SportCity Gorinchem

SportCity Gorinchem

Over deze club

Welkom bij SportCity Gorinchem Living Well; een zeer ruime en goed uitgeruste health- en fitnessclub waar je in een ongedwongen sfeer kunt werken aan jouw gezondere leefstijl. Met een diversiteit aan faciliteiten, deskundige en gemotiveerde instructeurs, een breed aanbod aan groepslessen, Yoga, sauna, stoombad, relaxruimte en nog veel meer is er voor ieder wat wils!

Dealblok- rondleiding

Kom eens langs voor een rondleiding

Ben je benieuwd hoe deze SportCity er van binnen uitziet, maar wil je nog niet vastzitten aan een abonnement? Geen probleem: we geven je graag een vrijblijvende, gratis rondleiding. Zo kunnen we kennismaken met elkaar en je vragen beantwoorden.

Groepslessen op je club

Wil je weten welke lessen en trainingen er worden aangeboden bij deze club? Bekijk het hier. Lessen en tijden kunnen veranderen. Check daarom de SportCity-app voor het actuele groepslesrooster of informeer bij de club.

Het grootste yoga-aanbod van Nederland

SportCity Yoga

Toe aan meer balans in je leven? Bij SportCity vind je altijd de yogales die bij je past. Kies voor een krachtige dynamische les (bijvoorbeeld vinyasa of ashtanga) als je aan je flexibiliteit en kracht wilt werken. Liever onthaasten? Na een yin-sessie of meditatie ben je weer helemaal relaxed. 

Bekijk het lesaanbod

Technogym BIOCIRCUIT™

Technogym Gorinchem

Uniek in Gorinchem en omgeving, het Technogym BIOCIRCUIT™. Een uniek trainingsconcept waarmee je gegarandeerd meer en sneller resultaat haalt dan met gewone toestellen. Voordat je kunt starten met trainen op het BIOCIRCUIT™ krijg je een speciale intake training met gecertificeerde trainer. Die kiest samen met jou een programma, stelt de apparatuur juist af en stelt een weerstandsniveau in.

Ontspannen in onze wellness Gorinchem

SportCity sauna

Na een zware work-out of school/werkweek ben je vast toe aan wat ontspanning. In de meeste van onze clubs kun je genieten van een welverdiend saunabezoek. Kom tot rust in onze wellnessfaciliteiten. Zo combineer je inspanning met ontspanning op dezelfde locatie, wel zo makkelijk. Let op: Wil je lekker de Sauna in na het sporten? Dat kan in Gorinchem alleen zonder badkleding.

Adres

Newtonweg 16

4207HK

Gorinchem

Openingstijden

 • Woensdag

  07:00 - 22:00

 • Donderdag

  07:00 - 22:00

 • Vrijdag

  07:00 - 22:00

 • Zaterdag

  09:00 - 13:00

 • Zondag

  09:00 - 13:00

 • Maandag

  07:00 - 22:00

 • Dinsdag

  07:00 - 22:00

Faciliteiten

Bij deze clubs profiteer je van