Persberichten

Op deze pagina vind je de persberichten over SportCity. De persberichten zijn gesorteerd op recentheid. De meest recente persberichten vind je bovenaan.

Contactinformatie pers

De afdeling Communicatie van SportCity is het aanspreekpunt voor alle persvragen over SportCity. Journalisten kunnen contact opnemen met:

Telefoonnummer: 071-8080165 (uitsluitend voor pers)
E-mailadres: [email protected]

SportCity Cornelis Schuyt opent haar deuren

7 december 2020

De nieuwste SportCity in Amsterdam-Zuid is dé locatie voor in- en ontspanning. De nieuwe sportschool, waar persoonlijke aandacht en kwaliteit de hoogste prioriteit zijn, is de uitgelezen plek voor mensen die van beweging en comfort houden.

Lees verder


SportCity en Fit For Free gaan voor record Grootste Groepsles

13 november 2020

Sportschoolketens SportCity en Fit For Free gaan maandag 16 november proberen het record grootste aantal deelnemers in een online groepsles neer te zetten. Vanuit 119 SportCity en Fit For Free clubs worden leden en niet-leden opgeroepen om tussen 20.00 en 21.00 uur tegelijkertijd vanuit huis een online groepsles BodyPump te volgen.

Lees verder

SportCity opent vierde club in Amsterdam

10 maart 2020

Health- en fitnessketen SportCity neemt per direct Shape-all-in Amsterdam over. Met deze club staat het aantal SportCity-vestigingen in Amsterdam nu op vier en het totaal aantal op 24 vestigingen, voornamelijk in Midden- en West Nederland.

Lees verder