Header 50 plus fit

50-Fit

  50-Fit in één oogopslag

  • Duur: 60 minuten

  • Verbeter: je stabiliteit

  • Voel: je energiek

  • Bouw aan: je kracht

  Wat houdt een 50-Fit les in?

  50-Fit is de groepsles voor 50-plussers. Omdat bewegen belangrijk is voor jong én oud, biedt SportCity 50-Fit aan. Deze les is de ideale manier voor 50-plussers om aan conditie, uithoudingsvermogen en lenigheid te werken. 

  Met 50-Fit houdt je spieren en gewrichten soepel. Daarnaast kun je tijdens deze les samen met leeftijdsgenoten aan een betere lichamelijke conditie werken, wat het natuurlijk extra leuk maakt. 

  Een typische 50-Fit-les vindt zowel in de groepsleszaal als in de fitnesszaal plaats. In de groepsleszaal voer je een mix van oefeningen uit om je spieren warm te krijgen en je conditie te verbeteren. Daarna ga je naar de fitnesszaal. Hier ligt de focus voornamelijk op krachtoefeningen, die je in je eigen tijd natuurlijk kunt herhalen.

  Al snel zul je merken dat je conditie en je houding in het dagelijks leven verbetert, waardoor je minder last hebt van pijn- en stijfheidsklachten. Tijdens de oefeningen begeleidt een gecertificeerde instructeur je met de oefeningen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je iets verkeerd uitvoert. 

  Groeplesrooster op je club

  Elke club is uniek en het aanbod dus ook. Benieuwd naar de lessen die je op jouw club kunt volgen?