Header man vrouw push up plank

Dat is FFF goed nieuws!

  SportCity breidt uit naar 112 clubs in heel Nederland. 

  Sinds 12 oktober 2022 gaan alle Fit For Free clubs verder onder de naam SportCity. We zijn blij en trots dat Fit For Free nu bij de SportCity-familie behoort.

  Vrouw rolschaatsen op straat dealblok 1920 x 1080

  Even voorstellen

  SportCity bestaat al sinds 1995. De 26 clubs in Nederland zijn een fijne plek in de buurt, waar je op een ongedwongen manier met je gezondheid bezig kunt zijn. SportCity gelooft dat ieder mens blijer wordt van een beetje meer bewegen. En dat persoonlijke aandacht in een club voor en door mensen je helpt om jouw manier van sporten te ontdekken. Waar SportCity voor staat, daar willen we graag bijhoren.

  Header freerunner

  Wat betekent het voor jou als nieuw lid?

  Het team in de club blijft hetzelfde en staat met enthousiasme voor je klaar. Het komende jaar gaan we de teams verder uitbreiden met (sport)specialisten en worden de clubs stuk voor stuk gezelliger gemaakt. Clubs waar je niet alleen komt om te sporten maar ook fijn kunt afspreken of werken.

  Man op BMX fiets 1920 x 1080 dealblok

  Even praktisch

  • Je huidige lidmaatschap en alle voorwaarden blijven hetzelfde;

  • Je behoudt je persoonlijke lidnummer;

  • Je kunt bij 88 clubs (blijven) trainen;

  • De afschrijving van je lidmaatschapsbijdrage vindt plaats vanaf hetzelfde rekeningnummer, alleen de naam in de omschrijving verandert naar SportCity;

  • Je hebt vanaf nu de SportCity-app nodig, daar hoef je bijna niets voor te doen. Open de Fit For Free-app en volg de aanwijzingen;

  • Al je instellingen en eventuele boekingen staan automatisch voor je klaar in de nieuwe app;

  • Je kunt ook de SportCity-app downloaden. Houd dan je lidnummer en postcode bij de hand.

  SC-Boxing-girl-extended-warm

  Uitbreiding van je lidmaatschap

  Om je extra welkom te laten voelen bij SportCity hebben we een cadeau voor je. Vanaf nu kun je elke maand 5 keer iemand gratis meenemen naar de club. Ga in de app naar ‘self-service’. Bij het icoontje ‘vrienden uitnodigen’ is het zo geregeld.  

  Heb je vragen of hulp nodig? Kom naar de club, we helpen je graag. Team Fit For Free euh… SportCity :)