Pers

Lees ons laatste nieuws en zie hoe je contact kan opnemen met de woordvoerders van SportCity.

Contactinformatie pers
Recente persberichten
Overzicht persberichten 

Contactinformatie pers

De afdeling Communicatie van SportCity is het aanspreekpunt voor alle persvragen over SportCity en voor verzoeken voor foto- en filmopnames in de clubs*. Journalisten kunnen contact opnemen met:

Telefoonnummer: 071-8080165 (uitsluitend voor pers)
E-mailadres: [email protected]

* In verband met de privacy van onze leden zijn foto- en filmopnames alleen mogelijk wanneer er vooraf toestemming is gevraagd bij de afdeling Communicatie. Je kan de afdeling bereiken door een mail te sturen naar [email protected].

Recente persberichten


SportCity opent vierde club in Amsterdam

10 maart 2020

Health- en fitnessketen SportCity neemt per direct Shape-all-in Amsterdam over. Met deze club staat het aantal SportCity-vestigingen in Amsterdam nu op vier en het totaal aantal op 24 vestigingen, voornamelijk in Midden- en West Nederland.

Lees verder

SportCity opent pop-up gym in aanloop naar nieuwe Premiumclub in Amsterdam-Zuid

18 juni 2019

SportCity opent een tijdelijke pop-up gym als voorproefje op haar nieuwste, exclusieve Premiumclub in Amsterdam-Zuid: persoonlijke begeleiding op topniveau én de nieuwste technologie van partner FunXtion onder één dak.

Lees verder

SportCity Den Haag New Babylon

22ste SportCity-club vestigt zich in New Babylon in Den Haag

10 mei 2019

Op 15 juli 2019 opent SportCity een tweede vestiging in Den Haag. De goed bereikbare en 22ste vestiging van SportCity bevindt zich pal naast Den Haag Centraal in het prachtige pand ‘New Babylon’.

Lees verder

> Overzicht persberichten