Fitness & Health Blog

Categorieën

Zo voorkomt u een 'sportdip'!

15 januari 2018 - Sport

Een nieuw jaar betekent voor velen van ons een nieuwe begin en nieuwe goede voornemens. Ik ben de eerste twee weken vol goede moed begonnen met sporten, maar ik merk dat mijn doorzettingsvermogen afzwakt. Ik kan dus met zekerheid zeggen dat 'Blue Monday' ook effect heeft op mij, maar zó houd ik het sporten vol!

Lees verder

Een goed begin met persoonlijke begeleiding

9 januari 2018 - Sport

Natuurlijk kunt u zelfstandig werken aan uw doelstelling. Dat vraagt discipline en is ontzettend belangrijk om een sportritme op te bouwen. Maar soms hebben we weleens een steuntje in de rug nodig: persoonlijke begeleiding. Met persoonlijke begeleiding wordt uw doelstelling realistisch en haalbaar!

Lees verder

4 eenvoudige tips voor een gezonder 2018

3 januari 2018 - Inspiratie

Januari is traditiegetrouw de maand voor goede voornemens. Aan de ene kant vind ik het onzin; waarom wachten op januari? Maar nu het januari is denk ik daar toch anders over. 2018 is begonnen, een nieuw jaar, een onbeschreven blad, een schone lei: dé tijd voor een goed begin! Vind hier 4 tips voor een gezonder 2018.

Lees verder

Begin op de juiste manier, ook na blessures

22 november 2017 - Sport

Een nieuw jaar is altijd een goed excuus voor nieuwe voornemens. Ik ben zelf nooit van de goede voornemens geweest, omdat het naar mijn mening ook een goed excuus is om dingen uit te stellen. Na veel blessures heb ik de draad weer opgepakt!

Lees verder