Marley van der Wal

Marley van der Wal - Personal Trainer

Hi allemaal! Leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn profiel. Ik ben een verbinder, op alle vlakken. Ik hou ervan om mensen met elkaar te verbinden, al mijn passies met elkaar te verbinden en zo ook het lichamelijk welzijn met het geestelijk welzijn te verbinden. Bij SportCity kun je van veel diensten gebruik maken en ik help je jouw weg daarin te vinden omdat ik overal iets vanaf weet en goed weet wat mijn collega’s in huis hebben. Als ik het gevoel heb dat mijn cliënt beter matcht met iemand anders zal ik dan ook doorverwijzen. Dit vind ik professionaliteit.  

Ik hou ervan om met mensen te werken en samen persoonlijke uitdagingen op te lossen

Al sinds mijn 18e geef ik lessen in de sportschool en nog steeds met veel plezier. Daarnaast heb ik altijd veel gesport: dansen, voetbal, paardrijden noem het maar op want ik hou van bewegen! Bij personal training kan ik wat dieper op de vragen ingaan en de training echt aanpassen op de persoon en het lichaam. Ik hou ervan om mijn kennis steeds weer uit te breiden en deze kennis over te dragen. Door mijn studie psychologie weet ik goed hoe het menselijk gedrag werkt en dit pas ik regelmatig toe om de training nog persoonlijker te maken. Want ook sporten is gedrag en hoe het sportgedrag is, zal ook invloed hebben op de rest van het leven. Makkelijk voorbeeld: doordat je houding verandert door sport (rechter gaan staan) en je sterker wordt, zul je je krachtiger voelen en zelfverzekerder. Hulpvraag voorbeeld: veel stress in het dagelijks leven, door een stretch workout (yin yoga) zal je meer ontspannen door het leven gaan. De mentale resultaten door fysieke inzet vind ik fantastisch. 

Ik ben een gespecialiseerde vitaliteitscoach en daarnaast gespecialiseerd in postnatale training, training bij overgang, bodyweight training en ontspanningstraining. Dit combineer ik allemaal met psychologische inzichten om jou zo goed mogelijk te helpen. Voor ieder wat wils dus! Lijkt dit je wat? Dan maak ik graag kennis met je om te kijken hoe we jouw doelen kunnen bereiken. Je kunt een afspraak met me maken bij SportCity Waterlooplein. Ik werk op afspraak op maandag, woensdag en vrijdag.