SportCity opent pop-up gym in aanloop naar nieuwe Premiumclub in Amsterdam-Zuid

18 juni 2019

Vandaag opent SportCity haar tijdelijke Premium HIIT-club in het prachtige, monumentale pand aan de Cornelis Schuytstraat 57 in Amsterdam-Zuid. Deze pop-up club is een voorproefje van wat je vanaf eind 2019 als basis mag verwachten in de nieuwste, exclusieve Premiumclub van SportCity in Amsterdam-Zuid: persoonlijke begeleiding op topniveau én de nieuwste technologie van partner FunXtion onder één dak. Tot 23 juni houdt de tijdelijke club een Open Week, waarin je kennis kunt maken met HIIT, de nieuwste fitnesstrend uit Amerika.

Sporten terwijl je de opbouw van de nieuwste SportCity-vestiging op de voet volgt, dat kan in de SportCity Premium HIIT-club. Ben je iemand die weinig tijd heeft, maar wel fit wil zijn? Of wil je alles uit je training halen? Dan zijn de HIIT-lessen ideaal voor jou. In korte, efficiënte work-outs van 30 of 45 minuten vraagt SportCity alles van je doorzettingsvermogen, spieren en conditie, terwijl je rent, lift en bokst. Het is een full-bodywork-out, waar de gecertificeerde sportinstructeur je doorheen helpt. Jong, oud, beginner of gevorderde: bereid je maar alvast voor op een energieboost. De tijdelijke SportCity Premium HIIT-club is open vanaf 17 juni tot midden september.


Een keer proberen? Bezoek de Open Week
Van maandag 17 juni tot en met zondag 23 juni vindt de ‘Open Week’ plaats bij deze nieuwste club. De kans op een gratis kennismaking met de efficiënte HIIT-work-outs. Daarna kun je voor € 10,- per bezoek of met een 10-rittenkaart voor € 85,- sporten in én onderdeel zijn van deze exclusieve, maar tijdelijke pop-up club. Reserveren doe je via www.sportcitypremium.nl.


Over SportCity Premium Cornelis Schuytstraat
Medio 2020 opent SportCity haar nieuwste, exclusieve Premium-club met het design van topontwerpbureau TANK, waarin luxe wellness en persoonlijke aandacht op het hoogste niveau centraal staan. In het prachtige, monumentale pand aan de Cornelis Schuytstraat 57 in Amsterdam-Zuid komt de vijfde vestiging in Amsterdam, de 25ste SportCity van Nederland, maar de allereerste SportCity Premium-club. Dit concept wordt een unieke ervaring voor alle soorten mensen: van jong tot oud, van Nederlands- tot Engelssprekend en van alleensporter tot familiesporter. Wie van luxe houdt, zit bij SportCity Premium goed. De club biedt een luxe wasservice waarbij je sportkleding gewassen en teruggelegd wordt in jouw persoonlijke locker, uitstekende wifi, een uitgebreide bar, live groepslessen zoals Yoga, Indoor Bootcamp en SuperCycle en fitnessapparatuur waarmee je je persoonlijke records kunt bijhouden en verbreken. Kortom: een luxe alles-in-één sportbestemming.


Deel dit bericht