Gezellige, moderne health en fitnessclub

Door de ontspannen sfeer en ruimte om aan je persoonlijke sportdoel te werken, voel je je meteen thuis bij SportCity Huizen. Of je nu jong, oud of student bent en welke doelstelling je ook hebt: je bent welkom!

 • High-tech fitnessapparatuur
 • Het grootste yoga-aanbod van Nederland
 • Luxe club met uitstekende wellness

Huizen

Adres en contact

Openingstijden

Reserveren

Bekijk de beschikbaarheid en reserveer direct jouw plek in een van de groepslessen
kinderopvang of zonnebank.

"Binnenstappen bij SportCity Huizen voelt als thuiskomen. We staan voor je klaar en je mag ons altijd je vragen stellen. We helpen je graag!"

Thijs

Clubmanager SportCity Huizen

Thijs

We helpen je op weg met persoonlijke begeleiding.

Zodat je komt sporten én blijft sporten

Bij SportCity zetten wij ons 100% in om je te helpen bij het behalen van je persoonlijke doelstellingen. Het begint allemaal bij het opbouwen van een sportritme en dat ook daadwerkelijk behouden. Daar helpen wij je graag mee aan de hand van professionele begeleiding in het Get Started Program.

Bel ons team

035-526 57 55

Stuur ons team

een email

Stel een vraag via

Facebook

Een paar van de vele redenen om bij SportCity Huizen lid te worden

High-tech fitness

Onze alles-in-éénsportbestemming is voorzien van ARTIS-fitnessapparatuur van Technogym. De apparatuur geeft fitness een hele nieuwe impuls. De cloud onthoudt alle sportresultaten, zodat je je eigen records verbreekt en jezelf blijft uitdagen. Het touchscreen en de internetverbinding op elk apparaat zorgen ervoor dat het mogelijk is om tijdens het sporten televisie te kijken, social media te gebruiken en te trainen in virtuele 'outdoor' omgevingen; denk aan joggen door Central Park in New York of fietsen langs de Franse kust. Dit alles zorgt voor een optimale, persoonlijke sportervaring.

Het grootste yoga-aanbod van Nederland

Toe aan een balans tussen je lichaam en geest? Doe eens mee met een van onze vele yogalessen. Kies voor een krachtige en dynamische yogales, of focus je op de beheersing van je lichaam om te onthaasten. Bij SportCity Huizen vind je de yogales die bij jou past.

Luxe club met uitstekende wellness

Na een zware work-out of school/werkweek ben je wel toe aan wat ontspanning. Bij SportCity Huizen kun je genieten van een welverdiend saunabezoek of zonnebanksessie. Kom tot rust in onze uitstekende wellnessfaciliteiten. Zo combineer je inspanning met ontspanning op dezelfde locatie, wel zo makkelijk.

En nog veel meer

 • High-tech cardio- en krachtapparatuur
 • Houd je prestaties bij in de Cloud
 • Live groepslessen met instructeur
 • Het grootste Body & Mind aanbod van Nederland
 • Persoonlijke begeleiding
 • Gratis wifi, kluisjes en douches
 • Heren- en dameskleedkamers
 • Buikspierplezier
 • Ruime openingstijden
 • Wellness
 • City Café
 • Kinderopvang
 • Zonnebank

Maak een vliegende start met je sportieve leefstijl

Sport nu 6 weken gratis + sporttas cadeau

Kies je voor ons City Fit 1 jaar, 2 jaar of Student abonnement dan sport je de eerste 6 weken gratis, betaal je geen inschrijfgeld (t.w.v. € 39,50) en krijg je een sporttas cadeau. De gratis periode sporten valt binnen de looptijd van je abonnement en krijg je dus ook echt gratis. 

Kies je City Fit abonnement

Met City Fit kun je onbeperkt sporten waar, wanneer en met wie je maar wilt. We bieden de ideale combinatie tussen inspanning en ontspanning, met de zekerheid van professionele begeleiding.

2 jaar

39 50

per 4 weken

1 jaar

47 50

per 4 weken

4 weken

54 50

per 4 weken

Student

39 50

per 4 weken

9

"Gezellig en ik heb echt het gevoel dat ik wat doe bij jullie. Groepslessen zijn top! Ben heel blij dat ik de stap genomen heb om bij jullie te gaan sporten."

Mieke, Huizen
9

"Hele prettige en rustgevende omgeving. De eerste keer op een hele prettige manier binnen gekomen en begeleid. Dit is tot nu toe nog steeds heel positief."

Esther, Huizen
8

"Erg fijne sportschool met een prettige sfeer, geen 'machogedoe', gewoon lekker sporten met z'n allen. De groepslessen (zeker de pilates/BodyBalance) worden erg goed begeleid, duidelijk dat de instructrices verstand van zaken hebben!"

Gerdine, Huizen

8,1

93% van de 2445 beoordelingen beveelt SportCity aan

Onafhankelijk onderzoeksbureau Klantenvertellen.nl heeft op basis van de beoordeling en ervaring van onze leden een gemiddeld cijfer berekend.