Aanbod

We maken fitness graag gemakkelijk zodat je snel succes ervaart, plezier beleeft en op een gezonde manier je grenzen verlegt. Je kiest bij SportCity voor een betaalbare manier van fitness met de zekerheid van professionele begeleiding. 

Met je SportCity abonnement kun je onbeperkt sporten waar, wanneer en met wie je maar wilt. Je traint op de nieuwste apparatuur van TechnoGym en je prestaties worden opgeslagen in de My Wellness Cloud terwijl je Netflix kijkt. De live groepslessen zijn voor ieder sportief niveau. Daarnaast behoort ons aanbod Body & Mind groepslessen tot de grootste van Nederland.

Het is niet voor niets dat ruim 93% van onze leden ons aanbeveelt bij vrienden en kennissen.

We helpen je op weg, zodat je komt sporten én blijft sporten

SportCity past in je weekschema

Inspanning én ontspanning

​Na het sporten ben je van harte welkom om onder het genot van een lekkere kop koffie of thee te ontspannen in ons City Café. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, dus ook na het sporten praten wij graag met je na over jouw persoonlijke doelen. De perfecte combinatie tussen inspanning en ontspanning vind je bij SportCity.

8,1

93% van de 2445 beoordelingen beveelt SportCity aan

Onafhankelijk onderzoeksbureau Klantenvertellen.nl heeft op basis van de beoordeling en ervaring van onze leden een gemiddeld cijfer berekend.