Personal Trainer Foto volgt binnenkort

Tim Linthorst - Personal Trainer

Hi allemaal, leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn profiel. Ik heb een achtergrond als profvoetballer en wou ook na mijn professionele carrière actief blijven in de sport. Mijn focus lag de afgelopen jaren op de ontwikkeling van mijn kennis omtrent fitness en voeding. Ik heb alle benodigde certificaten behaald en ben langzaam begonnen met het begeleiden van recreatieve sporters op het gebied van fitness en voeding. 

Hoe blijf jij gemotiveerd?

Tijdens corona is een vaak terugkerend probleem zichtbaar geworden voor mij, namelijk dat mensen vaak moeite hebben om zichzelf te motiveren. Onder andere voor hen wil ik het stokje achter de deur zijn om toch dagelijks of in ieder geval een aantal dagen per week bezig te zijn met een bewust fitness- en voedingspatroon. Met Tim Linthorst Personal Training  houd ik me bezig met de volgende aspecten van een gezonde en/of uitdagende levensstijl, mogelijk als personal training of duo training: afvallen, spiermassa opbouwen, fitter worden en high intensity training. Daarnaast kan ik ook helpen met structuur aanbrengen en begeleiding geven over voeding.

Hoe ga ik te werk?

Ik ben energiek en enthousiast. Daarbij heb ik een luisterend oor voor mijn klanten. Wat jij belangrijk vindt, staat voorop! We gaan een plan maken met doelen die we in de komende periode willen halen. Daarbij ondersteun ik de levensstijl die jij als klant wilt hanteren om je doel te halen, zodat je het kan volhouden.

Lijkt dit je wat? Dan maak ik graag kennis met je om te kijken hoe we jouw doelen kunnen bereiken. Je kunt een afspraak met me maken bij SportCity Amsterdam Shape All In. Ik werk van maandag tot vrijdag op de club. Dus van maandag tot vrijdag ben ik aanwezig. Maandag, woensdag en donderdag tot 18:00u ‘s avonds. Je kunt contact met me opnemen via www.timlinthorstpt.nl.