Inspirator-programma

Bij SportCity staat sporten in het teken van samen doelen bereiken. Of je nu alleen, onder begeleiding of met een vriend sport, samen werken we aan een persoonlijk sportdoel. Samen sporten is leuker en effectiever. Je houdt het sporten met plezier langer vol. Met het Inspirator-programma moedigen we je aan om een vriend(in) mee te nemen. Sporten met een sportmaatje kan je gratis perioden sporten opleveren. Het enige dat je hoeft te doen is je persoonlijke Inspirator-code aan je toekomstige sportmaatje geven. Schrijft je vriend(in) zich in met jouw code? Dan ontvang jij een periode gratis sporten! 

Waar vind je jouw unieke code?

In de Mijn Profiel-omgeving vind je een unieke code die je met je toekomstige sportmaatje kunt delen. Als de code gebruikt wordt bij een online inschrijving, ontvang je automatisch een periode gratis sporten. Wil je jouw sportmaatje liever eerst meenemen naar de club? Aan de balie kun je de periode gratis sporten eenvoudig verzilveren. 

Ga naar Mijn Profiel

Het programma in het kort

  • Alle leden (ongeacht abonnement) kunnen iemand aanbrengen;
  • Er zit geen limiet aan het aantal mensen dat lid gemaakt kunnen worden. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Voor elke vriend(in) die je aanbrengt, belonen we je met 1 periode gratis;
  • Het nieuwe lid schrijft zich in met een 1 of 2-jarig contract: City Fit, City Student, BFO Collectief, BFO Factuur of SportCity Collectief;
  • Als het nieuwe lid binnen 14 dagen opzegt (tevredenheidsgarantie), dan komt de gratis periode voor het bestaande lid te vervallen.
  • Leden met een betalingsachterstand zijn uitgesloten van deelname, tenzij het openstaande bedrag direct aan de balie wordt voldaan.