Header groepsles

Nu in het Nederlands

Videolessen Les Mills online

  Les Mills videolessen in de app (EN/NL)

  Onze SportCity instructeurs hebben voor jullie de nieuwste Les Mills work-outs gefilmd met uitleg in het Nederlands. Wel zo makkelijk! Van Grit tot SH'BAM en van BodyPump tot BodyAttack, je hebt het vanaf nu altijd bij de hand als je een les wil volgen thuis, op vakantie of in de club. Elk kwartaal releasen we nieuwe Nederlandse en Engelse Les Mills-video's in de app.

  Ben jij klaar voor opzwepende muziek, krachtige moves en een energieboost? Ontdek dan alle Les Mills lessen in de app. In het complete aanbod van 350+ video's zit er altijd wat voor je tussen. Alle lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Bekijk bijvoorbeeld eens deze BodyCombat les, gegeven door Joyce. Veel plezier.

  Les Mills videoles BodyCombat

  BodyCombat en zoveel meer

  BodyCombat is een high intensity workout die oefeningen op kracht en stabilisatie combineert met aerobics en elementen van vechtsport. Er zitten delen in van jiu jitsu, karate, taekwondo, kickboksen.

  Smaakt dat naar meer? SportCity heeft een breed aanbod aan Les Mills en andere live groepslessen. Maar hoe weet je welke bij jou passen? Zodra je jouw doelstelling duidelijk voor ogen hebt, is het uitzoeken van een geschikte groepsles makkelijk. Daar helpen wij je graag bij. Afvallen, meer kracht, een betere conditie en meer energie; voor elk doel hebben we geschikte groepslessen. Maar kijk ook vooral wat je leuk vindt: krachtige cardio, dans of spinning. Kom gezellig langs en overleg met een van onze instructeurs naar de passende mogelijkheden op je club.