Abonnementen

Onbeperkt sporten vanaf 39,99 per 4 weken

Met je SportCity abonnement kun je onbeperkt sporten waar en wanneer je maar wilt. Je traint op de nieuwste apparatuur van TechnoGym en je prestaties worden opgeslagen in de My Wellness Cloud terwijl je Netflix kijkt. De live groepslessen zijn voor ieder sportief niveau. Daarnaast behoort ons aanbod yoga-lessen tot de grootste van Nederland. 

We bieden de ideale combinatie tussen inspanning en ontspanning, met de zekerheid van professionele begeleiding.

Schrijf je nu in      

Kies je City Fit abonnement

Met City Fit kun je onbeperkt sporten waar en wanneer je maar wilt. We bieden de ideale combinatie tussen inspanning en ontspanning, met de zekerheid van professionele begeleiding.

4 weken

54 99

per 4 weken

1 jaar

47 99

per 4 weken

2 jaar

42 99

per 4 weken

Student

39 99

per 4 weken

Veelgestelde vragen

Hebben jullie ook een Jeugd abonnement?
Ja! Speciaal voor kinderen in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar die onder begeleiding van hun ouder willen sporten hebben we het City Fit Jeugd abonnement. Dit is een maandelijks opzegbaar abonnement van 27,99 per 4 weken. Uiteraard staan onze instructeurs ook voor jullie klaar. Je kunt voor dit abonnement alleen aan de balie van de club inschrijven, indien je ouders/voogd erbij zijn om akkoord te geven.

Wat is de duur van een lidmaatschap bij SportCity?
Je kan kiezen voor een lidmaatschap met een looptijd van 1 of 2 jaar. Ook hebben we een lidmaatschap dat per periode (4 weken) opzegbaar is. Hoe langer het lidmaatschap duurt, hoe goedkoper het is.

Moet ik inschrijfgeld betalen?
Ja, bij SportCity hanteren we inschrijfgeld. Dit is eenmalig € 39,99. We hebben regelmatig acties waarbij je korting krijgt op (een deel van) het inschrijfgeld. Je krijgt bij je inschrijving een ledenpas en een Technogym-sleutel waarmee je al je sportresultaten bij kunt houden in de MyWellness-cloud. Zo haal je het maximale uit je training! 

We helpen je op weg met persoonlijke begeleiding

Zodat je komt sporten én blijft sporten

Bij SportCity zetten wij ons 100% in om je te helpen bij het behalen van je persoonlijke doelstellingen. Het begint allemaal bij het opbouwen van een sportritme en dat ook daadwerkelijk behouden. Daar helpen wij je graag mee aan de hand van professionele begeleiding in het Get Started Program

High-tech fitness

Onze alles-in-éénsportbestemming is voorzien van ARTIS-fitnessapparatuur van Technogym. De apparatuur geeft fitness een hele nieuwe impuls. De cloud onthoudt alle sportresultaten, zodat je je eigen records verbreekt en jezelf blijft uitdagen. Het touchscreen en de internetverbinding op elk apparaat zorgen ervoor dat het mogelijk is om tijdens het sporten televisie te kijken, social media te gebruiken en te trainen in virtuele 'outdoor' omgevingen; denk aan joggen door Central Park in New York of fietsen langs de Franse kust. Dit alles zorgt voor een optimale, persoonlijke sportervaring.  

Het grootste yoga-aanbod van Nederland

Toe aan een balans tussen je lichaam en geest? Doe eens mee met een van onze vele yogalessen. Kies voor een krachtige en dynamische yogales, of focus je op de beheersing van je lichaam om te onthaasten. Bij SportCity vind je altijd de yogales die bij jou past.

Luxe clubs met uitstekende wellness

Na een zware work-out of school/werkweek ben je wel toe aan wat ontspanning. Bij onze clubs kun je genieten van een welverdiend saunabezoek. Kom tot rust in onze uitstekende wellnessfaciliteiten. Zo combineer je inspanning met ontspanning op dezelfde locatie, wel zo makkelijk.

Sauna

Lid worden bij SportCity

Enthousiast geworden? Klik op onderstaande button en kies het abonnement dat het beste bij je past. We hopen je snel te zien bij één van onze clubs!

Waar kun je als lid nog meer op rekenen bij SportCity

We maken fitness graag gemakkelijk zodat je snel succes ervaart, plezier beleeft en op een gezonde manier je grenzen verlegt. Je kiest bij SportCity voor een betaalbare manier van fitness met de zekerheid van professionele begeleiding. 

High-tech cardio- en krachtapparatuur Houd je prestaties bij in de cloud
Professionele, persoonlijke begeleiding Het grootste yoga-aanbod van Nederland
Live groepslessen mét instructeur Extra ruime openingstijden
Buikspierplezier City Café
Squash Kinderopvang
Gratis Wifi, kluisjes en douches Heren en dameskleedkamers


Bekijk de club bij jou in de buurt welke faciliteiten er aanwezig zijn bij jouw club. 

Lid worden