FunXtion

FunXtion

    FunXtion

    Ben je op zoek naar plezier en begeleiding tijdens het sporten? Dan is een FunXtion-training misschien wel wat voor je. In een kleine groep train je in 30 minuten je hele lijf. Na een lesje FunXtion weet jij precies wat kettlebells zijn, heb je misschien wel de beginselen van boksen geleerd en heb je je buikspieren ingezet. 

    FunXtion is geschikt voor iedereen, óók voor jou: alle oefeningen zijn zwaarder of lichter te maken. De instructeur geeft je altijd de optie om met lichtere of zwaardere gewichten te trainen, zodat je de les altijd goed kan volgen en zo uitdagend kan maken als je zelf wilt.

    Elke FunXtion-les begint met een gezamenlijke warming-up. Daarna neemt iedereen plaats in één van de 6 zones. In iedere zone werk je aan een ander onderdeel van je lichaam. De instructeur geeft aan wanneer je van zone wisselt. Zo werk je alle zones af. 

    Wanneer er geen FunXtion-training plaatsvindt, kun je zelf in de FunXtion-zone trainen. Je vindt er allerlei leuke fitness-attributen, zoals speed ladders en gym balls. Kom je een keertje langs?