Reserveren

SportCity bied je de mogelijkheid om jouw reservering voor een groepsles, squashbaan, zonnebank, kinderopvang of SuperCycle via de app, computer of tablet te doen. Hiermee verhoog je de kans op deelname bij jouw favoriete groepsles of een plekje voor jouw kind in onze kinderopvang. En daarbij zie je in een oogopslag welke groepsles, squashbaan, zonnebank etc. nog beschikbaar is. Na jouw reservering ontvang je direct een bevestiging per e-mail. Online reserveren gaat lekker snel en is heel gemakkelijk. Meteen doen!

Je kan maximaal twee weken van tevoren reserveren met jouw eigen gegevens. Voor het reserveren geldt dat je maximaal 1 faciliteit per dag in de toekomst kan reserveren. Zo bieden we iedereen dezelfde kans om een plekje te bemachtigen bij bijvoorbeeld de favoriete groepsles. Op de dag zelf kan je een onbeperkt aantal faciliteiten reserveren.

Groepsles reserveren

Naast onze uitgebreide fitnessfaciliteiten bieden wij ook heel veel leuke en gevarieerde groepslessen. We maken onder andere gebruik van het wereldberoemde Les Mills-programma, waardoor je gegarandeerd bent van kwalitatief hoog opgeleide instructeurs en de allernieuwste groepslessen. Je kan maximaal twee weken vooraf reserveren. Ben je benieuwd naar het aanbod in groepslessen bij jouw vestiging? Kijk dan snel op het lesrooster van jouw voorkeursvestiging.

Squashbaan reserveren

SportCity is met 42 squashbanen de grootste exploitant op het gebied van squash in Nederland! Wil je jezelf eens flink uitleven op de squashbaan of gewoon gezellig een potje squashen met een collega, vriend(in) of familielid? Reserveer dan nu heel eenvoudig jouw squashbaan online bij een van onze vestigingen in Den Haag, Dordrecht, Echt, Gouda, Leiden, Leiderdorp, Leidsche Rijn en Woerden.

Squashbaan reserveren

Zonnebank reserveren

Ben je net terug van jouw zonvakantie en wil je dat mooie bruine kleurtje behouden? Of ga je nog met vakantie en wil je juist klaar zijn voor de zon? Kom dan naar SportCity en maak gebruik van een van onze zonnebanken. Combineer het sporten met een bezoekje aan de zonnebank. Het ontspant jouw spieren en stimuleert jouw bloedsomloop. Wil je er zeker van zijn dat er een zonnebank bij jouw SportCity vrij is? Reserveer dan jouw zonnebank vooraf via uw computer, tablet of mobiel.

Zonnebank reserveren

Kinderopvang reserveren

Even lekker gaan sporten, terwijl onze enthousiaste en professionele medewerkers zich ontfermen over jouw kind(jes)? SportCity biedt de oplossing voor de sportende mama's en papa's, namelijk City Kids (onze kinderopvang). Zo kan je met een gerust hart lekker gaan sporten, terwijl de kinderen heerlijk spelen en/of knutselen met leeftijdsgenootjes. Ook onze kinderopvang zit bij het SportCity-lidmaatschap inbegrepen!Je hoeft vooraf alleen maar online te reserveren en wij doen de rest! Kinderen in de leeftijd van 3 maanden tot 4 jaar kunnen naar City Kids gebracht worden.

Kinderopvang reserveren

SuperCycle reserveren

Ben je een fan van indoor cycling? Maar wil je net even een stapje verder gaan dan Spinning of RPM? Reserveer dan nu online jouw deelname voor onze SuperCycle-lessen. SuperCycle is net als Spinning en RPM een indoorfietsconcept, maar bij SuperCycle staat de beleving meer centraal. Naast de opzwepende muziek, zorgen ook de lichtshows en digitale visuals ervoor dat je helemaal opgaat in de energie die door de SuperCycle-instructeur(s) wordt neergezet.

SuperCycle