Een all-inclusive en fullservice sportclub

SportCity Zeist beschikt over fitnessapparaten met de nieuwste moderne snufjes, zoals telefoonaansluiting, internet en televisie. Onze deskundige sportinstructeurs staan voor je klaar om je te helpen met het behalen van jouw sportdoelstelling(en).

Na het sporten kan je gebruikmaken van onze wellnessfaciliteiten, waaronder 2 sauna’s, een Turks stoombad, zonnebanken, voetenbad en een heerlijke relaxruimte. De wellnessruimte is voorzien van een telefoon, waardoor wij je kunnen voorzien van een sapje naar keuze. Dit maakt ons niet alleen all-inclusive, maar ook fullservice!

 • High-tech fitnessapparatuur
 • Het grootste yoga-aanbod van Nederland
 • Luxe club met uitstekende wellness

Zeist

Adres en contact

Godfried van Seijstlaan 35

3703 BR Zeist
Route via Google Maps

Openingstijden

Reserveren

Bekijk de beschikbaarheid en reserveer direct jouw plek in een van de groepslessen
kinderopvang of zonnebank.

"Bij SportCity Zeist staan we klaar voor onze leden. Of dat nu voor een gezellig praatje is of voor begeleiding om het sportdoel te behalen."

Joshua

Clubmanager SportCity Zeist

We helpen je op weg met persoonlijke begeleiding.

Zodat je komt sporten én blijft sporten

Bij SportCity zetten wij ons 100% in om je te helpen bij het behalen van je persoonlijke doelstellingen. Het begint allemaal bij het opbouwen van een sportritme en dat ook daadwerkelijk behouden. Daar helpen wij je graag mee aan de hand van professionele begeleiding in het Get Started Program

Bel ons team

030-691 84 00

Stuur ons team

een email

Stel een vraag via

Facebook

Een paar van de vele redenen om bij SportCity Zeist lid te worden

High-tech fitness

Onze alles-in-éénsportbestemming is voorzien van ARTIS-fitnessapparatuur van Technogym. De apparatuur geeft fitness een hele nieuwe impuls. De cloud onthoudt alle sportresultaten, zodat je je eigen records verbreekt en jezelf blijft uitdagen. Het touchscreen en de internetverbinding op elk apparaat zorgen ervoor dat het mogelijk is om tijdens het sporten televisie te kijken, social media te gebruiken en te trainen in virtuele 'outdoor' omgevingen; denk aan joggen door Central Park in New York of fietsen langs de Franse kust. Dit alles zorgt voor een optimale, persoonlijke sportervaring.

Het grootste yoga-aanbod van Nederland

Toe aan een balans tussen je lichaam en geest? Doe eens mee met een van onze vele yogalessen. Kies voor een krachtige en dynamische yogales, of focus je op de beheersing van je lichaam om te onthaasten. Bij SportCity Zeist vind je de yogales die bij jou past.

Luxe club met uitstekende wellness

Na een zware work-out of school/werkweek ben je wel toe aan wat ontspanning. Bij SportCity Zeist kun je genieten van een welverdiend saunabezoek of zonnebanksessie. Kom tot rust in onze uitstekende wellnessfaciliteiten. Zo combineer je inspanning met ontspanning op dezelfde locatie, wel zo makkelijk.

En nog veel meer

 • High-tech cardio- en krachtapparatuur
 • Houd je prestaties bij in de Cloud
 • Live groepslessen met instructeur
 • Het grootste Body & Mind aanbod van Nederland
 • Persoonlijke begeleiding
 • Gratis wifi, kluisjes en douches
 • Heren- en dameskleedkamers
 • Buikspierplezier
 • Ruime openingstijden
 • Wellness
 • City Café
 • Kinderopvang
 • Zonnebank

Maak een vliegende start met je sportieve leefstijl

Sport nu 6 weken gratis + sporttas cadeau

Kies je voor ons City Fit 1 jaar, 2 jaar of Student abonnement dan sport je de eerste 6 weken gratis, betaal je geen inschrijfgeld (t.w.v. € 39,50) en krijg je een sporttas cadeau. De gratis periode sporten valt binnen de looptijd van je abonnement en krijg je dus ook echt gratis. 

Kies je City Fit abonnement

Met City Fit kun je onbeperkt sporten waar, wanneer en met wie je maar wilt. We bieden de ideale combinatie tussen inspanning en ontspanning, met de zekerheid van professionele begeleiding.

2 jaar

39 50

per 4 weken

1 jaar

47 50

per 4 weken

4 weken

54 50

per 4 weken

Student

39 50

per 4 weken

9

"Ik vind het een goede sportschool en er is goede begeleiding."

Jos, Zeist
9

"Zeer klantvriendelijk, er werken aardige mensen. De sfeer, begeleiding en faciliteiten vind ik top!"

Fieke, Bunnik
8

"Fijne start gehad bij SportCity. Voldoende individuele aandacht en fijne groepslessen."

Babette, Zeist

8,1

93% van de 2445 beoordelingen beveelt SportCity aan

Onafhankelijk onderzoeksbureau Klantenvertellen.nl heeft op basis van de beoordeling en ervaring van onze leden een gemiddeld cijfer berekend.