Pers

Lees ons laatste nieuws en zie hoe je contact kan opnemen met de woordvoerders van SportCity.

Contactinformatie pers
Recente persberichten
Overzicht persberichten 

Contactinformatie pers

De afdeling Communicatie van SportCity is het aanspreekpunt voor alle persvragen over SportCity en voor verzoeken voor foto- en filmopnames in de clubs*. Journalisten kunnen contact opnemen met:

Telefoonnummer: 071-8080165 (uitsluitend voor pers)
E-mailadres: [email protected]

* In verband met de privacy van onze leden zijn foto- en filmopnames alleen mogelijk wanneer er vooraf toestemming is gevraagd bij de afdeling Communicatie. Je kan de afdeling bereiken door een mail te sturen naar [email protected].

Recente persberichten


SportCity Tilburg

SportCity neemt Futuro Fitness Tilburg over

2 oktober 2018

Health- en fitnessketen SportCity neemt per direct Futuro Fitness Tilburg over. Met deze club staat het aantal SportCity-vestigingen in Noord-Brabant nu op twee en het totaal aantal op 21 vestigingen, voornamelijk in Midden- en West Nederland.

Lees verder

Openingsdatum SportCity Eindhoven bekend

30 augustus 2018

3 december is het zover: SportCity opent officieel haar deuren van de club in Eindhoven, in de H. Gerardus Majella kerk in Stratum. Het is voor SportCity de 20e vestiging en tegelijkertijd de eerste vestiging in Eindhoven.

Lees verder

Persberichten van SportCity

SportCity vindt in Bencis partner voor verdere groei

14 augustus 2018

SportCity heeft in Bencis een kapitaalkrachtige partner gevonden die, samen met de oprichters en een aantal bestaande aandeelhouders, de huidige groei- en ontwikkelstrategie verder zal ondersteunen

Lees verder

> Overzicht persberichten