Tobias van den Broek Personal Trainer

Tobias van den Broek - Personal Trainer

Mijn specialisaties zijn: gewichtsverlies, circuit training, krachttraining, postuur verbeteren, boksen, groepstraining, bootcamp, fietstraining en revalidatietraining. Een heleboel dus! Ik wil jou dus graag helpen met het bereiken van jouw doelen, op een manier die leuk en inspirerend is en bij jou past. Ik wil altijd eerst mijn klanten persoonlijk leren kennen, zodat we samen kunnen bepalen wat realistisch is en bij jou past. Met de oefeningen voor jou houd ik rekening met jouw doelen en mogelijkheden. Daarnaast krijg je tips voor voeding en motivatie om jouw doelen te bereiken.

Van training geven in Sydney naar SportCity

Van jongs af aan ben ik gepassioneerd en geïnteresseerd in sport. Ik heb verschillende sporten gedaan en georganiseerd, dit gaf mij altijd veel energie. Tijdens een langdurig verblijf in het buitenland ben ik begonnen met de personal training opleiding en vervolgens ook voor groepslessen. Na 4 jaar werken in Sydney ben ik teruggekeerd naar Nederland en in 2017 begonnen bij SportCity. Mensen helpen om fit en gezond te worden én blijven geeft mij veel voldoening en ik wil nog veel mensen hierbij helpen.

Lijkt dit je wat? Dan maak ik graag kennis met je om te kijken hoe we jouw doelen kunnen bereiken. Je kunt een afspraak met me maken bij SportCity Gouda. Ik werk op afspraak van maandag tot en met vrijdag en soms zondagochtend.