Ik wil revalideren

Heeft u bepaalde lichamelijk klachten of bent u herstellende van een (sport)blessure? Binnen diverse SportCity-clubs bevinden zich vrijgevestigde fysiopraktijken met gediplomeerde fysiotherapeuten die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw fysieke mogelijkheden om zo uw dagelijks leven wat te vergemakkelijken. Sporten en bewegen spelen namelijk een belangrijke rol bij het herstel. Zo kan fitness een belangrijke rol spelen in het herstellen van uw spierkracht. Ook kan beweging ervoor zorgen dat u meer energie krijgt en positiever in het leven staat.

Inloopspreekuur

Het voordeel van de vrijgevestigde praktijken bij SportCity is dat de fysiotherapeuten de beschikking hebben over een moderne, goed uitgeruste fitnessruimte en oefenzaal, met zowel kracht- als cardio-apparatuur. De apparatuur van SportCity is gebruiksvriendelijk voor mensen met een beperking; de toegankelijkheid en de instelbaarheid zullen het proces van herstel zeker vergemakkelijken. Ook zijn er verschillende apparaten waarbij vanuit de rolstoel kan worden getraind. Bij alle locaties kunt u gebruikmaken van een inloopspreekuur, welke gratis en vrijblijvend is voor zowel leden en niet-leden. Neem gerust een kijkje op de website van een van de aanwezige fysiopraktijken:

Fysiotherapie Associatie Eewold C.S.
Fysiotherapie FysioEffect
FYSIOFORZA
Fysiotherapie Fysique
Fysiotherapie Mirjam Bruin
Fysiotherapie OpMaat
Fysiotherapie Van der Meij
Fysiotherapie Van Putten
Fysiotherapie FysioCity


Revalidatietraining

In overleg met de deskundige fysiotherapeuten kunt u een individueel trainingschema opstellen met als doel de lokale belastbaarheid te verbeteren. Om te zorgen dat uw fysieke klachten naar aanleiding van een trauma, operatie of blessure voorgoed verdwijnen, is het nodig om de belastbaarheid van de verschillende structuren weer te optimaliseren. Kortom: weerbaar maken tegen dagelijkse- en eventuele sportbelasting.