneer je abonnement momenteel € 35,00 per periode bedraagt, wordt dat per 1 januari € 36,35. 

Waarom verhogen jullie de prijzen?     
De kosten stijgen en alles wordt steeds duurder, ook voor ons. Daar komt per 1 januari een btw-verhoging voor onze branche bovenop. Daardoor zijn we genoodzaakt om ook onze prijzen te verhogen.

Wanneer zie ik de prijsverhoging op mijn rekening?    
De prijsverhoging gaat per 1-1-2019 in en die zie je voor het eerst met de eerst volgende incasso na 1-1-2019.

Ik ben niet akkoord met de prijsverhoging, wat zijn mijn opties?           
Als je buiten je contractperiode zit en je abonnement is maandelijks opzegbaar, of als je na 1 oktober BFO-lid bent geworden, kun je je contract opzeggen.

Als je nog in je contractperiode zit kun je je abonnement niet direct opzeggen omdat het doorvoeren van een btw-verhoging en prijsindexering is opgenomen in de voorwaarden.

Hoe lang heb ik de tijd om op te zeggen?          
De opzegtermijn is één maand. Je kunt alleen opzeggen als je buiten je contractperiode zit, en je abonnement maandelijks opzegbaar is.

Heb je nog vragen?

Staat je vraag er niet bij, stel deze dan gerust op de club of bel met onze klantenservice via (0900) 77 67 837 (de kosten hiervoor bedragen jouw gebruikelijke belkosten). De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur.