Header man gewichten

Mijn SportCity

SportCity is altijd bezig zich te ontwikkelen zodat we jou goed van dienst kunnen zijn. Voor toegang tot ‘Mijn SportCity’ zijn er twee opties.

Optie 1: App

Via onze SportCity-app heb je makkelijk en snel toegang tot al je gegevens en kan je zelf aanpassingen doen. Alles is eenvoudig en snel terug te vinden onder ‘Self-service’ en dan 'Mijn gegevens'.

Optie 2: Website

Om via deze site in te kunnen loggen op ‘Mijn SportCity’ is het nodig om een nieuw wachtwoord aan te maken. Dit kan je als volgt doen: 1. Klik op onderstaande button 2. Klik op ‘vraag hier een nieuw wachtwoord aan’ 3. Je ontvangt een link in je  e-mail inbox 4. Klik op de link en maak een nieuw wachtwoord aan 5. Met dit nieuwe wachtwoord en je mailadres heb je via de site weer toegang tot je gegevens. Als je nog geen SportCity-profiel hebt, maar er wel een wil aanmaken volg dan ook de instructies voor het aanvragen van een nieuw wachtwoord.

SportCity-app

Download in de App StoreOntdek het op Google Play

Reserveer je clubbezoek, plan een groepstraining, bouw je persoonlijke trainingsschema en nog veel meer met de SportCity App. Download de App via de bovenstaande knop voor iOS of Android.

Download de app