Over SportCity

Over SportCity

Over SportCity

Een plek waar je ontspant, inspant en werkt aan je gewenste sportresultaat. SportCity is de alles-in-één sportbestemming voor je sportieve leefstijl. Of je nu wilt afvallen, meer kracht wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren, revalideert of gewoon even wilt ontspannen: bij SportCity ben je in een ontspannen omgeving waar de medewerkers klaarstaan om je te helpen. Bouw sportritme op met het Get Started Program, maak gebruik van onze gebruiksvriendelijke fitnessapparaten en doe mee met onze leuke en effectieve groepslessen. Kom daarna heerlijk tot rust in de sauna en drink als afsluiter een kopje koffie in het SportCity Café. Sporten bij SportCity betekent dat je toegang hebt tot alle faciliteiten:

 • Get Started Program

 • All inclusive (ook saunafaciliteiten en kinderopvang)

 • 4 weken proberen zonder verdere verplichting

 • Elk uur 10 minuten buikspierplezier

 • Leuke toegankelijke groepslessen

 • Goede, korte work-outs in groepsverband

 • Les Mills / Zumba™ / SH’BAM

 • Squash

 • Sporten in alle vestigingen*

 • 7 dagen per week geopend

 • Ruime openingstijden

 • Gratis draadloos internet

* Let op! Om te sporten bij de vestiging Amsterdam Weteringdwarsstraat betaal je een supplement. Faciliteiten verschillen per SportCity-vestiging.

Vul je gegevens in

Lid worden bij SportCity

Enthousiast geworden? Klik op onderstaande button en kies het abonnement dat het beste bij je past. We hopen je snel te zien bij één van onze clubs!

Ontspannen in onze wellness

SportCity sauna

Na een zware work-out of school/werkweek ben je vast toe aan wat ontspanning. In de meeste van onze clubs kun je genieten van een welverdiend saunabezoek. Kom tot rust in onze wellnessfaciliteiten. Zo combineer je inspanning met ontspanning op dezelfde locatie, wel zo makkelijk.

Het grootste yoga-aanbod van Nederland

SportCity Yoga

Toe aan meer balans in je leven? Bij SportCity vind je altijd de yogales die bij je past. Kies voor een krachtige dynamische les (bijvoorbeeld vinyasa of ashtanga) als je aan je flexibiliteit en kracht wilt werken. Liever onthaasten? Na een yin-sessie of meditatie ben je weer helemaal relaxed. 

Bekijk het lesaanbod

High-tech fitness

SportCity high tech apparatuur

Alle SportCity clubs zijn uitgerust met ARTIS- fitnessapparatuur van Technogym. En handig: in de app houd je al je resultaten bij. Zo kun je jezelf blijven uitdagen en je persoonlijke doelen behalen. Met de touchscreens van onze apparaten stel je gemakkelijk je training en duur in én kijk je een fijne serie terwijl je een interval-training doet. Zo beleef je een optimale én plezierige sportervaring!

We helpen je op weg met persoonlijke begeleiding

persoonlijke-begeleiding

Bij SportCity zetten we ons 100% in om je te helpen bij het behalen van je persoonlijke doelen. Het begint allemaal bij het opbouwen van een sportritme en dat ook daadwerkelijk behouden. Daar helpen wij je graag mee aan de hand van professionele begeleiding in het Get Started Programma. Ook kun je overwegen om te sporten onder begeleiding van een een Personal Trainer.