Een unieke club met alle faciliteiten

SportCity Echt is de meest veelzijdige en gezelligste sportschool van Echt-Susteren en omstreken. Of je nu een beginnende, recreatieve of gevorderde sporter bent, bij SportCity Echt worden jouw persoonlijke doelstellingen werkelijkheid. Onze focus ligt namelijk op persoonlijk contact en het continu motiveren, waarbij resultaatgericht trainen centraal staat. Dat is nou precies waarom SportCity Echt anders is.

 • High-tech fitnessapparatuur
 • Het grootste yoga-aanbod van Nederland
 • Luxe club met uitstekende wellness
 • Persoonlijke en gastvrije benadering

Echt

Adres en contact

Openingstijden

Reserveren

Bekijk de beschikbaarheid en reserveer direct jouw plek in een van de groepslessen
squashkinderopvang of zonnebank.

"In Echt proberen wij in een gezellige omgeving te streven naar ieders maximale sportresultaat. We willen dat iedereen zich thuis voelt in de club, daarom staan wij voor een persoonlijke benadering. Het maakt dan ook niet uit of je nog nooit hebt gesport of al jarenlange sportervaring hebt, iedereen weet de weg naar de club na het eerste bezoek te vinden. Het team is pas tevreden wanneer leden met een voldaan gevoel naar huis vertrekken, daar zetten we ons zo goed mogelijk voor in!"

Noud

Clubmanager SportCity Echt

Noud

We helpen je op weg met persoonlijke begeleiding.

Zodat je komt sporten én blijft sporten

Bij SportCity zetten wij ons 100% in om je te helpen bij het behalen van je persoonlijke doelstellingen. Het begint allemaal bij het opbouwen van een sportritme en dat ook daadwerkelijk behouden. Daar helpen wij je graag mee aan de hand van professionele begeleiding in het Get Started Program.

Bel ons team

0475-41 00 20

Stuur ons team

een email

Stel een vraag via

Facebook

Een paar van de vele redenen om bij SportCity Echt lid te worden

High-tech fitness

Onze alles-in-éénsportbestemming is voorzien van ARTIS-fitnessapparatuur van Technogym. De apparatuur geeft fitness een hele nieuwe impuls. De cloud onthoudt alle sportresultaten, zodat je je eigen records verbreekt en jezelf blijft uitdagen. Het touchscreen en de internetverbinding op elk apparaat zorgen ervoor dat het mogelijk is om tijdens het sporten televisie te kijken, social media te gebruiken en te trainen in virtuele 'outdoor' omgevingen; denk aan joggen door Central Park in New York of fietsen langs de Franse kust. Dit alles zorgt voor een optimale, persoonlijke sportervaring.

Het grootste yoga-aanbod van Nederland

Toe aan een balans tussen je lichaam en geest? Doe eens mee met een van onze vele yogalessen. Kies voor een krachtige en dynamische yogales, of focus je op de beheersing van je lichaam om te onthaasten. Bij SportCity Echt vind je de yogales die bij jou past.

Luxe club met uitstekende wellness

Na een zware work-out of school/werkweek ben je wel toe aan wat ontspanning. Bij SportCity Echt kun je genieten van een welverdiend saunabezoek of zonnebanksessie. Kom tot rust in onze uitstekende wellnessfaciliteiten. Zo combineer je inspanning met ontspanning op dezelfde locatie, wel zo makkelijk.

En nog veel meer

 • High-tech cardio- en krachtapparatuur
 • Houd je prestaties bij in de Cloud
 • Live groepslessen met instructeur
 • Het grootste Body & Mind aanbod van Nederland
 • Persoonlijke begeleiding
 • Gratis wifi, kluisjes en douches
 • Heren- en dameskleedkamers
 • Buikspierplezier
 • Ruime openingstijden
 • Wellness
 • City Café
 • Kinderopvang
 • Squash
 • Zonnebank

Maak een vliegende start met je sportieve leefstijl

Prinsjesdagactie: een koffertje vol voordeel

Kies je voor ons City Fit 1 jaar, 2 jaar of Student abonnement dan sport je de eerste 6 weken gratis, betaal je geen inschrijfgeld (t.w.v. € 39,50) en krijg je ook nog eens een sporttas cadeau. 

De gratis periode sporten valt binnen de looptijd van je abonnement en krijg je dus ook echt gratis. 

Kies je City Fit abonnement

Met City Fit kun je onbeperkt sporten waar, wanneer en met wie je maar wilt. We bieden de ideale combinatie tussen inspanning en ontspanning, met de zekerheid van professionele begeleiding.

2 jaar

39 50

per 4 weken

1 jaar

47 50

per 4 weken

4 weken

54 50

per 4 weken

Student

39 50

per 4 weken

10

"We worden super begeleid, een fijne sportschool met een goede sfeer. De oefeningen zijn goed te doen en we hebben er echt plezier in, ik merk dat mijn conditie al verbeterd is en ook het gebruik van de sauna na de training is heerlijk kortom ik ben tevreden."

Pascalle, Born
9

"Vriendelijk en behulpzaam personeel, leuke sportschool."

Willeke, Echt
8

"Zeer tevreden over de vestiging in Echt, goede begeleiding en een goede sfeer en apparatuur."

Wim, Brunssum

8,1

93% van de 2445 beoordelingen beveelt SportCity aan

Onafhankelijk onderzoeksbureau Klantenvertellen.nl heeft op basis van de beoordeling en ervaring van onze leden een gemiddeld cijfer berekend.