Frame 2.1

Onbeperkt Groepslessen

  • Onbeperkt live groepslessen volgen

  • Inbegrepen in je lidmaatschap, geen extra kosten

  • Online groepslessen via de app

Bij SportCity hopen wij dat jij je thuis voelt, zodat je op je eigen manier kan sporten. Sport je liever alleen of met anderen? Alles is mogelijk bij SportCity! Het mooie is, alles is inbegrepen in je lidmaatschap. Dus waarom niet ons uitgebreide aanbod aan groepslessen bekijken? Samen sporten is niet alleen motiverend, maar ook heel gezellig!

Groepslessen inbegrepen bij je lidmaatschap

Bij SportCity beweeg je op een manier die bij je past. Vind je het leuk om iets anders te proberen dan fitness? Dat kan! Alle groepslessen zijn bij je lidmaatschap inbegrepen, zonder extra kosten! 

Vind een club bij jou in de buurt om te bekijken welke groepslessen je kunt volgen, want elke club is uniek!

DSC08988

Meer dan 5000 groepslessen per week

Bij SportCity vind je meer dan 5000 groepslessen per week, live en online. Je hebt onbeperkt keuze in alle groepslessen en je kunt zo vaak gaan als je wilt. Ontdek Steps, Bootcamp, Spinning, Zumba, Yoga en meer. Wil je eerst meer weten over een groepsles?  Onze teams in de clubs staan voor je klaar om je meer te vertellen.

Veelgestelde vragen

Ik heb nog nooit eerder een groepsles gevolgd, kan ik wel mee doen?

Zeker! Het maakt niet uit of je een starter of doorgewinterde sporter bent. Iedereen kan op alle niveaus mee doen met de groepslessen. Als je het prettig vindt, kan je van te voren aan de groepsles instructeur aangeven dat je nieuw bent. Dan zullen ze er rekening mee houden dat jij lekker op je eigen gemak mee kan doen. Wij zijn er voor je!

Hoe boek ik een groepsles?

Download de gratis app via Android of iOS op je mobiel of tablet. Ga in de app naar "Boeken" of "Boek je volgende les". Zorg dat je de juiste club(s) hebt geselecteerd. Klik op de les van jouw keuze en bevestig je inschrijving via "Boeken".

Hoe kan ik een door mij gereserveerde groepsles annuleren?

Je geboekte lessen staan op de "Boeken"-pagina van je app. Hier kun je de les gemakkelijk annuleren. We vragen je om dit minimaal 24 uur van tevoren te doen zodat we iemand anders blij kunnen maken met de vrijgekomen plek.