FunXtion

FunXtion

FunXtion

Wil je meer plezier in jouw trainingsschema of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Doe dan eens mee met onze FunXtion-trainingen. Dit nieuwe trainingsconcept is een kleine circuitgroepstraining, waarbij je in 30 minuten alles uit jouw workout haalt. Wil je veel calorieën verbranden en werken aan kracht, conditie, spieruithoudingsvermogen of ‘core strength’? Dat kan allemaal, want FunXtion heeft alles: Kettlebells, Power Bags, snelheidsdrills, boksen en nog zoveel meer. Met FunXtion wordt jouw fitnesstraining een ware sportbeleving, vol energie en plezier!FunXtion is ontwikkeld voor alle sporters, van beginners tot gevorderden en van jong tot oud. We houden er allemaal van om te spelen en plezier te hebben, en het volhouden van jouw fitnesstraining wordt veel eenvoudiger wanneer het leuk is. Bovendien zorgen we ervoor dat je steeds weer wordt uitgedaagd, en houden we je gemotiveerd tijdens het fitnessprogramma, waardoor het veel waarschijnlijker word dat je jouw doelen bereikt.

FunXtion groepslessen

Je kan naast het zelfstandig trainen in de FunXtion-zone ook deelnemen aan de FunXtion-groepslessen onder begeleiding van een gecertificeerde sportinstructeur. In deze groepslessen word je in 30 minuten uitgedaagd om tot het uiterste te gaan.De speciaal ontwikkelde Move it-lessen zijn small group trainingen die ontwikkeld zijn voor verschillende doelgroepen. Niveau, geslacht en leeftijd spelen daarom geen enkele rol! Iedereen kan op zijn/haar niveau met deze lessen meedoen. De les wordt gestart met een gezamenlijke warming up, zodat al je spieren goed opgewarmd worden. Na de warming up, neemt iedereen plaats in één van de 6 zones. In iedere zone werk je aan een ander onderdeel van jouw lichaam. De muziek van FunXtion en de instructeur geven aan wanneer je van zone wisselt. Zo werk je het hele circuit af. Tijdens de maandelijks variërende groepslessen wordt er o.a. gebruik gemaakt van de volgende fitnessattributen:

  • Kettlebells 

  • Gym Balls 

  • Core Bags 

  • Speed Ladders 

  • Battle Ropes 

  • Bokszakken 

  • En nog zoveel meer!

De gecertificeerde FunXtion sportinstructeur motiveert en entertaint de hele groep en zorgt ervoor dat iedereen traint met voldoende uitdaging en plezier. Aan het einde van de Move it-lessen heb je jouw hele lichaam getraind en zal je merken dat jouw uithoudingsvermogen met stappen vooruit gaat.