Abonnementen

Bij SportCity kun je onbeperkt sporten én ontspannen.

Met ons eigentijdse fitnessaanbod, aandacht voor body & mind en gastvrije sfeer zorgen we ervoor dat iedereen zich thuisvoelt. Je sport op gebruiksvriendelijke, high-tech apparatuur - die van alle gemakken is voorzien. En of je nu beginner bent of juist ervaren; ons gevarieerde lesprogramma biedt mogelijkheden voor ieder type sporter. Vandaag een groepsles BodyPump, morgen spinnen of yoga, het kan allemaal. In het CityCafé ben je altijd welkom voor een kop koffie of een shake met snack (nu nog even to-go).

Schrijf je nu in

Kies je City Fit abonnement

Met City Fit kun je onbeperkt sporten waar en wanneer je maar wilt. We bieden de ideale combinatie tussen inspanning en ontspanning, met de zekerheid van professionele begeleiding.

Veelgestelde vragen

Wat is de duur van een lidmaatschap bij SportCity?
Je kunt kiezen voor een City Fit-abonnement van 1 jaar, 6 maanden - of houdt je opties open en kies voor City Fit Flex per 4 weken. Ieder abonnement heeft zo z'n eigen voordeel; meer commitment is net wat voordeliger, houd je van flexibiliteit dan kun je ook bij ons terecht.

Moet ik inschrijfgeld betalen?
Het inschrijfgeld bij SportCity bedraagt eenmalig € 39,99. Je City Fit-abonnement geeft je volledige toegang tot alles wat onze clubs te bieden hebben - van de vrije fitness tot de groepslessen én het hele mind & body-aanbod.

Is er een opzegtermijn?
Je kunt je abonnement opzeggen met een opzegtermijn van één maand. Houd daarbij rekening met je contractperiode (bijv. 4 weken, 6 maanden, 1 of 2 jaar). Wanneer je je lidmaatschap voor de einddatum van je contract niet opzegt, loopt je abonnement maandelijks door conform Wet van Dam.

Hoe vaak mag ik komen sporten of gebruik maken van de wellness met een City Fit-abonnement?
Je bent als lid van onze club altijd welkom om te komen sporten, een les te volgen of te relaxen. Even een moment voor jezelf? Neem plaats in het CityCafé met een goede kop koffie of een smoothie of ga lekker de wellness in.

Bekijk hier de openingstijden per club

Hebben jullie ook een Jeugdabonnement?
Ja! Speciaal voor kinderen in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar die onder begeleiding van hun ouder willen sporten hebben we het City Fit Jeugd-abonnement. Dit is een maandelijks opzegbaar abonnement van € 29,99 per 4 weken. Uiteraard staan onze instructeurs ook voor jullie klaar. Je kunt voor dit abonnement alleen aan de balie van de club inschrijven, indien een van je ouders/voogd lid is bij ons en aanwezig om akkoord te geven.

We helpen je op weg met persoonlijke begeleiding

Zodat je komt sporten én blijft sporten

Bij SportCity zetten wij ons 100% in om je te helpen bij het behalen van je persoonlijke doelstellingen. Het begint allemaal bij het opbouwen van een sportritme en dat ook daadwerkelijk behouden. Daar helpen wij je graag mee aan de hand van professionele begeleiding in het Get Started Program.

High-tech fitness

Onze alles-in-één sportbestemming is voorzien van ARTIS-fitnessapparatuur van Technogym. De apparatuur geeft fitness een hele nieuwe impuls. De cloud onthoudt alle sportresultaten, zodat je je eigen records verbreekt en jezelf blijft uitdagen. Het touchscreen en de internetverbinding op elk apparaat zorgen ervoor dat het mogelijk is om tijdens het sporten televisie te kijken, social media te gebruiken en te trainen in virtuele 'outdoor' omgevingen; denk aan joggen door Central Park in New York of fietsen langs de Franse kust. Dit alles zorgt voor een optimale, persoonlijke sportervaring.

Het grootste yoga-aanbod van Nederland

Toe aan een balans tussen je lichaam en geest? Doe eens mee met een van onze vele yogalessen. Kies voor een krachtige en dynamische yogales, of focus je op de beheersing van je lichaam om te onthaasten. Bij SportCity vind je altijd de yogales die bij jou past.

Prettige clubs met heerlijke wellness

Na een pittige work-out, tijdens je school/werkweek of gewoon omdat je er zin in hebt, ontspannen is altijd fijn. Bij de meeste van onze clubs kun je lekker relaxen in onze wellness. Zo combineer je inspanning met ontspanning op dezelfde locatie, wel zo makkelijk.

Sauna

Lid worden bij SportCity

Enthousiast geworden? Klik op onderstaande button en kies het abonnement dat het beste bij je past. We hopen je snel te zien bij één van onze clubs!

Waar kun je als lid nog meer op rekenen bij SportCity

We maken sporten graag prettig en toegankelijk, zodat je snel resultaat boekt en ervaart wat het voor je doet. En je er vooral ook plezier aan beleeft. . Je kiest bij SportCity voor een betaalbare manier van fitness met de zekerheid van professionele begeleiding.

High-tech cardio- en krachtapparatuur Houd je prestaties bij in de cloud
Professionele, persoonlijke begeleiding Het grootste yoga-aanbod van Nederland
Live groepslessen mét instructeur Extra ruime openingstijden
Buikspierplezier City Café
Squash Kinderopvang
Gratis Wifi, kluisjes en douches Heren en dameskleedkamers


Bekijk de club bij jou in de buurt welke faciliteiten er aanwezig zijn bij jouw club. 

Lid worden