SportCity Cornelis Schuyt opent haar deuren

7 december 2020

Amsterdam - Vandaag opent SportCity de deuren van haar allernieuwste club in het stijlvolle monumentale pand in Amsterdam-Zuid. Voor zowel een energieke workout als ultieme ontspanning zitten leden hier goed. De club heeft meerdere fitnessruimtes met de nieuwste Technogym® apparatuur, een uitgebreide wellness en ieder uur wisselende workouts. Ook staan de personal trainers van Fit by Gilly, fysiotherapeuten en in-house voedingsdeskundigen klaar om leden persoonlijk te begeleiden in het bouwen en behouden van een gezonde leefstijl. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via deze website om lid te worden.

 

Comfort voor iedereen

De sfeervolle nieuwe SportCity Cornelis Schuyt van 1800 vierkante meter groot is ontworpen en ingericht door een gerenommeerd architectenbureau. “We zijn als sinds 2019 bezig met de bouw en zo enorm trots dat we in deze tijd ondanks alles open kunnen”, zegt Gerhard Kamphuis, manager SportCity Cornelis Schuyt. De liefde voor detail is niet alleen terug te zien in het pand, maar ook in de service waar persoonlijke aandacht en kwaliteit de hoogste prioriteit zijn. De nieuwe sportschool is de uitgelezen plek voor mensen die van beweging en comfort houden.

 

Faciliteiten

Naast meerdere fitnesszalen met de nieuwste Technogym® apparatuur inclusief een BIOCIRCUIT, worden er ieder uur lessen gegeven, variërend van boksen en spinning tot HIIT. Ook zijn er Small Group Trainingen waarin leden in groepen van maximaal vier kunnen werken aan hun persoonlijke fitness goals onder begeleiding van een personal trainer.

 

Voor ultieme in- en ontspanning is er de Zen Studio waar in een prachtige omgeving (hot) yoga- en meditatielessen worden gegeven. Daarnaast kunnen leden genieten van de sauna, een stoombad of douche in de Wellness. Er is voor mannen en vrouwen een apart gedeelte. De club biedt een handdoekenservice en hand- en douchegels om de leden van alle gemakken te voorzien. Voor een healthy snack verzorgt HartBiet biologische maaltijden en sapjes die to-go meegenomen kunnen worden. Zodra het ruime café weer open mag biedt deze 80 zitplaatsen waar er gegeten en gedronken kan worden, maar ook de laptop erbij gepakt kan worden om te werken.

 

“Persoonlijke aandacht voor onze leden is onze hoogste prioriteit. SportCity Cornelis Schuyt is niet alleen een sportschool waar je snel in- en uitloopt, maar echt een ontmoetingsplek voor mensen uit de buurt,” aldus Kamphuis. De faciliteiten van de club zijn alleen toegankelijk voor de leden van deze vestiging. Zij hebben ook toegang tot de andere 24 SportCity-clubs in Nederland.


Deel dit bericht