SportCity Zeist beschikt over fitnessapparaten met de nieuwste moderne snufjes, zoals telefoonaansluiting, internet en televisie. Onze deskundige sportinstructeurs staan voor je klaar om je te helpen met het behalen van jouw sportdoelstelling(en).

Na het sporten kan je gebruikmaken van onze wellnessfaciliteiten, waaronder 2 sauna’s, een Turks stoombad, voetenbad en een heerlijke relaxruimte. De wellnessruimte is voorzien van een telefoon, waardoor wij je kunnen voorzien van een sapje naar keuze. Dit maakt ons niet alleen all-inclusive, maar ook fullservice!

  • High-tech fitnessapparatuur
  • Het grootste yoga-aanbod van Nederland
  • Luxe club met uitstekende wellness

Adres en contact

Godfried van Seijstlaan 35

3703 BR Zeist
Route via Google Maps

Openingstijden

Reserveren

Bekijk de beschikbaarheid en reserveer direct jouw plek in een van de groepslessen of kinderopvang.

"Bij SportCity Zeist staan we klaar voor onze leden. Of dat nu voor een gezellig praatje is of voor begeleiding om het sportdoel te behalen."

Pieter Barnhoorn

Clubmanager SportCity Zeist

We helpen je op weg met persoonlijke begeleiding.

Bij SportCity zetten wij ons 100% in om je te helpen bij het behalen van je persoonlijke doelstellingen. Het begint allemaal bij het opbouwen van een sportritme en dat ook daadwerkelijk behouden. Daar helpen wij je graag mee aan de hand van professionele begeleiding in het Get Started Program

Bel ons team

030-691 84 00

Stuur ons team

een email

Stel een vraag via

Facebook

Een paar van de vele redenen om bij SportCity Zeist lid te worden

High-tech fitness

Onze alles-in-éénsportbestemming is voorzien van ARTIS-fitnessapparatuur van Technogym. De apparatuur geeft fitness een hele nieuwe impuls. De cloud onthoudt alle sportresultaten, zodat je je eigen records verbreekt en jezelf blijft uitdagen. Het touchscreen en de internetverbinding op elk apparaat zorgen ervoor dat het mogelijk is om tijdens het sporten televisie te kijken, social media te gebruiken en te trainen in virtuele 'outdoor' omgevingen; denk aan joggen door Central Park in New York of fietsen langs de Franse kust. Dit alles zorgt voor een optimale, persoonlijke sportervaring.

Het grootste yoga-aanbod van Nederland

Toe aan een balans tussen je lichaam en geest? Doe eens mee met een van onze vele yogalessen. Kies voor een krachtige en dynamische yogales, of focus je op de beheersing van je lichaam om te onthaasten. Bij SportCity Zeist vind je de yogales die bij jou past.

Luxe club met uitstekende wellness

Na een zware work-out of school/werkweek ben je wel toe aan wat ontspanning. Bij SportCity Zeist kun je genieten van een welverdiend saunabezoek. Kom tot rust in onze uitstekende wellnessfaciliteiten. Zo combineer je inspanning met ontspanning op dezelfde locatie, wel zo makkelijk.

En nog veel meer

Lid worden bij SportCity

Enthousiast geworden? Klik op onderstaande button en kies het abonnement dat het beste bij je past. We hopen je snel te zien bij één van onze clubs!

9

"Ik vind het een goede sportschool en er is goede begeleiding."

Jos, Zeist
9

"Zeer klantvriendelijk, er werken aardige mensen. De sfeer, begeleiding en faciliteiten vind ik top!"

Fieke, Bunnik
8

"Fijne start gehad bij SportCity. Voldoende individuele aandacht en fijne groepslessen."

Babette, Zeist