SportCity Gorinchem

Gorinchem Living Well

Newtonweg 16

4207 HK Gorinchem

Morgen open

Vanaf 09:00 - 15:00 uur

Over deze club

Welkom bij SportCity Gorinchem Living Well; een zeer ruime en goed uitgeruste health- en fitnessclub waar je in een ongedwongen sfeer kunt werken aan jouw gezondere leefstijl. Met een diversiteit aan faciliteiten, deskundige en gemotiveerde instructeurs, een breed aanbod aan groepslessen, Yoga, sauna, stoombad, relaxruimte en nog veel meer is er voor ieder wat wils!

Lees meer

Openingstijden

 • Maandag

  07:00 - 22:00

 • Dinsdag

  07:00 - 22:00

 • Woensdag

  07:00 - 22:00

 • Donderdag

  07:00 - 22:00

 • Vrijdag

  07:00 - 21:00

 • Zaterdag

  09:00 - 15:00

 • Zondag

  09:00 - 15:00


Kom langs voor een rondleiding

Wil je weten of deze SportCity bij je past? We laten je de club graag zien. Zo maak jij vrijblijvend kennis met ons en wij met jou. Het is een goed moment om al je vragen te stellen en de sfeer vast te proeven. Stuur ons een mail met je naam en nummer o.v.v. ‘Rondleiding’. Dan bellen we je om een afspraak te maken.

Groepslessen op je club

Benieuwd naar de lessen die je op deze club kunt volgen?

vinyasa yoga groepsles

Het grootste yoga-aanbod van Nederland

Toe aan meer balans in je leven? Bij SportCity vind je de yogales die bij je past. Kies voor een krachtige dynamische les (bijvoorbeeld vinyasa of ashtanga) als je aan je flexibiliteit en kracht wilt werken. Liever onthaasten? Na een yin-sessie of meditatie ben je weer helemaal relaxed.

Technogym Gorinchem

Technogym BIOCIRCUIT™

Uniek in Gorinchem en omgeving, het Technogym BIOCIRCUIT™. Een uniek trainingsconcept waarmee je gegarandeerd meer en sneller resultaat haalt dan met gewone toestellen. Voordat je kunt starten met trainen op het BIOCIRCUIT™ krijg je een speciale intake training met gecertificeerde trainer. Die kiest samen met jou een programma, stelt de apparatuur juist af en stelt een weerstandsniveau in.

SportCity sauna

Ontspannen in onze wellness Gorinchem

Na een zware work-out of school/werkweek ben je vast toe aan wat ontspanning. In de meeste van onze clubs kun je genieten van een welverdiend saunabezoek. Kom tot rust in onze wellnessfaciliteiten. Zo combineer je inspanning met ontspanning op dezelfde locatie, wel zo makkelijk. Let op: Wil je lekker de Sauna in na het sporten? Dat kan in Gorinchem alleen zonder badkleding.

Loading map

Contact

Adres

Newtonweg 16

4207 HK Gorinchem

Route
SportCity logo