Fitness & Health Blog

Categorieën

Lekkere en gezonde hapjes met Pasen

6 april 2017 - Voeding

Voor degenen die graag gezond eten, zijn verjaardagen en feestdagen zoals Pasen de dagen waarop we ons een beetje laten gaan. Dat mag, maar als u dat niet wilt, hoeft het natuurlijk niet. Voor degenen die tijdens de Paasdagen gezond willen eten, hebben wij een aantal lekkere recepten op een rij gezet. 

Lees verder

Carolina van Dorenmalen voor SportCity

4 keer hoe de lente uw sportprestatie positief beïnvloedt

20 maart 2017 - Inspiratie

Het is zover: de bloemen staan weer in bloei, het zonnetje laat zich vaker zien en het is langer licht. Welkom, lente – wat heb ik je gemist! De lente staat bekend om zijn positiviteit, energie en voor een nieuw begin. De lente is het perfecte moment om je sportieve voornemens opnieuw op te pakken of nieuwe doelen te stellen. 

Lees verder

Waarom de lente extra motivatie geeft om te sporten

13 maart 2017 - Sport

Door: Josine Mooij - Het is lente en afgelopen weekend hadden we ons eerste voorproefje, heerlijk om die zon weer op je gezicht te voelen. De lente geeft ons energie; de dagen worden weer langer, de lammetjes staan weer in de weide en de natuur kleurt weer groen. De lente is eigenlijk het ideale moment voor een frisse start, het staat symbool voor een nieuw begin en het is hét moment om je energie om te zetten in actie!

Lees verder

Battle rope bij SportCity

Daag uw armspieren uit!

27 februari 2017 - Sport

Lekker in je vel zitten; dat willen we natuurlijk allemaal! Niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal. Daarom brengen we regelmatig een bezoekje aan de sportschool. Dan voelen we ons beter, op lichamelijk en mentaal gebied. Deze keer focussen we op de armspieren. Hoe we deze spieren kunnen uitdagen? Met de battle rope!

Lees verder

Josine | SportCity

Zo houdt u sporten vol!

20 februari 2017 - Inspiratie

Door: Josine Mooij - Hoe zorg je er nu voor dat je gemotiveerd blijft om te gaan sporten? Ik ben erachter: dat is een sportmaatje! Sinds ik sportmaatjes heb gevonden gaat het sporten veel makkelijker.

Lees verder