Header Zumba groepsles

Groepsles

Zumba

Zumba

Houd je van Latijns-Amerikaanse dansen als salsa, samba en merengue, dan is Zumba een hele leuke les. Je gaat op een sportieve manier al deze dansstijlen langs. De instructeur bepaalt zelf de muziek en de choreografie. Het heeft een superhoge funfactor, voor liefhebbers van Latin dansen en muziek is dit bij uitstek de les om te volgen. Het vergt wat van jouw coördinatie, de danspassen volgen elkaar snel op. Conditioneel word je er absoluut beter van.

Aanbod Zumba groepslessen

Veelgestelde vragen over groepsles Zumba

Met welke andere sporten kan ik Zumba combineren? Als je nog wat meer wilt werken aan het opbouwen van spieren, dan kun je naast Zumba fitness gaan doen.

Wat zijn de voordelen van Zumba? Met een Zumba workout werk je vooral aan je conditie en de vetverbranding. Je gebruikt heel veel spieren en je traint met name je armen, dijen, billen en je core-spieren. 

Zijn de Zumba groepslessen geschikt voor elk niveau? De Zumba groepslessen hebben een laag instapniveau. Je kunt dus op elk moment instromen en meedoen.

Kun je afvallen met Zumba? Met Zumba verbrand je veel calorieën per uur. Deze workout is zeer geschikt als je graag wilt afvallen en meer conditie wilt opbouwen.