Fitness & Health Blog

Categorieën

Brainfood

Brainfood: 3 ingrediënten voor gezonde hersenen

17 januari 2019 - Voeding

Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar, is in zicht. Het is wellicht een fabel, maar veel mensen ervaren in de winter een korte of langdurige winterdip. In deze blog geven we je tips waar je blij van wordt. Er is namelijk genoeg voedsel dat een positief effect heeft op je brein. Dat helpt niet alleen om je dip te verhelpen en te voorkomen, maar ook om je hersenen op een lekkere manier gezond te houden.

Lees verder

Bart

Ondernemen is topsport: maak je hoofd leeg met sporten

10 januari 2019 - Sport

Ondernemen brengt de nodige hectiek en drukke weekenden met zich mee. Ondernemen is topsport, omdat je er continu mee bezig bent. Voor Bart Peute is de nodige rust pakken en weer even opladen belangrijk. Zo kan hij zijn hoofd leegmaken en is hij weer klaar voor de dag, wat de dag ook brengt. Vraag je je af wat Bart zijn ondernemersverhaal is en bijvoorbeeld waarom hij het belangrijk vindt dat ook zijn medewerkers fit zijn? Bekijk dan hier de video.  

Lees verder

Bart Peute

Ondernemer Bart Peute: "Sporten is mijn uitlaatklep."

9 januari 2019 - Inspiratie

Bart Peute is een drukke ondernemer. Sporten is zijn uitlaatklep en hij vindt er daarom altijd tijd voor. Als de dag bijvoorbeeld heel hectisch begint zorgt hij er in de middag wél voor dat hij kan trainen. En dat doet hij niet voor niets. Door het sporten merkt hij dat hij creatiever en scherper is, dat helpt hem bij zijn dagelijkse werkzaamheden binnen zijn bedrijf ‘Your Ticket Provider’. Ben je benieuwd wat hij verder uit het sporten haalt en wat hij belangrijk vindt? Bekijk dan hier zijn video.

Lees verder

Gourtmet

Zó kom je de kerstdagen door zonder schuldgevoel

19 december 2018 - Voeding

Waarschijnlijk heb je al helemaal uitgedacht wat je gaat eten met het kerstdiner, heb je je uitnodiging voor het eten al binnen of is het restaurant al gereserveerd. De lekkerste dagen van het jaar zijn er om van te genieten en dat moet je natuurlijk ook vooral doen. Toch zijn er wat kleine dingen waar je rekening mee kunt houden om de kerstdagen iets verantwoorder door te komen. Zo heb je op 27 december in ieder geval geen schuldgevoel en zit je een stuk beter in je vel. Lees je mee?

Lees verder

Bananenbrood

Bananenbrood zonder suiker

13 december 2018 - Voeding

Op koude winterdagen is een warm tussendoortje extra lekker. Dit bananenbrood is ideaal als je op zoek bent naar een verantwoord tussendoortje. Dit recept is zonder toegevoegde suiker, maar is toch heerlijk zoet door de dadels en de bananen. Trakteer jezelf en anderen op dit lekkere, warme en verantwoorde tussendoortje . Zo kom je de koude wintermaanden wel door.

Lees verder