Maaike Abram

Maaike Abram - Personal Training

Hi allemaal! Leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn profiel. Als je op zoek bent naar een personal trainer die gaat voor een holistische aanpak dan ben je bij mij aan het goede adres. Balans, mobiliteit, flexibiliteit en krachttraining gaan jou helpen je doelen te bereiken. Van jongs af aan hield ik van de schijnwerpers en was ik betrokken bij optreden, zingen en dansen. Als jong meisje worstelde ik met onzekerheden. Ik had het gevoel dat ik nooit slank genoeg, flexibel genoeg, mooi genoeg of waardig genoeg was en had moeilijkheden en pijn als gevolg van blessures en trauma. Na vele jaren te hebben gewenst dat mijn lichaam er anders uitzag en anders bewoog, ontdekte ik eindelijk hoe ik kon stoppen met mezelf te vergelijken met andere vrouwen. Het vinden van mijn eigen kracht en de liefde voor fitness gaf me een soort vrijheid waarvan ik niet had gedacht dat ik die ooit zou ervaren. Ik ben nog nooit zo fit geweest en mijn lichaam voelt niet meer als een gevangenis. Dit gevoel wil ik graag aan jullie overbrengen!

Samen staan we sterk

Vandaag wijd ik  daarom mijn leven aan het delen van wat ik heb geleerd, door mannen en vrouwen van alle leeftijden en in verschillende levensfasen te leren hoe ze hun eigen versie van kracht en zelfvertrouwen van binnenuit kunnen vinden. Ik heb nog plek voor een aantal MaaikeFx leden die hun lifestyle willen verbeteren. Misschien zie je hier al heel lang tegenop. Maak je geen zorgen! Samen met mij kun je deze uitdaging aan. Ik zorg er persoonlijk voor dat je je doelen deze keer echt bereikt en behoudt. 

Lijkt dit je wat? Dan maak ik graag kennis met je om te kijken hoe we jouw doelen kunnen bereiken. Je kunt een afspraak met me maken bij SportCity Amsterdam Waterlooplein. Schrijf je in via mijn website www.maaikeabram.nl of stuur een e-mail naar info@maaikeabram.nl