Aanbod header

SportCity

Aanbod

Kom in balans bij SportCity

In onze alles-in-één sportbestemming sport én ontspan je. Verhoog je energie met high-tech fitness work-outs, live en online groepslessen en small group trainingen. En kom tot rust in onze relaxte wellness of met een kop koffie of shake in ons City Café. SportCity heeft alles in huis. We maken fitness graag gemakkelijk zodat je snel succes ervaart, plezier beleeft en op een gezonde manier je grenzen verlegt. Daarom kun je met je SportCity-abonnement bij onze clubs onbeperkt sporten waar, wanneer en hoe je wilt. Door de prettige sfeer bij SportCity voel je je al snel thuis. Je kiest bij SportCity voor een gezellige club met persoonlijke begeleiding en een ruim aanbod voor body én mind.

Vul je gegevens in

Lid worden bij SportCity

Enthousiast geworden? Klik op onderstaande button en kies het abonnement dat het beste bij je past. We hopen je snel te zien bij één van onze clubs!

High-tech fitness

SportCity high tech apparatuur

Alle SportCity clubs zijn uitgerust met ARTIS- fitnessapparatuur van Technogym. En handig: in de app houd je al je resultaten bij. Zo kun je jezelf blijven uitdagen en je persoonlijke doelen behalen. Met de touchscreens van onze apparaten stel je gemakkelijk je training en duur in én kijk je een fijne serie terwijl je een interval-training doet. Zo beleef je een optimale én plezierige sportervaring!

We helpen je op weg met persoonlijke begeleiding

persoonlijke-begeleiding

Bij SportCity zetten we ons 100% in om je te helpen bij het behalen van je persoonlijke doelen. Het begint allemaal bij het opbouwen van een sportritme en dat ook daadwerkelijk behouden. Daar helpen wij je graag mee aan de hand van professionele begeleiding in het Get Started Programma. Ook kun je overwegen om te sporten onder begeleiding van een een Personal Trainer. 

Het grootste yoga-aanbod van Nederland

SportCity Yoga

Toe aan meer balans in je leven? Bij SportCity vind je altijd de yogales die bij je past. Kies voor een krachtige dynamische les (bijvoorbeeld vinyasa of ashtanga) als je aan je flexibiliteit en kracht wilt werken. Liever onthaasten? Na een yin-sessie of meditatie ben je weer helemaal relaxed. 

Bekijk het lesaanbod

Ontspannen in onze wellness

SportCity sauna

Na een zware work-out of school/werkweek ben je vast toe aan wat ontspanning. In de meeste van onze clubs kun je genieten van een welverdiend saunabezoek. Kom tot rust in onze wellnessfaciliteiten. Zo combineer je inspanning met ontspanning op dezelfde locatie, wel zo makkelijk.

Get Started Program

Met het 'Get Started Program' bouw je onder professionele begeleiding een sportritme op dat je ook écht vasthoudt. Je gaat zelfstandig aan de slag met sporten, maar je hebt ook contactmomenten met een sportinstructeur om jouw voortgang te bespreken. Zo bieden wij begeleiding waar nodig, heb je een extra reden om daadwerkelijk te komen sporten, maar wen je jezelf tegelijkertijd een zelfstandig sportritme aan.

Succes verzekerd, niet alleen nu, maar ook in de toekomst! Alles voor een goed begin van een nieuw seizoen en van een nieuwe leefstijl! #voeljegoed

Live Groepslessen

Groepslessen

Sport je graag in groepsverband, waarin je uitgedaagd wordt door een instructeur? Tijdens onze live groepslessen hoef je niet meer na te denken, je gaat op in het ritme van de les. Doordat je opgezweept wordt, doe je net even dat stapje extra. Onze live groepslessen zijn inclusief in je abonnement.

Lees meer

Bijkomen in het City Café

City Cafe

In onze City Café’s kun je met een goede kop koffie, (kruiden)thee, juice of smoothie even uitpuffen en bijpraten. Relax op de comfortabele banken of kom gezellig aan de bar zitten. We hebben gezonde snacks voor tussendoor en er liggen magazines klaar als je even wilt relaxen.

Squash

Squash mannen

Houd je wel van een sportief spelletje? Kom dan squashen bij SportCity. Squash is een explosief racketspel, waarbij twee mensen op een squashbaan een balletje tegen de overliggende wand overspelen. Het is een snelle, technische ‘doe-sport’ met een hoog sociaal gehalte. Een gezellig én high-intensity manier om fit te worden. We hebben 42 squashbanen beschikbaar op de volgende locaties: Den Haag, Dordrecht, Echt, Gouda, Leiden Anthony Fokkerweg, Leiderdorp, Leidsche Rijn en Woerden. Op welke pak jij de overwinning?

Meer over Squash bij SportCity

Kinderopvang bij CityKids

Kinderopvang

Momentje voor jezelf in je drukke leven als ouder? Je kunt je kinderen dagelijks onderbrengen bij City Kids (onze kinderopvang). Zo kun je in alle rust sporten en ontspannen terwijl de kinderen worden vermaakt door onze gezellige begeleiders. Bijvoorbeeld met leuke knutsel- en spelactiviteiten. Zo kan je met een gerust hart tijd voor jezelf nemen in onze clubs.

Meer informatie