SportCity Premium Amsterdam Cornelis Schuytstraat

Direct inschrijven

In het prachtige, monumentale pand aan de Cornelis Schuytstraat 57 in Amsterdam-Zuid komt de vierde vestiging in Amsterdam, de 23ste SportCity van Nederland, maar de allereerste SportCity Premium-club. SportCity Premium Amsterdam-Zuid opent eind 2019 en is een luxe fitnessclub waar je alles vindt om jouw sportieve avontuur naar het volgende niveau te brengen. Relaxte wellness en persoonlijke aandacht op het hoogste niveau staan in deze club centraal. Het design van topontwerpbureau TANK motiveert je al om je sportdoel te behalen. Met een luxe wasservice, uitgebreide bar met heerlijke koffie, relaxte wellness, live groepslessen en Nederlands- en Engelstalige Personal Coaches is deze club een luxe alles-in-éénsportbestemming.
 

Probeer nu al een HIIT-sessie, InBody-scan of rondleiding

Wachten met sporten tot SportCity Premium Amsterdam-Zuid opent is niet nodig. Je kunt nu al langskomen voor een training in de vestiging: 

SportCity Mini

Early Bird actie

De eerste 100 inschrijvingen sporten 12 weken gratis & maken kans op een MINI
 

Voor alle gemotiveerde (aanstaande) sporters heeft de nieuwe SportCity Premiumclub een speciale actie. De club opent eind 2019, maar je kunt je nu al inschrijven. Met extra veel korting start je je luxe, sportieve leefstijl. 

Meld je nu aan met onze Early Bird aanbieding en sport 12 weken gratis. Daarnaast maak je ook nog eens kans op een MINI. Mis deze geweldige actie dus niet.

Profiteer van de aanbieding

Train je hele lichaam fit met HIIT

Probeer het in onze tijdelijke SportCity Premium HIIT-club

Sport terwijl je de opbouw van de nieuwste SportCity-vestiging op de voet volgt. In korte, efficiënte HIIT-work-outs van 30 of 45 minuten vraagt onze gecertificeerde sportinstructeur alles van je doorzettingsvermogen, spieren en conditie, terwijl je rent, lift en bokst. Ideaal als je op een leuke manier wilt afvallen, zelfs na de training verbrand je nog calorieën. Bereid je maar alvast voor op een energieboost! De SportCity Premium HIIT-club is van 17 juni tot en met eind september geopend.  Kom dus snel langs voor deze unieke sportervaring. 

Boek een HIIT club sessie 

Boek de hele HIIT Club

Wil je met vrienden komen sporten of een leuke groepsactiviteit neerzetten met collega's? SportCity Premium biedt je de kans om de volledige club te boeken! Neem contact met ons op en boek de hele club voor maar €60,- (max 12 personen). 

Bel ons op: +31202624410

Bekijk onderaan deze pagina een video over de HIIT-club

inbody

Laat meten hoe goed je in vorm bent

Met onze gratis en vrijblijvende InBody-meting

Ben je benieuwd of en in hoeverre je in vorm bent? Bij onze pop-up HIIT-club kun je een analyse van je lichaamssamenstelling laten maken. Deze InBody-meting is ook belangrijk bij het monitoren van blessures, vochtophopingen en ontstekingen. De InBody 770 Body Composition Analyzer gaat verder dan de traditionele analyse van de lichaamssamenstelling en neemt een diepere kijk in het lichaamswater.

Maak gratis en vrijblijvend een afspraak voor een scan via: +31202624410

Kom langs voor een rondleiding

Helemaal gratis en vrijblijvend
 

Wil je graag eens een kijkje komen nemen en een indruk krijgen van de nieuwe club? We ontvangen je graag! Je kunt iedere zaterdag bij ons terecht voor een gratis rondleiding waarbij we je meenemen in de nieuwste Premium-club in Amsterdam en graag al je vragen beantwoorden. Omdat we graag alle aandacht voor jouw vragen hebben bij de rondleiding, vragen we je een afspraak te maken via: +31202624410

Rondleiding

Houd me op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden van alles rondom SportCity Premium? Vul je gegevens in en we houden contact!

Ik wil op de hoogte blijven

Even binnenkijken in de HIIT club