Header brn 1920 x 440

BRN

  BRN in één oogopslag

  • Duur: 50 minuten

  • Verbeter: je houding

  • Voel: je fit

  • Bouw aan: een sterker lijf

  Wat houdt een BRN les in?

  Tijdens deze effectieve en motiverende groepsles, werk je met behulp van speciale XCO-buizen aan een fit en sterk lichaam. Door de combinatie van aerobics en spierversterkende oefeningen is BRN de ultieme work-out om je energie kwijt te kunnen. 

  XCO-buizen zijn buizen waar grit in zit. Dit zorgt voor extra weerstand tijdens je oefeningen waardoor je spieren iets harder moeten werken. Tijdens de 50-minuten durende BRN work-out geef je je lichaam dus vorm terwijl je aan je conditie werkt. Om je spieren op te warmen start iedere BRN-les met een warming-up. Hierna volg je een aantal cardioblokken. 

  In het tweede gedeelte van de les doe je buikspieroefeningen én oefeningen voor je onder- en bovenlichaam. Zo komt je hele lijf aan bod. Aan het eind van de les doe je een heerlijke cooling down en rek en strek je je spieren. 

  De gecertificeerde groepslesinstructeur helpt je om de oefeningen goed uit te voeren. Ook staat hij of zij altijd voor je klaar als je vragen hebt, of wanneer je een oefening lichter of zwaarder wilt maken. Zien we je snel?

  Groeplesrooster op je club

  Elke club is uniek en het aanbod dus ook. Benieuwd naar de lessen die je op jouw club kunt volgen?