SportCity Bilthoven

Bilthoven

Leyenseweg 123

3721 BC Bilthoven

Morgen open

Vanaf 07:30 - 16:00 uur

Over deze club

SportCity Bilthoven staat bekend om haar gezellige, open sfeer. Door de persoonlijke aandacht krijgen leden de juiste begeleiding om hun sportdoel te behalen. Of dat nu in de live groepslessen is, of met individuele fitness. Iedereen is welkom.

Lees meer

Openingstijden

 • Maandag

  07:30 - 22:30

 • Dinsdag

  07:30 - 22:30

 • Woensdag

  07:30 - 22:30

 • Donderdag

  07:30 - 22:30

 • Vrijdag

  07:30 - 21:00

 • Zaterdag

  07:30 - 16:00

 • Zondag

  07:30 - 16:00


Groepslessen

Je conditie verbeteren, calorieën verbranden, spierkracht opbouwen of flexibeler worden? Met een groepsles die bij je past, werk je gericht aan je persoonlijke doel.

Zaterdag

1 april

groepsles Virtuele Spinning

05:45 - 06:30

Virtuele Spinning

45 min

Virtual Spinning

groepsles BodyCombat

07:00 - 08:00

BodyCombat

60 min

Arthur

Groepsles zaal 1(Actief)

groepsles BodyBalance

07:00 - 08:00

BodyBalance

60 min

Grouples Instructor

Groepsles zaal 2 (Body&Mind)

groepsles Les Mills RPM

07:15 - 08:15

Les Mills RPM

60 min

Roos

Groepsles zaal 3 (Cycling)

groepsles Sh'Bam

08:00 - 09:00

Sh'Bam

60 min

Grouples Instructor

Groepsles zaal 2 (Body&Mind)

Samen sporten met een Personal Trainer

Ben jij benieuwd naar wat een personal trainer voor je kan betekenen? Ontdek welke personal trainer bij je past. Kies een trainer waar je je goed bij voelt en we verwelkomen je graag in de club.

Bekijk de foto's van SportCity Bilthoven

"In SportCity Bilthoven heerst een gezellige sfeer. Dat komt onder andere door het gemotiveerde team, dat de leden graag helpt en de juiste, persoonlijke aandacht geeft. Leden mogen ons altijd over alles aanspreken."

Marcel

Clubmanager SportCity Bilthoven

SportCity apparaten

High-tech fitness

Onze alles-in-éénsportbestemming is voorzien van ARTIS-fitnessapparatuur van Technogym. De apparatuur geeft fitness een hele nieuwe impuls. De cloud onthoudt alle sportresultaten, zodat je je eigen records verbreekt en jezelf blijft uitdagen. Het touchscreen en de internetverbinding op elk apparaat zorgen ervoor dat het mogelijk is om tijdens het sporten televisie te kijken en social media te gebruiken. Dit alles zorgt voor een optimale, persoonlijke sportervaring.

Kom langs voor een rondleiding

Wil je weten of deze SportCity bij je past? We laten je de club graag zien. Zo maak jij vrijblijvend kennis met ons en wij met jou. Het is een goed moment om al je vragen te stellen en de sfeer vast te proeven. Stuur ons een mail met je naam en nummer o.v.v. ‘Rondleiding’. Dan bellen we je om een afspraak te maken.

SportCity sauna

Ontspannend de sauna in

Na een zware work-out of school/werkweek ben je vast toe aan wat ontspanning. In de meeste van onze clubs kun je genieten van een welverdiend saunabezoek. Kom tot rust in onze wellnessfaciliteiten. Zo combineer je inspanning met ontspanning op dezelfde locatie, wel zo makkelijk.

vinyasa yoga groepsles

Het grootste yoga-aanbod van Nederland

Toe aan meer balans in je leven? Bij SportCity vind je de yogales die bij je past. Kies voor een krachtige dynamische les (bijvoorbeeld vinyasa of ashtanga) als je aan je flexibiliteit en kracht wilt werken. Liever onthaasten? Na een yin-sessie of meditatie ben je weer helemaal relaxed.

Loading map

Contact

Adres

Leyenseweg 123

3721 BC Bilthoven

Route
SportCity logo