Header desktop- daniel

Fitcert SportCity

  Het Fitcert® keurmerk

  In Europa zijn maar liefst zestig miljoen mensen aangesloten bij een fitnessclub. Om ervoor te zorgen dat al deze mensen veilig en gezond de fitnesssport kunnen beoefenen, is onafhankelijk een keurmerk aanwezig waarbij de kwaliteit van de clubs op een groot aantal criteria wordt gedaan. Hiermee laat de fitnessbranche aan haar omgeving zien een betrouwbare en professionele partner te zijn. Dit keurmerk genaamd FITcert® is ontwikkeld door de Europese brancheorganisatie EuropeActive, wordt beheerd door de NEN en onafhankelijk getoetst. Deze norm EN 17229;2019 bestaat uit vier levels waarbij het hoogste level 4 aangeeft dat de club(s) volledig voldoen aan de Europese norm.

  fitcert certificaat

  SportCity en Fitcert®

  Iedere dag zijn we bij SportCity bezig om jouw sportclub om de hoek te zijn. De plek waar jij welkom bent en jij jezelf kunt zijn. We helpen je om in beweging te komen en te blijven en dat geldt ook voor ons. Om voor jou die fijne plek te zijn willen we in onze clubs iedere dag van het jaar een goede kwaliteit en een fijne sportomgeving borgen. Fitcert® en een onafhankelijk getoetste europese kwaliteitsnorm helpt hierbij. Het is een bevestiging van alles wat we doen maar tegelijk ook een stimulans om telkens het beste in onszelf naar boven te halen en te blijven leren en verbeteren.

  Onze partners in dit traject Europeactive, Fitcert.EU, NEN en keuringsinstituut IFCI Register helpen ons hierbij. Daarom zijn we trots en blij dat we gecertificeerd level 4 zijn met al onze clubs. Maar het stopt niet hier. EN 17229:2019 is een keurmerk waarbij op regelmatige basis een herkeuring plaatsvindt in willekeurige clubs zodat we steeds blijven werken aan de kwaliteit voor jou. We doen dit graag en hopen dat je met veel plezier bij ons blijft langskomen.