Reserveren

SportCity biedt u de mogelijkheid om uw reservering voor een groepsles, squashbaan, zonnebank, kinderopvang of SuperCycle via uw computer, tablet of mobiel te doen. Hiermee verhoogt u de kans op deelname bij uw favoriete groepsles of een plekje voor uw kind in onze kinderopvang. En daarbij ziet u in een oogopslag welke groepsles, squashbaan, zonnebank etc. nog beschikbaar is. Na uw reservering ontvangt u direct een bevestiging per e-mail. Online reserveren gaat lekker snel en is heel gemakkelijk. Meteen doen!

U kunt maximaal twee weken van tevoren reserveren met uw eigen gegevens. Voor het reserveren geldt dat u maximaal 1 faciliteit per dag in de toekomst kunt reserveren. Zo bieden we iedereen dezelfde kans om een plekje te bemachtigen bij bijvoorbeeld de favoriete groepsles. Op de dag zelf kunt u een onbeperkt aantal faciliteiten reserveren.

Groepsles reserveren

Naast onze uitgebreide fitnessfaciliteiten bieden wij ook heel veel leuke en gevarieerde groepslessen. We maken onder andere gebruik van het wereldberoemde Les Mills-programma, waardoor u gegarandeerd bent van kwalitatief hoog opgeleide instructeurs en de allernieuwste groepslessen. U kunt maximaal twee weken vooraf reserveren. Bent u benieuwd naar het aanbod in groepslessen bij uw vestiging? Kijk dan snel op het lesrooster van uw voorkeursvestiging.

Squashbaan reserveren

SportCity is met 42 squashbanen de grootste exploitant op het gebied van squash in Nederland! Wilt u zich eens flink uitleven op de squashbaan of gewoon gezellig een potje squashen met een collega, vriend(in) of familielid? Reserveer dan nu heel eenvoudig uw squashbaan online bij een van onze vestigingen in Den Haag, Dordrecht, Echt, Gouda, Leiden, Leiderdorp, Leidsche Rijn en Woerden.

Squashbaan reserveren

Zonnebank reserveren

Bent u net terug van uw zonvakantie en wilt u dat mooie bruine kleurtje behouden? Of gaat u nog met vakantie en wilt u juist klaar zijn voor de zon? Kom dan naar SportCity en maak gebruik van een van onze zonnebanken. Combineer het sporten met een bezoekje aan de zonnebank. Het ontspant uw spieren en stimuleert uw bloedsomloop. Wilt u er zeker van zijn dat er een zonnebank bij uw SportCity vrij is? Reserveer dan uw zonnebank vooraf via uw computer, tablet of mobiel.

Zonnebank reserveren

Kinderopvang reserveren

Even lekker gaan sporten, terwijl onze enthousiaste en professionele medewerkers zich ontfermen over uw kind(jes)? SportCity biedt de oplossing voor de sportende mama's en papa's, namelijk City Kids (onze kinderopvang). Zo kunt u met een gerust hart lekker gaan sporten, terwijl de kinderen heerlijk spelen en/of knutselen met leeftijdsgenootjes. Ook onze kinderopvang zit bij het SportCity-lidmaatschap inbegrepen! U hoeft vooraf alleen maar online te reserveren en wij doen de rest! Kinderen in de leeftijd van 3 maanden tot 4 jaar kunnen naar City Kids gebracht worden.

Kinderopvang reserveren

SuperCycle reserveren

Bent u een fan van indoor cycling? Maar wilt u net even een stapje verder gaan dan Spinning of RPM? Reserveer dan nu online uw deelname voor onze SuperCycle-lessen. SuperCycle is net als Spinning en RPM een indoorfietsconcept, maar bij SuperCycle staat de beleving meer centraal. Naast de opzwepende muziek, zorgen ook de lichtshows en digitale visuals ervoor dat u helemaal opgaat in de energie die door de SuperCycle-instructeur(s) wordt neergezet.

SuperCycle