Roy de Hek

Roy de Hek - Personal Trainer

Hallo, leuk dat je mijn profiel bezoekt! Fitness begint voor mij met bewegen met plezier. Op een gezonde en verantwoorde manier mensen helpen met bewegen, of het nou gaat om afvallen of spiermassa opbouwen. Ik ben goed in een vertrouwensrelatie op te bouwen met mensen en ben gespecialiseerd in personal training, personal coaching, outdoor bootcamp, groepslessen function en boksen, vele mogelijkheden dus als je met mij wilt trainen! Ik verbind mensen aan mijn lessen, door mijn hoge mate van enthousiasme en energie, ik lach altijd. Ik zorg ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Wat ik belangrijk vind is dat de techniek van het bewegen correct wordt toegepast. Kennis en kunde en een hoge mate van verantwoordelijkheid zorgen ervoor dat jij op een veilige manier resultaat behaalt.

Ik ben in het verleden al mijn spiermassa verloren binnen 2 jaar tijd. Ik heb samen met een vriend 5 dagen per week getraind om mijn spieren terug te krijgen. Ik kreeg steeds meer verstand van voeding en met behulp van een Personal Trainer, de juiste houding en oefeningen ging het steeds beter. Toen ik eindelijk mijn spiermassa terug had gekregen en mij weer zelfverzekerd voelde, werd ik benaderd door een goede vriend die wilde meer spiermassa krijgen en afvallen.  Deze vriend werd later mijn afstudeerproject waarin ik onderzocht hoe mensen met overgewicht kunt motiveren. Dit is een enorm succes geworden en mijn roeping als Personal Trainer was geboren.

Wil je met me werken aan je doelen? Je vindt me bij Sportcity Leiderdorp. Ik ben op de club van maandag tot en met vrijdag en het is ook mogelijk een afspraak te maken voor in het weekend. Zie ik je snel?