Fitness & Health Blog

Categorieën

Zo heb ik de mentale knop omgezet

25 mei 2018 - Inspiratie

De knop is om. Geen knopje zoals de lichtschakelaar die je eenvoudig aan en uit switcht, maar een mentale knop. Zogenaamde fitgirls schrijven over sporten en fitness, waarvan het hun passie is om zo gezond mogelijk te leven en bewegen. Voor veel mensen, inclusief ikzelf, is dat een droom en geen praktijk.

Lees verder

Sporten met een ziekte

9 mei 2018 - Inspiratie

Ik was altijd heel sportief, totdat ik last kreeg van allerlei vage klachten. Inmiddels weet ik wat er met mij aan de hand is en probeer ik mijn draai in het sporten weer te vinden. Ik geef u graag tips hoe u het sporten kunt doorzetten wanneer het (een beetje) tegenzit. 

Lees verder


Het belang van genoeg drinken

3 mei 2018 - Voeding

We mogen de komende dagen weer proeven aan de zomer, maar de bezoekjes aan de sportschool gaan ook gewoon door. In de club kan het op zulke lekkere dagen iets warmer zijn dan normaal. Daarom is het ontzettend belangrijk om uw vochtbalans tijdens uw training voldoende aan te vullen. Denkt u dat u genoeg drinkt? Lees het in de blog.

Lees verder

Get Started Program

Clubmanager Hassan legt uit hoe u sporten volhoudt

24 april 2018 - Sport

Al jaren weet SportCity veel leden te motiveren met een op maat gemaakt beweegprogramma om persoonlijke sportdoelen te behalen. Met de inzichten van nu hebben we een nóg beter sportprogramma ontwikkeld: Get Started Program. Clubmanager Hassan geeft uitleg.

Lees verder