Ledendeals

Sporten en sparen voor leuke kortingen, dat kan vanaf nu bij SportCity met de eigen ledenpas. Wij vinden namelijk dat inspanning moet worden beloond!  Met uw lidmaatschap kunt u op verschillende manieren sportpunten verdienen. Met deze sportpunten kunt u profiteren van mooie kortingen op Ledendeals.nl. De makkelijkste manier om punten te sparen is door gewoon te sporten, want per bezoek belonen wij u met 50 sportpunten. Dus hoe vaker u komt sporten, hoe meer sportpunten op uw pas worden bijgeschreven en hoe meer korting u krijgt.

Met Ledendeals.nl biedt SportCity u veel meer dan sporten alleen. Wat dacht u van een nieuw sport-outfit, leuke kortingen op reizen, beautyproducten of een luxe pannenset? Via Ledendeals.nl geniet u ook van aantrekkelijke productaanbiedingen op het gebied van sport, reizen, beauty en wonen. En dit is nog maar het begin.

Blijf de site van Ledendeals.nl volgen, want er zijn ook antrekkelijke weekdeals. Ook kunt u in de toekomst dagelijks een unieke deal vinden. Met behulp van uw pasnummer en uw postcode kunt u eenvoudig uw pas activeren. Vanaf dat moment worden, elke keer als u gaat sporten bij SportCity, automatisch uw punten bijgeschreven. Dus, kom uit uw stoel en ga naar een van de 19 clubs van SportCity.

Ledendeals.nl in 3 stappen

1.    Activeer uw sportpas op Ledendeals.nl met uw pasnummer en postcode
2.    Elk geregistreerd sportbezoek aan SportCity levert 50 sportpunten op
3.    Kijk op Ledendeals.nl, shop en profiteer van leuke kortingen