SportCIty-online-reserveren

Online reserveren

  Online reserveren

  Bij SportCity heb je toegang tot alle clubs* en alle (groeps)lessen en faciliteiten. Wil je graag jouw favoriete groepsles volgen? Je kunt deze en andere faciliteiten makkelijk via de app of de website boeken. *m.u.v. SportCity Cornelis Schuyt

  Boeken via de website

  In het boekingssysteem kun je reserveringen maken.  Let op: het systeem is vernieuwd om het jou nog makkelijker te maken.  Om in te loggen in het boekingssysteem vragen we je om een nieuw wachtwoord aan te maken.

  • Ga naar het boekingssysteem

  • Klik op 'Wachtwoord vergeten' of op ‘Vraag hier een nieuw wachtwoord aan’

  • Je ontvangt een link in je e-mail inbox 

  • Klik op de link en maak een nieuw wachtwoord aan

  • Log in met je nieuwe wachtwoord

  • En… je bent klaar om te boeken!

  Reserveren via de app

  De SportCity-app is beschikbaar voor Android en iOS. Met de app heb je alles bij de hand om het sporten makkelijker te maken. Ook hier log je in met jouw pas- of lidnummer en postcode (cijfers én letters). Met de app kan je lessen en faciliteiten reserveren, nieuwtjes lezen, oefeningen bekijken, verbinden met fitnessapparatuur om jouw persoonlijke prestaties te zien en nog veel meer! 

  Tips en weetjes

  - Reserveren doe je met jouw pas- of lidnummer en jouw postcode (cijfers en letters); - Je kan 1 les of faciliteit per dag vooruit boeken; - Je kan meerdere lessen en faciliteiten op de huidige dag reserveren; - Het annuleren van een groepsles of faciliteit doe je altijd vooraf; - Je kan jouw reserveringen via de website het beste in de Chrome-browser doen; - In de app vind je bij 'Mijn Profiel' een overzicht van jouw gemaakte reserveringen.