Ik wil revalideren

Heb je bepaalde lichamelijk klachten of ben je herstellende van een (sport)blessure? Binnen diverse SportCity-clubs bevinden zich vrijgevestigde fysiopraktijken met gediplomeerde fysiotherapeuten die je kan helpen bij het verbeteren van jouw fysieke mogelijkheden om zo jouw dagelijks leven wat te vergemakkelijken. Sporten en bewegen spelen namelijk een belangrijke rol bij het herstel. Zo kan fitness een belangrijke rol spelen in het herstellen van jouw spierkracht. Ook kan beweging ervoor zorgen dat je meer energie krijgt en positiever in het leven staat.

Inloopspreekuur

Het voordeel van de vrijgevestigde praktijken bij SportCity is dat de fysiotherapeuten de beschikking hebben over een moderne, goed uitgeruste fitnessruimte en oefenzaal, met zowel kracht- als cardio-apparatuur. De apparatuur van SportCity is gebruiksvriendelijk voor mensen met een beperking; de toegankelijkheid en de instelbaarheid zullen het proces van herstel zeker vergemakkelijken. Ook zijn er verschillende apparaten waarbij vanuit de rolstoel kan worden getraind. Bij alle locaties kan je gebruikmaken van een inloopspreekuur, welke gratis en vrijblijvend is voor zowel leden en niet-leden. Neem gerust een kijkje op de website van een van de aanwezige fysiopraktijken:

Fysiotherapie Associatie Eewold C.S.
Fysiotherapie Bruin Waleson
Fysiotherapie FysioCity|
Fysiotherapie FysioEffect
FysioForza
Fysiotherapie Fysique
Fysiotherapie Living Well
Fysiotherapie OpMaat
Fysiotherapie Van der Meij
Fysiotherapie Van Putten


Revalidatietraining

In overleg met de deskundige fysiotherapeuten kan je een individueel trainingschema opstellen met als doel de lokale belastbaarheid te verbeteren. Om te zorgen dat jouw fysieke klachten naar aanleiding van een trauma, operatie of blessure voorgoed verdwijnen, is het nodig om de belastbaarheid van de verschillende structuren weer te optimaliseren. Kortom: weerbaar maken tegen dagelijkse- en eventuele sportbelasting.

Get Started

Get Started Program

Wij helpen je op weg met een vliegende start

Met het 'Get Started Program' bouw je onder professionele begeleiding een sportritme op dat je ook écht vasthoudt. Je gaat zelfstandig aan de slag met sporten, maar je hebt ook contactmomenten met een sportinstructeur om jouw voortgang te bespreken. Zo bieden wij begeleiding waar nodig, heb je een extra reden om daadwerkelijk te komen sporten, maar wen je jezelf tegelijkertijd een zelfstandig sportritme aan.

Succes verzekerd, niet alleen nu, maar ook in de toekomst! Alles voor een goed begin van een nieuw seizoen en van een nieuwe leefstijl! #voeljegoed

Meer informatie