Kettlebel les - SportCity

Bootcamp in Sittard

Sittard maakt deel uit van de gemeente Sittard-Geleen en is een van de oudste steden van Limburg. Op de vele terrasjes is het gezellig toeven en in de smalle straatjes vind je tal van boetiekjes waar je naar hartenlust kunt shoppen. Sittard biedt dan ook een ideale mix van cultuur en bourgondisch genieten.

Over Bootcamp in Sittard

Hou je van Limburgse streekgerechten en zoete lekkernijen, maar wil je wel jouw conditie op peil houden? Geef je dan op voor een Bootcamp les in Sittard bij SportCity. Tijdens onze Bootcamp groepslessen werk je samen aan conditieverbetering, waarbij je verschillende spiergroepen flink aan het werk zet. Resultaat: meer uithoudingsvermogen en spierkracht. 

Bootcamp voor iedereen

Bij SportCity in Sittard kun je zo instromen voor het volgen van Bootcamp lessen. De groepslessen zijn te volgen op verschillende niveaus en daardoor toegankelijk voor alle leeftijden. Met een SportCity lidmaatschap kun je sporten op je eigen tempo, waar en wanneer je maar wilt. Het lidmatschap biedt toegang tot alle SportCity clubs in Nederland!

Combineer Bootcamp met andere sporten

Daarbij kun je Bootcamp lessen bij ons ook makkelijk combineren met een andere sport. Wissel de lessen bijvoorbeeld af met een uurtje spinning. Of wat dacht je van een swingende Zumba les? Ontdek ons ruime aanbod aan groepslessen en maak je keuze. De sportmogelijkheden bij SportCity zijn eindeloos.

About SportCity

City Fit Club Only abonnement

Met het Club Only abonnement kun je exclusief sporten bij SportCity Middelburg, dus niet bij andere SportCity’s. Kom sporten bij SportCity Middelburg vanaf 14,99 euro per vier weken (bij een 1 jaar en 6 maanden abonnement).

Wat is Bootcamp?

Bootcamp is een trainingsmethode die vroeger gebruikt werd in het Amerikaanse leger om zo snel mogelijk resultaat te boeken op het gebied van conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Bij SportCity volg je een Bootcamp trainingsprogramma dat hierop is geïnspireerd; uiteraard minder heftig, maar wel pittig genoeg om jouw conditie snel en professioneel te verbeteren.

Verhoog je conditie en weerstand met Bootcamp lessen

Tijdens onze intensieve Bootcamp lessen werk je aan je conditie én verhoog je jouw weerstand. De lessen worden regelmatig in de buitenlucht gegeven waardoor je lichaam niet alleen sterker, maar ook veel weerbaarder wordt.

Voor wie is Bootcamp bedoeld?

Bootcamp is geschikt voor ervaren en onervaren sporters van jong tot oud. Iedereen die z’n conditie wil verbeteren, graag in de buitenlucht sport én het leuk vindt om in een groep te trainen, is van harte welkom! Zo kun je elk moment starten met een beginnerstraining of instromen bij de gevorderden. Bootcamp lessen kun je op alle niveaus volgen. Ben je nieuwsgierig hoe de Bootcamp lessen in Sittard eruitzien? Meld je dan aan voor een proefles. Kom gezellig bij ons langs!

Wanneer is Bootcamp geschikt voor jou?

De Bootcamp training van SportCity in Sittard past perfect bij jou als je het leuk vindt om in teamverband te werken aan je spierkracht en conditie. En dat kan bij ons op elk niveau; van beginners tot gevorderden. Met een Fitness & Groepslessen lidmaatschap, kun je het hele jaar door starten met Bootcamp bij SportCity in Sittard. Samen sporten motiveert en is supergezellig, dus doe ook mee en meld je aan voor je eerste Bootcamp groepsles.

Full-body Bootcamp: afwisselend en resultaatgericht

De Bootcamp trainingen bij SportCity zitten boordevol afwisseling. Bij mooi weer worden de trainingen buiten gegeven in het stadspark van Sittard en bij slecht weer volg je de groepslessen in onze ruime zalen. Fitnessoefeningen worden afgewisseld met intervaltrainingen, maar touwtje springen, push-ups en squats kunnen ook onderdeel uitmaken van de Bootcamp training.

Hoe ziet een Bootcamp les in Sittard eruit?

Een Bootcamp les bij SportCity in Sittard duurt ongeveer 1 uur. De lessen worden gegeven door een enthousiaste en gecertificeerde instructeur, die jou motiveert, inspireert en van het begin tot het eind begeleidt. Via intervaltrainingen en krachtoefeningen werk je gefocust aan je spierkracht, conditie en uithoudingsvermogen. Daarbij wordt afwisselend gebruik gemaakt van professioneel trainingsmateriaal zoals core bags en kettlebells. Hierdoor blijven de Bootcamp trainingen gevarieerd en boeiend. De Bootcamp lessen vinden, afhankelijk van het weer, plaats in het mooie stadspark van Sittard of in onze professioneel ingerichte sportzalen.

Samen trainen motiveert en inspireert 

De kracht van onze Bootcamp trainingen is dat je het samen doet. Door in groepsverband te trainen, ga je op in de dynamiek van de groep en dat motiveert voor net dat stapje extra. De oefeningen zijn afwisselen met low en high workouts, waardoor het nooit saai wordt. Zo houd je de Bootcamp training goed vol en ga je na de les lekker moe, maar voldaan naar huis.

Waarom Bootcamp bij SportCity Sittard?

Wil je beginnen met Bootcampen en ben je woonachtig in Sittard-Geleen? Dan is een Bootcamp les bij SportCity in Sittard ideaal voor jou. Sporten op zondagmiddag? Of doordeweeks op een vroege ochtend? Bij onze club kun je komen trainen wanneer het jou uitkomt!

Onbeperkt sporten bij SportCity

Bij SportCity in Sittard kun je met een lang of kortdurend Fitness & Groepslessen lidmaatschap onbeperkt sporten op jouw eigen tempo. Ook thuis kun je intensief aan je conditie werken door online workouts te volgen via de gratis SportCity app.

Voordelen van een SportCity lidmaatschap

Met een SportCity Fitness & Groepslessen lidmaatschap heb je tevens toegang tot alle vestigingen in Nederland. Zo hoef je geen enkele Bootcamp les meer te missen. Op onze website staan alle locaties op een rij, zodat je altijd een SportCity club bij jou in de buurt kunt vinden.

Veelgestelde vragen over Bootcamp in Sittard-Geleen

Welke oefeningen worden er gedaan bij een Bootcamp training in Sittard? Bij een Bootcamp training worden fitnessoefeningen zoals opdrukken en squats afgewisseld met hardlopen en verschillende intervaloefeningen. De trainingen bij SportCity in Sittard zijn geschikt voor iedereen en kunnen op elk niveau worden beoefend.

Wanneer kan ik met een Bootcamp les beginnen? Je bent bij ons helemaal vrij om te bepalen wanneer je met een Bootcamp les start. Het hele jaar door kun je op elk moment instromen. Zowel voor beginners als voor gevorderden worden er Bootcamp lessen gegeven, zodat je op jouw eigen tempo kunt starten.

Wat moet ik meenemen naar een Bootcamp training? Zorg er om te beginnen voor dat je soepele en luchtdoorlatende sportkleding draagt voor een optimaal comfort. Daarnaast is het handig om een handdoek en een flesje water mee te nemen naar de Bootcamp training.

Ik ben aan het lijnen. Helpt een Bootcamp training daar ook bij? Jazeker, de Bootcamp trainingen bij SportCity in Sittard zijn juist ideaal wanneer je aan het lijnen bent. Maar nog belangrijker: je spierkracht en uithoudingsvermogen worden enorm versterkt. Je verbrandt veel calorieën tijdens de trainingen en ook je lichaam wordt strakker. Combineer Bootcamp met een gezond voedingspatroon en je hebt de ideale match!

SportCity-app

Download in de App StoreOntdek het op Google Play

Reserveer je clubbezoek, plan een groepstraining, bouw je persoonlijke trainingsschema en nog veel meer met de SportCity App. Download de App via de bovenstaande knop voor iOS of Android.

Download de app