Abonnementen

SportCity

Abonnementen

Bij SportCity kun je onbeperkt sporten én ontspannen.

Met je SportCity abonnement kun je onbeperkt sporten waar en wanneer je maar wilt. Je traint op de nieuwste apparatuur van TechnoGym en je prestaties worden opgeslagen in de My Wellness Cloud terwijl je Netflix kijkt. De live groepslessen zijn voor ieder sportief niveau. Daarnaast behoort ons aanbod yoga-lessen tot de grootste van Nederland.  We bieden de ideale combinatie tussen inspanning en ontspanning, met de zekerheid van professionele begeleiding.

Vul je gegevens in

Lid worden bij SportCity

Enthousiast geworden? Klik op onderstaande button en kies het abonnement dat het beste bij je past. We hopen je snel te zien bij één van onze clubs!

Veelgestelde vragen

Hebben jullie ook een Jeugd abonnement? Ja! Speciaal voor kinderen in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar die onder begeleiding van hun ouder willen sporten hebben we het City Fit Jeugd abonnement. Dit is een maandelijks opzegbaar abonnement van 27,99 per 4 weken. Uiteraard staan onze instructeurs ook voor jullie klaar. Je kunt voor dit abonnement alleen aan de balie van de club inschrijven, indien je ouders/voogd erbij zijn om akkoord te geven. Wat is de duur van een lidmaatschap bij SportCity? Je kan kiezen voor een lidmaatschap met een looptijd van 1 of 2 jaar. Ook hebben we een lidmaatschap dat per periode (4 weken) opzegbaar is. Hoe langer het lidmaatschap duurt, hoe goedkoper het is.

Moet ik inschrijfgeld betalen?  Nee, bij SportCity rekenen we tijdelijk geen inschrijfgeld t.w.v. € 39,99. Je krijgt bij je inschrijving een ledenpas en een Technogym-sleutel waarmee je al je sportresultaten bij kunt houden in de MyWellness-cloud. Zo haal je het maximale uit je training! 

High-tech fitness

SportCity high tech apparatuur

Alle SportCity clubs zijn uitgerust met ARTIS- fitnessapparatuur van Technogym. En handig: in de app houd je al je resultaten bij. Zo kun je jezelf blijven uitdagen en je persoonlijke doelen behalen. Met de touchscreens van onze apparaten stel je gemakkelijk je training en duur in én kijk je een fijne serie terwijl je een interval-training doet. Zo beleef je een optimale én plezierige sportervaring!

We helpen je op weg met persoonlijke begeleiding

persoonlijke-begeleiding

Bij SportCity zetten we ons 100% in om je te helpen bij het behalen van je persoonlijke doelen. Het begint allemaal bij het opbouwen van een sportritme en dat ook daadwerkelijk behouden. Daar helpen wij je graag mee aan de hand van professionele begeleiding in het Get Started Programma. Ook kun je overwegen om te sporten onder begeleiding van een een Personal Trainer. 

Het grootste yoga-aanbod van Nederland

SportCity Yoga

Toe aan meer balans in je leven? Bij SportCity vind je altijd de yogales die bij je past. Kies voor een krachtige dynamische les (bijvoorbeeld vinyasa of ashtanga) als je aan je flexibiliteit en kracht wilt werken. Liever onthaasten? Na een yin-sessie of meditatie ben je weer helemaal relaxed. 

Bekijk het lesaanbod

Ontspannen in onze wellness

SportCity sauna

Na een zware work-out of school/werkweek ben je vast toe aan wat ontspanning. In de meeste van onze clubs kun je genieten van een welverdiend saunabezoek. Kom tot rust in onze wellnessfaciliteiten. Zo combineer je inspanning met ontspanning op dezelfde locatie, wel zo makkelijk.

SportCity-app

Download in de App StoreOntdek het op Google Play

Reserveer je clubbezoek, plan een groepstraining, bouw je persoonlijke trainingsschema en nog veel meer met de SportCity App. Download de App via de bovenstaande knop voor iOS of Android.

SportCity app