Fitness & Health Blog

Categorieën

5 x minder stress

5 x minder stress

17 oktober 2018 - Body & Mind

Sta jij weleens stil? Letterlijk en figuurlijk? We rennen en vliegen van hot naar her: dit gaat steeds meer op de automatische piloot. In je drukke leven is een moment van rust ontzettend belangrijk. Als je je hersenen regelmatig rust geeft, ga je er mentaal en fysiek op vooruit. We hebben vijf tips waardoor je minder stress ervaart en ruimte in je hoofd creëert.

Lees verder

Verantwoord recept: nasi binnen 10 minuten op tafel

4 oktober 2018 - Voeding

Voor de een is koken het ultieme relaxmomentje, voor de ander is het bittere noodzaak. Nu we weer kampen met volle agenda’s, heb je soms gewoon even geen zin om in de keuken te staan. Daarom hebben we vandaag een supersnel recept voor je. Snel, lekker én verantwoord: alles wat jij nodig hebt na een drukke werk- of schooldag.

Lees verder

Ik kom tot rust in de sportschool

27 september 2018 - Inspiratie

Door: Linda van Aken - Afgelopen weekend is de herfst begonnen. Niet alleen vanwege het weer, maar voor velen ook fysiek. Schrale lippen, verkoudheid, minder zin om activiteiten te ondernemen. Maar het is juist nu goed om te blijven bewegen en gezond te eten. Voor de zomer ben ik begonnen met sporten en heb het tijdens de zomer een klein beetje laten versloffen. Tijd om het ritme weer op te pakken!

Lees verder

Sporten in de herfst: wat verandert er?

20 september 2018 - Sport

Dat het weer ons regelmatig op het verkeerde been zet, weten we inmiddels. Als je kijkt naar de lekkere, warme dagen van de afgelopen week zou je bijna vergeten dat de herfst in aantocht is. Daarom kun jij nu extra makkelijk maatregelen nemen om de herfstdip te voorkomen. Zo’n rotseizoen is de herfst namelijk niet!

Lees verder

Spieropbouw

Spieropbouw: zo werkt het

13 september 2018 - Sport

De twee meest genoemde sportdoelen zijn afvallen en spieropbouw. Voor beide doelen moet je hard werken, maar ze zijn zeker haalbaar. In deze blog focussen we op het tweede doel: spieropbouw. Spieropbouw bij mannen is bekender, maar ook steeds meer vrouwen zijn geïnteresseerd in spieropbouw. Hier moet je rekening mee houden als je aan spieropbouw doet.

Lees verder