Aanbod

SportCity biedt een prettige familiaire sfeer met een verscheidenheid aan faciliteiten, waaronder fitness, groepslessen, zonnebanken, wellnessfaciliteiten, kinderopvang en een gezellige horeca. Al onze medewerkers doen er alles aan om het u naar de zin te maken, of u nu druk aan het sporten bent óf ontspant in ons mooie SportCity Café.

Maak gebruik van onze fitness, stel met onze instructeurs uw eigen Personal Fitplan op of doe mee met onze leuke en effectieve groepslessen en kom daarna heerlijk tot rust in de sauna. Het is niet voor niets dat ruim 92% van onze leden ons aanbeveelt bij vrienden en kennissen. Dit zit allemaal bij het lidmaatschap inbegrepen:

 • All inclusive (ook zonnebank, saunafaciliteiten en kinderopvang)
 • Het Personal Fitplan met 100% resultaatgarantie
 • 4 weken proberen zonder verdere verplichting
 • Elk uur 10 minuten buikspierplezier
 • Het grootste aanbod in Body & Mind-lessen
 • Leuke toegankelijke groepslessen
 • Goede, korte work-outs in groepsverband
 • Les Mills / Zumba™ / SH’BAM / FunXtion
 • Squash
 • Sporten in alle 19 vestigingen
 • 7 dagen per week geopend
 • Ruime openingstijden
 • Gratis draadloos internet

Fitness

Wilt u werken aan een gezonde(re) leefstijl, een slanker lichaam of uw conditie opkrikken? Dan bent u bij SportCity aan het goede adres. Met behulp van onze meest moderne kracht- en cardioapparatuur helpen wij u om goed voor uw lichaam te zorgen. Maak daarbij gebruik van ons Personal Fitplan: een beweegplan op maat met 100% resultaatgarantie! Of u nu wilt afvallen of uw conditie wilt verbeteren; het kan allemaal, samen met SportCity! 

Lees meer...

Buikspierplezier

Elk uur geven we bij SportCity tien minuten buikspiertraining, dat voor iedereen makkelijk te volgen is. Tijdens deze buikspiertraining concentreren we ons op de reguliere spiergroepen en eindigen we met een rugtraining. Er is nog een bijkomend voordeel. Buikspieren kunt u moeilijker vermoeien dan andere spieren zodat u ze, in tegenstelling tot spieren waar u kans op spierpijn loopt, elke dag kunt trainen. Als u dit consequent volhoudt is uw platte buik binnen handbereik!

Groepslessen

SportCity heeft een groot aanbod aan groepslessen, waarbij u de keuze heeft uit het ruime aanbod van het wereldwijde Les Mills concept. Houdt u van krachtige cardio, zoals bij BodyCombat of BodyAttack? Danst u graag op de beats van Top 40 muziek, latin of oude hits, zoals bij Zumba of SH'BAM? Of krijgt u liever energie door actief te fietsen op muziek, zoals bij Spinning of RPM. Er is voor elk wat wils. Kijk waar u het meeste plezier aan beleeft. Vraag gewoon een dagpas aan en probeer een van onze groepslessen uit.

Dagpas aanvragen

FunXtion

Wilt u veel calorieën verbranden en werken aan uw kracht, conditie, spieruithoudingsvermogen en 'core strenght'? Dan is FunXtion echt iets voor u! U beweegt in een kleine circuitgroepstraining en in slechts 30 minuten haalt u alles uit uw work-out. Met FunXtion wordt uw fitnesstraining een ware sportbeleving, vol energie en plezier! Lees meer over FunXtion

Body & Mind

SportCity heeft het grootste aanbod van Body & Mind lessen in Nederland en daar zijn we best een beetje trots op. De balans tussen lichaam en geest staat in deze groepslessen centraal. Het diverse groepslesaanbod binnen Body & Mind zorgt ervoor dat er ook voor u een les tussen zit die aansluit bij uw persoonlijke doelstelling. 

Lees meer...

Squash

Bij SportCity kunt u ook squashen. Sterker nog; met 42 squashbanen is SportCity de grootste exploitant op het gebied van squash in Nederland! Squash vindt u in de volgende SportCity-clubs: Den Haag, Dordrecht, Echt, Gouda, Leiden Anthony Fokkerweg, Leiderdorp, Leidsche Rijn en Woerden. De squashbanen kunt u heel eenvoudig reserveren via het squashrooster, de SportCity-app of bij de receptie van de betreffende club.

Sauna

Heeft u zwaar gesport of gewoon een zware week achter dan rug? Dan heeft u het helemaal verdiend; een moment van ontspanning. Kom tot rust in onze spa- en saunafaciliteiten en laad u weer helemaal op voor de volgende dag. Ontspanning en inspanning gaan hand in hand bij SportCity!

Zonnebank

Bent u op zoek naar een lekker gezonde tint op uw gezicht en lichaam, maar laat het weer het niet toe? Kom dan gezellig zonnen bij SportCity en geniet van de welverdiende vitamine D. Ook het gebruik van onze zonnebank zit bij uw SportCity-lidmaatschap inbegrepen.

Kinderopvang

Bij het SportCity-lidmaatschap is City Kids (onze kinderopvang) inbegrepen, zodat u met een gerust hart even een heerlijke tijd voor uzelf hebt. U zorgt voor uzelf, wij zorgen voor uw kind(jes)! Selecteer een vestiging in het cluboverzicht voor clubspecifieke informatie.

City Café

Lekker bewegen, lekker ontspannen, lekker genieten en u thuis voelen. Dat is waar SportCity voor staat. Bij ons speelt het sociale aspect nou eenmaal een grote rol; inspanning en ontspanning moeten hand in hand gaan. Voor of na het sporten gezellig even een kopje thee met een krantje, het is de perfecte combinatie tussen gezond sporten en gezelligheid. Heeft u de beschikking over een mobieltje, iPad, laptop of draagbare spelcomputer die geschikt is voor draadloos internet? Dan kunt u ook gratis draadloos internetten in alle 19 SportCity-vestigingen.