Pers

Lees ons laatste nieuws en zie hoe je contact kan opnemen met de woordvoerders van SportCity.

Contactinformatie pers
Recente persberichten
Overzicht persberichten 

Contactinformatie pers

De afdeling Communicatie van SportCity is het aanspreekpunt voor alle persvragen over SportCity en voor verzoeken voor foto- en filmopnames in de clubs*. Journalisten kunnen contact opnemen met:

Telefoonnummer: 071-8080165 (uitsluitend voor pers)
E-mailadres: [email protected]

* In verband met de privacy van onze leden zijn foto- en filmopnames alleen mogelijk wanneer er vooraf toestemming is gevraagd bij de afdeling Communicatie. Je kan de afdeling bereiken door een mail te sturen naar [email protected].

Recente persberichten


SportCity opent pop-up gym in aanloop naar nieuwe Premiumclub in Amsterdam-Zuid

18 juni 2019

Vandaag opent SportCity haar tijdelijke Premium HIIT-club in het prachtige, monumentale pand aan de Cornelis Schuytstraat 57 in Amsterdam-Zuid. Deze pop-up club is een voorproefje van wat je vanaf eind 2019 als basis mag verwachten in de nieuwste, exclusieve Premiumclub van SportCity in Amsterdam-Zuid: persoonlijke begeleiding op topniveau én de nieuwste technologie van partner FunXtion onder één dak. 

Lees verder

SportCity Den Haag New Babylon

22ste SportCity-club vestigt zich in New Babylon in Den Haag

10 mei 2019

Op 15 juli 2019 opent SportCity een tweede vestiging in Den Haag. De goed bereikbare en 22ste vestiging van SportCity bevindt zich pal naast Den Haag Centraal in het prachtige pand ‘New Babylon’.

Lees verder

Juni header

Jan Willem Dockheer treedt aan als CEO van Fit For Free en SportCity

6 december 2018

De directie van Fit For Free en SportCity wordt per 1 januari 2019 versterkt met Jan Willem Dockheer die de positie van CEO gaat bekleden.

Lees verder

> Overzicht persberichten