Header yoga groepsles

Yoga in Middelburg

  Middelburg is met zijn middeleeuwse straatjes, prachtige gevels en rijksmonumenten een lust voor het oog. Ook uitgestrekte zandstranden liggen op een steenworp afstand. Een van de mooie stranden die je vanuit Middelburg makkelijk met de fiets kunt bereiken is Dishoek. Met een schitterend uitzicht op de Westerschelde en vrolijk gekleurde strandhuisjes een ideale plek om je yoga matje uit te rollen.

  Over yoga in Middelburg

  Yoga is dé perfecte manier om te ontspannen na een stressvolle dag. Ben je op zoek naar een sportschool in Middelburg waar je ook yoga lessen kunt volgen? Kies dan voor SportCity waar je met een voordelig lidmaatschap yoga lessen eenvoudig met fitness of live groepslessen zoals pilates of bodybalance kunt combineren.

  Yoga lessen bij SportCity

  Wil je meer rust in je hoofd en jouw lichamelijke gezondheid verbeteren? Dan zijn yoga lessen bij SportCity precies wat je nodig hebt! Deze groepslessen bij SportCity in Middelburg zijn geschikt voor iedereen en worden gegeven door gecertificeerde yoga-instructeurs. Tijdens de yoga lessen leer je via ademhalingsoefeningen hoe je rustig blijft bij stressvolle situaties, werk je aan een goede lichaamshouding en worden je gewrichten en spieren soepeler. 

  Wat is een groepsles yoga?

  Een groepsles yoga is geschikt voor elke leeftijd. Je hoeft niet lenig te zijn of een topconditie te hebben om de lessen te kunnen volgen. Tijdens een groepsles werk je via asana’s (yoga-oefeningen) aan je:

  • Lichaamshouding

  • Ademhaling

  • Concentratievermogen

  • Souplesse en flexibiliteit

  Verschillende yogavormen

  Bij SportCity in Middelburg kun je aan verschillende yogavormen deelnemen. Wij hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet, zodat je kunt kiezen welke yoga groepsles bij jou past.

  Ashtanga yoga

  Ashtanga Yoga is een intensieve yogavorm waarbij je dezelfde serie houdingen en oefeningen na elkaar uitvoert. Rek- en strekoefeningen worden actief met elkaar afgewisseld waardoor je uithoudingsvermogen wordt vergroot.

  Power Yoga

  Power Yoga is ideaal wanneer je fysieke inspanning wil combineren met ontspanning. Deze yogavorm maakt je leniger en sterker waardoor je conditie aanzienlijk verbetert.

  Vinyasa yoga

  Bij Vinyasa Yoga worden verschillende lichaamshoudingen afgewisseld op het ritme van je ademhaling. De houdingen gaan vloeiend in elkaar over waardoor je in een heerlijke flow terecht komt. Vinyasa Yoga vergroot je zelfvertrouwen en zorgt voor innerlijke rust.

  Yin yoga

  Ben je op zoek naar een yogavorm met een rustig tempo? Dan is Yin yoga geschikt voor jou. Bij deze yogastijl doe je asana’s in een liggende of zittende houding en gebruik je weinig spierkracht.

  Wanneer is een yoga groepsles geschikt voor jou?

  Vaak laat je je leiden door de waan van de dag waardoor je vergeet te ontspannen. En dat kan zorgen voor vervelende kwaaltjes zoals: rug- en schouderklachten. Een yoga groepsles is dan ook geschikt voor iedereen die rustmomenten in z’n leven wil creëren en wil werken aan zijn of haar geestelijke én lichamelijke gezondheid. 

  Kom ook een yoga les volgen

  Tijdens een yoga les bij SportCity kom je weer helemaal tot jezelf. Of je nu een beginnende yogi bent of al ervaring hebt; iedereen is welkom om yoga groepslessen te volgen. Onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur ervaar je de weldaad van yoga en leer je diverse asana’s die je ook thuis makkelijk kunt uitvoeren. Daarbij is een yoga groepsles bij SportCity supergezellig en dat zorgt voor extra motivatie om je yoga-ritme vast te houden.

  Hoe ziet een yogales in Middelburg eruit?

  Een groepsles yoga bij SportCity in Middelburg duurt ongeveer 1 uur. De lessen worden gegeven in ruime zalen door gecertificeerde yoga-instructeurs die je helpen om je lichaam en geest weer met elkaar in balans te brengen.

  Stressverlagend en ontspannend

  Het uitvoeren van de verschillende asana’s hebben een ontspannende werking op je lichaam. En ook gedachten die constant door je hoofd gaan, leer je steeds beter onder controle te houden. Yoga zorgt voor rust en vermindert stress en daar heb je in het dagelijkse leven ontzettend veel profijt van.

  Herstel de balans tussen lichaam en geest

  Gun jezelf regelmatig een uur van pure rust en ontspanning en geniet van een weldadige yoga groepsles bij SportCity in Middelburg. Yoga draagt bij aan een geestelijk en fysiek welzijn én zorgt voor een goede lichaamshouding, waardoor rug- en nekklachten verminderen. Zeker weten dat jij helemaal zen onze yogazaal verlaat.    

  Waarom yoga bij SportCity in Middelburg?  

  Yoga lessen bij SportCity in Middelburg zijn toegankelijk voor iedereen en worden gegeven door gecertificeerde instructeurs. Je kunt bij ons het hele jaar door instromen wanneer je maar wilt. De sportschool is centraal gelegen en door de ruime openingstijden kun je van ’s ochtends tot ’s avonds yoga lessen volgen wanneer het jou uitkomt.

  Yoga groepslessen met een voordelig lidmaatschap

  Met een SportCityFitness & Groepslessen lidmaatschap heb je toegang tot verschillende SportCity clubs in Nederland. Zo vind je altijd een vestiging bij jou in de buurt om yoga groepslessen te volgen. Ook kun je met ons voordelige lidmaatschap onbeperkt fitnessen, deelnemen aan verschillende groepslessen en online videolessen volgen via de gratis SportCity app. Zo kun je waar je ook bent, online yoga lessen volgen en genieten van een heerlijk relax momentje voor jezelf. 

  Veelgestelde vragen over yoga groepsles in Middelburg

  Wat moet ik meenemen voor een yoga groepsles bij SportCity in Middelburg?                  Voor een yoga groepsles raden wij aan om comfortabele kleding te dragen waarin je makkelijk kunt bewegen. Daarnaast is het handig om een handdoek en een flesje water mee te nemen. Yoga matjes zijn in de sportschool aanwezig, maar je mag natuurlijk ook je eigen matje meenemen. 

  Mag je ook yoga lessen volgen als je geblesseerd bent? Yoga-oefeningen gaan in een rustig tempo en zorgen ervoor dat je bloedvaten verwijden waardoor blessures sneller kunnen herstellen. Dus ook met een blessure kun je gerust yoga lessen volgen. Geef het wel van tevoren even aan bij de instructeur zodat je - indien nodig - aangepaste oefeningen kunt volgen.

  Hoe vaak mag ik aan een yoga groepsles bij SportCity in Middelburg deelnemen? Met een voordelig Fitness & Groepslessen lidmaatschap kun je een yoga groepsles bij SportCity in Middelburg volgen wanneer en hoe vaak jij dat wilt. Zo kun je jouw dag in de vroege ochtend starten met een yoga les, maar je kunt er ook voor kiezen om ‘s avonds yoga lessen te volgen ter afsluiting van de dag. Via de gratis SportCity app kun je zelfs thuis online yoga lessen volgen!

  0 clubs gevonden