SportCity Premium Amsterdam Cornelis Schuytstraat

Direct inschrijven

In het prachtige, monumentale pand aan de Cornelis Schuytstraat 57 in Amsterdam-Zuid komt de vierde vestiging in Amsterdam, de 23ste SportCity van Nederland, maar de allereerste SportCity Premium-club. SportCity Premium Amsterdam-Zuid opent eind 2019 en is een luxe fitnessclub waar je alles vindt om jouw sportieve avontuur naar het volgende niveau te brengen. Relaxte wellness en persoonlijke aandacht op het hoogste niveau staan in deze club centraal. Het design van topontwerpbureau TANK motiveert je al om je sportdoel te behalen. Met een luxe wasservice, uitgebreide bar met heerlijke koffie, relaxte wellness, live groepslessen en Nederlands- en Engelstalige Personal Coaches is deze club een luxe alles-in-éénsportbestemming.

SportCity Mini

Early Bird actie

De eerste 100 inschrijvingen sporten 12 weken gratis & maken kans op een MINI
 

Voor alle gemotiveerde (aanstaande) sporters heeft de nieuwe SportCity Premiumclub een speciale actie. De club opent eind maart 2020, maar je kunt je nu al inschrijven. Met extra veel korting start je je luxe, sportieve leefstijl. 

Meld je nu aan met onze Early Bird aanbieding en sport 12 weken gratis. Daarnaast maak je ook nog eens kans op een MINI. Mis deze geweldige actie dus niet.

Profiteer van de aanbieding

Houd me op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden van alles rondom SportCity Premium? Vul je gegevens in en we houden contact!

Ik wil op de hoogte blijven