Door de ontspannen sfeer en ruimte om aan je persoonlijke sportdoel te werken, voel je je meteen thuis bij SportCity Huizen. Of je nu jong, oud of student bent en welke doelstelling je ook hebt: je bent welkom!

  • High-tech fitnessapparatuur
  • Het grootste yoga-aanbod van Nederland
  • Luxe club met uitstekende wellness

Adres en contact

Openingstijden

Reserveren

Bekijk de beschikbaarheid en reserveer direct jouw plek in een van de groepslessen
kinderopvang of zonnebank.

"Binnenstappen bij SportCity Huizen voelt als thuiskomen. We staan voor je klaar en je mag ons altijd je vragen stellen. We helpen je graag!"

Kenji

Clubmanager SportCity Huizen

We helpen je op weg met persoonlijke begeleiding.

Bij SportCity zetten wij ons 100% in om je te helpen bij het behalen van je persoonlijke doelstellingen. Het begint allemaal bij het opbouwen van een sportritme en dat ook daadwerkelijk behouden. Daar helpen wij je graag mee aan de hand van professionele begeleiding in het Get Started Program.

Bel ons team

035-526 57 55

Stuur ons team

een email

Stel een vraag via

Facebook

Een paar van de vele redenen om bij SportCity Huizen lid te worden

High-tech fitness

Onze alles-in-éénsportbestemming is voorzien van ARTIS-fitnessapparatuur van Technogym. De apparatuur geeft fitness een hele nieuwe impuls. De cloud onthoudt alle sportresultaten, zodat je je eigen records verbreekt en jezelf blijft uitdagen. Het touchscreen en de internetverbinding op elk apparaat zorgen ervoor dat het mogelijk is om tijdens het sporten televisie te kijken, social media te gebruiken en te trainen in virtuele 'outdoor' omgevingen; denk aan joggen door Central Park in New York of fietsen langs de Franse kust. Dit alles zorgt voor een optimale, persoonlijke sportervaring.

Het grootste yoga-aanbod van Nederland

Toe aan een balans tussen je lichaam en geest? Doe eens mee met een van onze vele yogalessen. Kies voor een krachtige en dynamische yogales, of focus je op de beheersing van je lichaam om te onthaasten. Bij SportCity Huizen vind je de yogales die bij jou past.

Luxe club met uitstekende wellness

Na een zware work-out of school/werkweek ben je wel toe aan wat ontspanning. Bij SportCity Huizen kun je genieten van een welverdiend saunabezoek of zonnebanksessie. Kom tot rust in onze uitstekende wellnessfaciliteiten. Zo combineer je inspanning met ontspanning op dezelfde locatie, wel zo makkelijk.

Lid worden bij SportCity

Enthousiast geworden? Klik op onderstaande button en kies het abonnement dat het beste bij je past. We hopen je snel te zien bij één van onze clubs!

9

"Gezellig en ik heb echt het gevoel dat ik wat doe bij jullie. Groepslessen zijn top! Ben heel blij dat ik de stap genomen heb om bij jullie te gaan sporten."

Mieke, Huizen
9

"Hele prettige en rustgevende omgeving. De eerste keer op een hele prettige manier binnen gekomen en begeleid. Dit is tot nu toe nog steeds heel positief."

Esther, Huizen
8

"Erg fijne sportschool met een prettige sfeer, geen 'machogedoe', gewoon lekker sporten met z'n allen. De groepslessen (zeker de pilates/BodyBalance) worden erg goed begeleid, duidelijk dat de instructrices verstand van zaken hebben!"

Gerdine, Huizen