Aanbod

Alles wat je nodig hebt om te in- en ontspannen vind je bij SportCity

In onze alles-in-één sportbestemming in- en ontspan je. Van high-tech fitness tot live groepslessen en luxe wellness: bij SportCity vind je het allemaal. We maken fitness graag gemakkelijk zodat je snel succes ervaart, plezier beleeft en op een gezonde manier je grenzen verlegt. Daarom kun je met je SportCity-abonnement onbeperkt sporten waar, wanneer en hoe je wilt. Je kiest bij SportCity voor een betaalbare manier van fitness met persoonlijke begeleiding en een ruim aanbod aan faciliteiten.

Lid worden bij SportCity

Enthousiast geworden? Klik op onderstaande button en kies het abonnement dat het beste bij je past. We hopen je snel te zien bij één van onze clubs!

High-tech fitness

Onze alles-in-éénsportbestemming is voorzien van ARTIS-fitnessapparatuur van Technogym. De apparatuur geeft fitness een hele nieuwe impuls. De cloud onthoudt alle sportresultaten, zodat je je eigen records verbreekt en jezelf blijft uitdagen. Het touchscreen en de internetverbinding op elk apparaat zorgen ervoor dat het mogelijk is om tijdens het sporten televisie te kijken en social media te gebruiken. Dit alles zorgt voor een optimale, persoonlijke sportervaring. Keertje proberen?

Vraag onze dagpas aan

Persoonlijke begeleiding

Bij SportCity zetten we ons 100% in om je te helpen bij het behalen van je persoonlijke doelstellingen. Het begint allemaal bij het opbouwen van een sportritme en dat ook daadwerkelijk behouden. Daar helpen wij je graag mee aan de hand van professionele begeleiding in het Get Started Program.

Meer over het Get Started Program

Live groepslessen

Sport je graag in groepsverband, waarin je uitgedaagd wordt door een instructeur? Tijdens onze live groepslessen hoef je niet meer na te denken, je gaat op in de groep en in het ritme. Doordat je opgezweept wordt, doe je net even dat stapje extra. Onze live groepslessen zijn inclusief bij elk abonnement.

Bekijk het groepslesrooster per club

Grootste yoga-aanbod van Nederland

Toe aan een balans tussen je lichaam en geest? Doe eens mee met een van onze vele yogalessen. Kies voor een krachtige en dynamische yogales, of focus je op de beheersing van je lichaam om te onthaasten. Bij SportCity vind je altijd de yogales die bij jou past.

Ontspannen in de luxe wellness

Na een zware work-out of school/werkweek ben je wel toe aan wat ontspanning. Bij onze clubs kun je genieten van een welverdiend saunabezoek. Kom tot rust in onze uitstekende wellnessfaciliteiten. Zo combineer je inspanning met ontspanning op dezelfde locatie, wel zo makkelijk.

Bijkomen in het City Café

In ons City Café kun je ontspannen, bijpraten over je training en genieten van heerlijke dranken.  Bijvoorbeeld verse koffie, lekkere thee of zelfs een smoothie. Loopt het water je al in de mond? Plof neer op de comfortabele banken of kom gezellig aan de bar zitten.

Squash

Houd je wel van een sportief spelletje? Kom dan zeker eens squashen bij SportCity. Squash is een racketspel, waarbij twee mensen op een squashbaan met een squashracket een zachte bal tegen de overliggende wand spelen. Het is een snelle, technische ‘doe-sport’ met een hoog sociaal gehalte en het is de ideale manier om actief te zijn en fit te worden. We hebben 42 beschikbare squashbanen beschikbaar, op welke pak jij de overwinning?

Meer over squash bij SportCity

Kinderopvang City Kids

Momentje voor jezelf nodig in je drukke leven als ouder? Je kunt je kinderen dagelijks onderbrengen bij City Kids (onze kinderopvang). Zo kan je lekker bij ons sporten of ontspannen terwijl de kinderen worden vermaakt in onze kinderopvang. Naast spelen met elkaar organiseren wij dagelijks leuke knutsel- en puzzelactiviteiten. Dat draagt ook nog eens bij aan de ontwikkeling van jouw kind. Zo kan je met een gerust hart tijd voor jezelf nemen, terwijl wij zorgen voor jouw kind(jes).

Lees meer

Kies je City Fit abonnement

Met City Fit kun je onbeperkt sporten waar, wanneer en met wie je maar wilt. We bieden de ideale combinatie tussen inspanning en ontspanning, met de zekerheid van professionele begeleiding.

Student

32 99

per 4 weken