De alles-in-één-sportbestemming

We maken fitness graag gemakkelijk zodat je snel succes ervaart, plezier beleeft en op een gezonde manier je grenzen verlegt. Met ons gevarieerde programma zorgen we ervoor dat je komt sporten en blijft sporten. We vinden het belangrijk om voor jou de juiste combinatie te bieden tussen inspanning en ontspanning.

Je kiest bij SportCity voor een betaalbare manier van fitness met de zekerheid van professionele begeleiding.

Bekijk hier onze abonnementen

Er is altijd een abonnement dat bij je past

Met je SportCity abonnement kun je onbeperkt sporten waar, wanneer en met wie je maar wilt. Je traint op de nieuwste apparatuur van TechnoGym en je prestaties worden opgeslagen in de My Wellness Cloud terwijl je Netflix kijkt. De live groepslessen zijn voor ieder sportief niveau. Daarnaast behoort ons aanbod Body & Mind groepslessen tot de grootste van Nederland.

LifestyleCity Fit 2 jaar

Sport is nadrukkelijk onderdeel van jouw leefstijl. Je start en houdt vol en als je het fijn vindt, helpen we je hier natuurlijk bij. Het is duidelijk voor je dat je resultaat boekt als je een goed sportritme opbouwt.

2-jarig lidmaatschap
€39,50 per 4 weken

Actie:
- Sport tot september gratis
- 50% korting op het inschrijfgeld (t.w.v. €20,-)

Kies dit abonnement

City Fit 1 jaar

Het komende jaar wil je fit worden en fit blijven en als je wilt staan onze instructeurs voor je klaar om je op weg te helpen, of om samen te bepalen hoe je jouw sportdoelen kunt bereiken.

1-jarig lidmaatschap
€47,50 per 4 weken

Actie:
- Sport tot september gratis
-​ 50% korting op het inschrijfgeld (t.w.v. €20,-)

Kies dit abonnement

FlexCity Fit 4 weken

Je kiest ervoor om nergens aan vast te zitten en hebt de vrijheid om op te zeggen wanneer jij dat wilt. Je bent flexibel in de looptijd zodat je er zelf voor kunt kiezen hoe lang je lid bij ons blijft.

Maandelijks opzegbaar
€54,50 per 4 weken

Actie
​- 50% korting op het inschrijfgeld (t.w.v. €20,-)

Kies dit abonnement

City Fit Student

Je studeert hard en wil daarnaast fit blijven? Met City Student kan het en sport je voor een vast studententarief bij al onze clubs. Bij dit abonnement wordt om een kopie van de studentenpas gevraagd (MBO, HBO, WO).

1-jarig lidmaatschap
€39,50 per 4 weken

Actie:
- Sport tot september gratis
​- 50% korting op het inschrijfgeld (t.w.v. €20,-)

Kies dit abonnement

City Fit Jeugd

Speciaal voor kinderen in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar die onder begeleiding van hun ouder willen sporten. Uiteraard staan onze instructeurs ook voor jullie klaar. Je kunt voor dit abonnement alleen aan de balie van de club inschrijven, indien je ouders/voogd erbij zijn om akkoord te geven.

Maandelijks opzegbaar
€27,50 per 4 weken

Actie:
​- 50% korting op het inschrijfgeld (t.w.v. €20,-)

8,1

93% van de 2445 beoordelingen beveelt SportCity aan

Onafhankelijk onderzoeksbureau Klantenvertellen.nl heeft op basis van de beoordeling en ervaring van onze leden een gemiddeld cijfer berekend.


Selecteer hier je vestiging

Je bent welkom bij al onze vestigingen. Selecteer hier jouw voorkeursvestiging.