Met veel korting een sportritme opbouwen

De zomer is in zicht! Heel veel mensen overwegen te starten met sporten vlak voor of tijdens de zomer. Vragen als: ‘Is dat niet te warm?’, ‘Houd ik het sporten wel vol?’ en ‘Ik ga op vakantie, is een sportschool dan niet zonde van mijn geld?’ Wij kunnen u wat betreft deze vragen in ieder geval nu al geruststellen! Met het SummerStart-pakket, het persoonlijke begeleidingsprogramma, ligt het behalen van uw sportdoel binnen handbereik. En dat ook nog eens in een koele, energieke sportschool met ruime openingstijden. Zelfverzekerderd over het strand lopen is dus deze zomer nog mogelijk.

Heeft u een zomervakantie geboekt? Wat een goed vooruitzicht! Dankzij korting op onze abonnementen betaalt u niet te veel. En u hoeft niet bang te zijn dat u het sporten niet volhoudt. Geef uw vakantie door aan de medewerkers en zij geven u een reminder zodra u weer terug bent. Dat is een fijne stok achter de deur!

Ontvang meer dan € 40,- korting op het SummerStart-pakket

Het pakket is onderdeel van City Fit, ons éénjarig abonnement. U betaalt voor de eerste 4 periodes € 129,- en hierna het reguliere lidmaatschapstarief van € 42,50 per periode. Uw voordeel is dus meer dan € 40 euro!

Ik wil beginnen

Voorwaarden:
- Deze aanbieding is geldig t/m 31 juli 2018;
- Deze aanbieding is geldig op City Fit;
- Bij locatie SportCity Weteringdwarsstraat geldt een meerprijs van € 10,- per periode (meerprijs totaal 40,-)

Get Started

Over Get Started Program

De zomer komt eraan; de dagen worden langer, waardoor bij velen het energielevel stijgt. Versterk die energie door te bewegen. Met het "Get Started Program" bouwt u onder professionele begeleiding een sportritme op dat u ook daadwerkelijk vasthoudt. U doorloopt stappen die variëren tussen zelfstandig sporten en contactmomenten met een sportinstructeur om uw voortgang te bespreken. Zo bieden wij begeleiding waar nodig en heeft u een extra reden om daadwerkelijk te komen sporten, maar went u zich tegelijkertijd een zelfstandig sportritme aan.

Succes verzekerd, niet alleen nu, maar ook in de toekomst! Alles voor een goed begin van een nieuw seizoen en van een nieuwe leefstijl! #voeljegoed

Meer informatie