Wellness

Wellness

Wellness

Heb je zwaar gesport of gewoon een zware week achter de rug? Na een lange dag werken of een intensieve training is het tijd om te genieten van een welverdiend saunabezoek of kan je even lekker onder de zonnebank. Even ontspannen, even helemaal niets aan je hoofd. Kom heerlijk tot rust in onze wellnessfaciliteiten en laad je weer helemaal op voor de volgende dag. Ontspanning en inspanning gaan hand in hand bij SportCity!

Ontspannen in de sauna

Een saunabezoek laat je niet alleen ontspannen. Het is ook erg goed voor je fysieke gezondheid. Je lichaam krijgt een betere doorbloeding en je huid wordt mooier. Ben je vaak verkouden? Dan is een bezoek aan de sauna helemaal goed! Dit draagt namelijk bij aan een beter immuumsysteem. En wanneer je net begint met sporten, kan je last krijgen van spierpijn. Een bezoek aan de sauna vermindert de pijn en zorgt dat de vermoeide spieren sneller herstellen.

Relaxen in het stoombad

Naast de sauna's hebben enkele SportCity-clubs ook de beschikking over een stoombad en een relaxruimte. In het Turks stoombad geniet je van rustgevende geuren, zoals eucalyptus en mint. De lucht is hier een stuk vochtiger dan in de sauna. Ook liggen de temperaturen lager dan in de sauna, maar dit merk je nauwelijks door de hoge luchtvochtigheid. Een bezoek aan het Turks stoombad kan prettig zijn, wanneer je bijvoorbeeld last van je luchtwegen hebt.

Genieten onder de zonnebank

Ben je op zoek naar een lekker gezonde tint op je gezicht en lichaam, maar laat het weer het niet toe? Kom dan gezellig zonnen bij SportCity en geniet van de welverdiende vitamine D. Ook het gebruik van onze zonnebank zit bij jouw SportCity-lidmaatschap inbegrepen.