Personal Foodplan

Wilt u als SportCity-lid nog meer uit uw Personal Fitplan halen? Raadpleeg dan onze voedingsdeskundigen van Food2live. Zij adviseren en begeleiden u bij het vinden van een voor u gezond eetpatroon, waardoor het behalen van uw resultaat nog meer binnen handbereik is.

Food2live is een gezond en duurzaam initiatief waarbij u online uw eigen voedingscoach kunt vinden en boeken. U leest op hun website ook allerlei informatie over hun specialiteiten, kosten en mogelijkheden. De stappen om uw voedingscoach te vinden staan helder omschreven. U registreert vrijblijvend en gratis. Vervolgens gaat u aan de hand van uw gewenste locatie op zoek naar een coach die bij u past. Met een simpele klik op de knop boekt u een afspraak bij deze coach en stelt u samen een persoonlijk voedingsplan op.

Benieuwd en geïnteresseerd? Maak een afspraak met een voedingscoach in uw SportCity-vestiging of plan een intake via de website van Food2live om te weten waar u staat, waar u naar toe wilt en wat u gaat doen. Een combinatie van het Personal Fitplan en Personal Foodplan is de beste oplossing. Honderden SportCity-leden zijn u al met succes voorgegaan!