Header freerunner

Aanbod

Het aanbod van SportCity

Voordat je voor SportCity kiest, wil je natuurlijk weten wat de club je allemaal te bieden heeft. Elke club is uniek. Ontdek wat jij leuk vindt om te sporten en ontspannen.  En als je wilt, gaan we samen op zoek naar wat je leuk vindt. Benieuwd naar het aanbod van jouw club?

Membership lidmaatschap abonnement

Sporten zoals je zelf wilt

In alle clubs vind je heel veel verschillende apparaten voor kracht en conditie. Er zijn vrije trainingszones, waar je lekker aan de slag kunt met losse gewichten of kunt rekken en strekken. De speciale FunXtion zones zijn voor korte, intensieve workouts in een kleine groep, zoals de Small Group Trainingen. Die zijn voor iedereen, of je nu al heel lang sport of net begint.

Ook hebben we honderden groepslessen. Je vindt ze in de groepsleszaal en sommigen volg je zelfs lekker in de buitenlucht. Je kunt kiezen uit dans, fight, kracht, cardio én lessen als yoga en pilates. Elke club heeft een uniek lesaanbod.

Bekijk het complete overzicht
SportCity sauna

Ontspannend de sauna in

Na een lange dag heb je soms behoefte aan wat bewuste ontspanning. Op een aantal van onze clubs kun je lekker van de sauna genieten. Je vindt er Finse sauna’s, infrarood sauna’s, stoombaden of rustruimtes. Iedere club is uniek, en daarom zijn de voorzieningen per locatie anders. Je ontdekt alle opties per club op onze clubpagina’s.

vinyasa yoga groepsles

Het grootste yoga-aanbod van Nederland

Toe aan meer balans in je leven? Bij SportCity vind je de yogales die bij je past. Kies voor een krachtige dynamische les (bijvoorbeeld vinyasa of ashtanga) als je aan je flexibiliteit en kracht wilt werken. Liever onthaasten? Na een yin-sessie of meditatie ben je weer helemaal relaxed.

Squash mannen

Kom je squashen?

Voor wie weer eens wat anders wilt dan fitnessen of lessen volgen, is er squash! Dit is een racketspel dat je met zijn tweeën kunt doen. Als je geen spullen hebt, dan kun je een racket, ballen en schoenen huren bij ons. Zo kun je snel de baan op voor een vriendschappelijk partijtje squash. Probeer jij het een keertje? Je kunt komen squashen met familie, vrienden of collega’s. Eigenlijk met iedereen die houdt van samen spelen en gezelligheid. Zonder dat je het door hebt, werk je ook nog aan je kracht en conditie. Selecteer je club en bekijk of de SportCity in jouw buurt een squashbaan heeft of kom langs bij een andere SportCity met squashbaan. 

Kinderopvang 2 1200 x 820

Kinderopvang bij CityKids

Momentje voor jezelf in je drukke leven als ouder? Je kunt je kinderen dagelijks onderbrengen bij City Kids (onze kinderopvang). Zo kun je in alle rust sporten en ontspannen terwijl de kinderen worden vermaakt door onze gezellige begeleiders. Bijvoorbeeld met leuke knutsel- en spelactiviteiten. Zo kan je met een gerust hart tijd voor jezelf nemen in onze clubs.

Meer informatie