Pers

Lees ons laatste nieuws en zie hoe je contact kan opnemen met de woordvoerders van SportCity.

Contactinformatie pers
Recente persberichten
Overzicht persberichten 

Contactinformatie pers

De afdeling Communicatie van SportCity is het aanspreekpunt voor alle persvragen over SportCity en voor verzoeken voor foto- en filmopnames in de clubs*. Journalisten kunnen contact opnemen met:

Telefoonnummer: 071-8080165 (uitsluitend voor pers)
E-mailadres: [email protected]

* In verband met de privacy van onze leden zijn foto- en filmopnames alleen mogelijk wanneer er vooraf toestemming is gevraagd bij de afdeling Communicatie. Je kan de afdeling bereiken door een mail te sturen naar [email protected].

Recente persberichten


SportCity Cornelis Schuyt opent haar deuren

7 december 2020

De nieuwste SportCity in Amsterdam-Zuid is dé locatie voor in- en ontspanning. De nieuwe sportschool, waar persoonlijke aandacht en kwaliteit de hoogste prioriteit zijn, is de uitgelezen plek voor mensen die van beweging en comfort houden.

Lees verder

SportCity en Fit For Free zetten record meeste aantal deelnemers in een online groepsles

18 november 2020

Sportschoolketens SportCity en Fit For Free hebben maandagavond 16 november het landelijk record grootste aantal deelnemers in een online groepsles gezet. Vanuit 119 Fit For Free en SportCity clubs deden uiteindelijk ruim 5.000 leden en niet-leden tegelijkertijd vanuit huis mee aan een online groepsles BodyPump.

Lees verder

SportCity en Fit For Free gaan voor record Grootste Groepsles

13 november 2020

Sportschoolketens SportCity en Fit For Free gaan maandag 16 november proberen het record grootste aantal deelnemers in een online groepsles neer te zetten. Vanuit 119 SportCity en Fit For Free clubs worden leden en niet-leden opgeroepen om tussen 20.00 en 21.00 uur tegelijkertijd vanuit huis een online groepsles BodyPump te volgen.

Lees verder

> Overzicht persberichten