Privacy header

Veelgestelde vragen

Middelburg

SportCity Middelburg

Waarom sluiten we ons aan bij SportCity? SportCity is een kwalitatieve en eigentijdse sportschoolketen met 25 clubs in Nederland. Al sinds 1995 maakt SportCity zich sterk voor een prettige sfeer in haar clubs, persoonlijke begeleiding en een breed sport- en ontspanningsaanbod dat is toegespitst op de lokale behoeftes van de leden. Je sportief en mentaal ‘fijn voelen’ staan bij SportCity op nummer één. Door ons aan te sluiten bij SportCity halen we nieuwe kennis en ervaring in huis. Super fijne bijkomstigheid: de komende tijd krijgt ook de binnenkant van de club een upgrade!

Wat betekent dit voor jou? Natuurlijk kun je gewoon gebruik blijven maken van al onze faciliteiten, zoals je gewend bent. Het team in de club blijft hetzelfde en staat met enthousiasme voor je klaar. Je huidige abonnement blijft hetzelfde en je behoudt je persoonlijk lidnummer.

Wat moet je doen: download de SportCity-app Je hebt vanaf vandaag de SportCity-app nodig bij het in- en uitchecken en voor het boeken van een les of training. Download de app vóór je eerste bezoek in de App Store of bij Google Play. Handig: al je instellingen en eventuele boekingen staan automatisch voor je klaar in de nieuwe app!

Inloggen kan met je persoonlijk lidnummer en postcode. Zo gefixt! Kom je er niet uit? Kom dan naar de club, we helpen je er graag bij.

Welkom bij de SportCity-familie Vanaf nu ben je lid van SportCity. Het jou bekende team staat voor je klaar in de club en beantwoordt graag al je vragen. Nog meer weten? Kom naar de club of stuur ons een mailtje.